Birkaç aydır hafif kanama var ama son zamanlarda canımı sıkmaya başladı. Sızlama, kaşıntı hissi derken tuvalete giderken yine mi diyorum içimden
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kabızlık yaşadınmı, zorlasıysan makatın çatlamıştır bayaa acı verir analfissür deniliyor ona acile git sağlıkta utanma olmaz bunun acısını ben çektim çünkü zamanla dayanılamayacak şekilde zonklar sana söyliyim
arkadan vermeyin diye bas bas bağırıyorum burdaki karılara ama ne laftan anlayan var naparsanız yapın aw
Bakireyim, elim erkek eline değmedi. Zaten lanet olası bir obezim bana gözünün ucuyla bile bakan olmaz
hahhahahhh
niye ya gömme kendini ama bakire olman güzel tam evlenmeliksin az zayıflatırız seni
Evlenmelik değilim. Kendimi değerli hissetmiyorum. Bu haldeyken eşim olacak kişiyle ilgilenemem
nedenmiş o seninle ilgilenir
Ben o ilgiyi hak ettiğimi düşünmüyorum
canım kıyamam ama sana
Nöroloji. Kalın bağırsak vücudumuzun ikinci beynidir derler. Çok ciddiyim
Bunu duymuştum ve kesinlikle hak veriyorum. Ne yazık ki kanamanın nörolojiyle bağlantısı olduğunu sanmıyorum. Lanet olası obezite yüzünden. Yemiş yemiş sıçamamış derler ya aha bu lafın gerçeği
İlk dahiliye bakar. Sonra diger bölümler bakar. Yemesin oda her kimse
Teşekkür ederim yanıtınız için
Dahiliyeye gideceksiniz genel cerrahiye yönlendirsin seni. Bekletme kötü bişe derecesi artmadan git
Ölesiye utanıyorum. Sorunun makat olmasını geçtim obezin tekiyim
Bende utanmıştım duşumu aldim gittim traş felanda olmadim takma. Obezle ne alakasi var morelini bozma olabilir herkesin başına gelir. Unutur gidersin.
Hastanenin kapısından döndüğüm zamanlar bile oldu bu tür durumları kafama çok takıyorum. Hatta bir kere kadın doğuma gitmiştim. Obezsin rahmini ultrasonda göremiyorum deyince bir daha gidemedim. Makat kanaması bir ara geçer gibi oldu mutlu olmuştum. Keşke kendi kendisine iyileşse
Bana yaz ilaçlarımı sana atayim kullan iyi gelecektir gitmeyeceksen. İlaclarimi kullan
Anlayışınız için çok teşekkür ederim ama bu topa giremem. Parol gibi basit bir ilaç bile bazı insanlara etki etmiyor. İlaçlar kişiye özgü maalesef. Bir yanım git doktora diyor bir yanım ise engelliyor işte.
Hap degil krem bunlar o bölge için. Tüketilen bir şey olsa önermem zaten
Ah öyleyse buraya yazar mısınız müsait olduğunuzda? Minnettar olurum
Şimdi bakmam zor. Hatırlatin lütfen
Elbette gün içerisinde hatırlatırım. Tekrardan teşekkürler
Genel cerrahi
Teşekkürler
Obez olmanizin da etkisi anal fissür olmuşsunuz
Kendi kendisine iyileşir mi?
Makatinda eline gelen et parçası gibi bir şey var mi
Et parçası değil de sanki küçücük bir yara açılmış ve kabuk bağlamış gibi bir his var dış kısımda. İç kısmı bilemem hiç cesaret edemedim
Küvet varsa evde küvet yoksa büyük leğen cok sicak olamıyacak ama hafif yakar gibi günde 2 defa oturacaksin rahatlicak ve kanama durur
Çok teşekkür ederim mutlaka yapacağım
Çok geçmiş olsun kabiz olmamaya bakın çıkış yeri orası çünkü zorlamışsın yaparken ve catlak oluşmuş
Hemoroidde genetik yatkınlık var mı bilmiyorum ama annemde hemoroid olması beni hep korkuturdu. Tuvaletten sonra kanamayı gördükçe korktuğumun başıma geldiğini anladım. Annem 2 ameliyat geçirmiş en sonunda pes etmiş. Ona söylemeye de çekiniyorum. Keşke hiç başıma gelmeseydi
Geçer geçer herşeyin tedavisi var
Anlayışınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim iyi günler diliyorum
Iyi günler acil şifalar
Genel cerrahi bakar
Teşekürler
hemoroit sanırım 😒
İlk zamanlar önemsemedim ama artık böyle düşünmeye başladım. Lanet olası obezitenin başıma açtığı bir sorun daha
Kötü bi durum genelde acı veya baharatlı şeyler yemeye başladığında olur.
Obez olmanın bi önemi yok. Kendine hakaret etmekten vazgeç
Kabızlık asıl sebebi aslında. Acı veya baharat sadece ateşi harlama görevi görüyor. Yani durumu kötüleştiriyor. Kabızlık ise malum beslenme bozukluğu vb. nedeniyle oluyor
Bi diyetisyene gitmende dayda var kaç kilosun
96 yuvarla 100. Diyetisyene de gittim seni 4 ayda 60 kilo yaparız dedi bir daha gitmedim. 2 senede aldığım 30 kiloyu (70 kiloydum) 4 ayda vermek sağlıklı görünmedi.
Boy kaç
1.70 boyum.
Neren obez oluyo balık etlisin hepsi bu biraz yemene dikkat et sevgili bul verirsin o zaman
Morbid obezsin desen daha az şaşırırdım. 70 kiloyken balık etliydim 100 kilo halimle obezim. Kiloyu versem de çatlamış derim sarkacak ve vücudum iğrenç görünecek
Dert etme bu kadar çok abartıyorsun sanki
Merak ettim fiziğini
genel cerrahiye gitmen gerek
Teşekkür ederim
Genel cerrahi
Teşekkürler
Rica ederim geçmiş olsun
Genel cerrahi sanırım
Teşekkürler