Sağlık Erkeğin boyu kac yasina kadar uzar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Lise sonda olan bi erkegin boyu uzarmi Güncellemeler+1 yıl Boyu 1.72 şu an Erkeğin boyu kac yasina kadar uzar? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birmeftunsahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl uzar ben lise sonunda 176 idim 2 yıl geçti 182 i oldum 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ben 21. yaşıma kadar uzadım. Sonra 1.90 da kaldık. :D 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı. Bayanların 22 erkekerin 24 yaşına kadar uzayabilir 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben 21 yaşındayım sanırım durdu 1.90-191 arasında 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 646 cevap paylaştı. 20 yaşına kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Lise sonda olan erkeğin cavusta uzar mu? 0 6 Yorumla four4 +1 yıl O onbaşıdır dostum henüz çavuş olmamıştır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @four4 valla mi abi? Yorumla Soran +1 yıl Uzar daha Yorumla four4 +1 yıl Uzar rahat uzar ama 20 cm falan uzamaz yani bekleme o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @four4 abi 1.5 cm uzasa yeter bana zaten 20 istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli abla sen nerden biliyon aydınlat beni kurban olayım Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. 21 yasina kadar 0 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. sigara içmiyorsa 25 0 15 Yorumla Metinsohan +1 yıl Abla saçma olucak ama ben 1 kere ailemin yanında tadına baktım o etkilemez dimi? Yorumla LeydiStark +1 yıl @Metinsohan hayır be sjksks Yorumla Metinsohan +1 yıl Abla stres var işte bende lise sonum az daha uzamam lazim kafaya taktım Yorumla LeydiStark +1 yıl @Metinsohan yok be uzar sol elinden kemik aralığı baktırt Yorumla Metinsohan +1 yıl Baktırdim hala açıkmış epifiz plaklarım ama biraz garip konuştu net rakam yok sanırım tam belli olmuyor ne kadar uzayacağı Yorumla LeydiStark +1 yıl @Metinsohan valla ne derse o kadar uzuyorsun bolca yüz ve asıl Yorumla Metinsohan +1 yıl Garip konuştu 2 cm dedi sonra 4 cm dedi sonra belli olmaz dedi. Birde benim boy 182 kulacım 185.5 acaba kulaca eşitlenir mi boyum Yorumla LeydiStark +1 yıl @Metinsohan boyun 172 mi 182 mi Yorumla Metinsohan +1 yıl 182 benim boy Yorumla LeydiStark +1 yıl @Metinsohan uzarsın 4 dediyse 4 daha gider 85e gelirsin ama asıl bolca demire ne bulursan ve yüz işte bolca bana 5 dedi 5 cm attım uzun da değilim ayrıca 62yim ve kızım yani senin avantajın daha çok Yorumla Metinsohan +1 yıl Özele mi gitmiştin abla? Yorumla LeydiStark +1 yıl @Metinsohan hatırlamıyorum çünkü taa lisedeydim Yorumla Metinsohan +1 yıl Ben devlete gittim ama birdaha özele gidicrm Yorumla LeydiStark +1 yıl @Metinsohan pek farkedeceğini sanmam Yorumla Metinsohan +1 yıl Ama adam geçiştirdi sanki ukala bir şekilde aptal herif yemin ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
uzar ben lise sonunda 176 idim 2 yıl geçti 182 i oldum
Ben 21. yaşıma kadar uzadım. Sonra 1.90 da kaldık. :D
Bayanların 22 erkekerin 24 yaşına kadar uzayabilir
Ben 21 yaşındayım sanırım durdu 1.90-191 arasında
22ye kadar uzayabilir
20 yaşına kadar
Lise sonda olan erkeğin cavusta uzar mu?
O onbaşıdır dostum henüz çavuş olmamıştır
@four4 valla mi abi?
Uzar daha
Uzar rahat uzar ama 20 cm falan uzamaz yani bekleme o kadar
@four4 abi 1.5 cm uzasa yeter bana zaten 20 istemiyorum
Gizli abla sen nerden biliyon aydınlat beni kurban olayım
Tabikide uzar
21 yasina kadar
18de biter
sigara içmiyorsa 25
Abla saçma olucak ama ben 1 kere ailemin yanında tadına baktım o etkilemez dimi?
@Metinsohan hayır be sjksks
Abla stres var işte bende lise sonum az daha uzamam lazim kafaya taktım
@Metinsohan yok be uzar sol elinden kemik aralığı baktırt
Baktırdim hala açıkmış epifiz plaklarım ama biraz garip konuştu net rakam yok sanırım tam belli olmuyor ne kadar uzayacağı
@Metinsohan valla ne derse o kadar uzuyorsun bolca yüz ve asıl
Garip konuştu 2 cm dedi sonra 4 cm dedi sonra belli olmaz dedi. Birde benim boy 182 kulacım 185.5 acaba kulaca eşitlenir mi boyum
@Metinsohan boyun 172 mi 182 mi
182 benim boy
@Metinsohan uzarsın 4 dediyse 4 daha gider 85e gelirsin ama asıl bolca demire ne bulursan ve yüz işte bolca bana 5 dedi 5 cm attım uzun da değilim ayrıca 62yim ve kızım yani senin avantajın daha çok
Özele mi gitmiştin abla?
@Metinsohan hatırlamıyorum çünkü taa lisedeydim
Ben devlete gittim ama birdaha özele gidicrm
@Metinsohan pek farkedeceğini sanmam
Ama adam geçiştirdi sanki ukala bir şekilde aptal herif yemin ederim
Boyuna mı takildin