Merhaba askerlik için kalbimde sorun var ve aile hekimi kardiyoloji ye yolladı birde sağlık kuruluna ben şimdi gidince hastaneye ilk nereye gidicem sağlık kuruluna mi kardiyoloji ye mi bu heyet raporu paralimi sadece kardiyoloji mi gorcek beni
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana çürük raporu verir askere gitmezsin
İlk nereye gitcem sağlık kurulu nami
Curuk raporu paralimi bunu alınca iş hayatında sorun olur mu
Askere gitmeden önce ilk başta evine en yakın sağlık ocağına gidip Sağlık ocağındaki Doktora muayene oluyorsun ona kalp hastalığın var dersen seni hastaneye gönderir orada seni muayene ederler ve gerçekten kalp Rahatsızlığın varsa askere elverişli değildir diye rapor verirler Sen de bu raporu gidip Askerlik şubesine teslim edersin ve askerliğin başlamadan bitmiş olur
Hastanede ilk kalpe gidip sonra mı sağlık kuruluna cikcam
Hastaneye git önce orada zaten sana söylerler fazla detayını bilmiyorum
Tamam sağol kesin alırım demi yani bunun yüzdesi felan var mı belirli bir yuzdeyi geçme zorunluğu
Kesin bir şey yoktur benim de gözlerim bozuktu ama askeri aldılar kilom yukarıdı Ama askere aldılar Eğer hastalığın ciddiyse bunu doktora söyle Büyük ihtimal alırsın ama kesin diyemem
Peki bunu ben kalp hastalığım var diye soylemeseydim de kendileri tespit ederdi heralde kalpte sorun var diye sonuçta bütün doktorlardan geçiyorsun demi askere gidecekken
Hayır sen söylemezsen kimse seninle tutup uğraşmaz. Ben kalp hastasıyım diyeceksin bunu mutlaka söyle Söylemezsen seni olduğu gibi tutup askere gönderirler kurtulamazsın
Kurtulmak peki işe girmekte sorun olur mu muaf olcam ya
Genelde işe alım şartlarında 2 farklı ifade yer almaktadır Bunlardan birisi askerliğini yapmış olmak Diğeri ise askerlikten muaf olmaktır Eğer askerliği tecil edilmiş yani askerliği ertelenmiş birisiysen hemen hemen hiçbir iş yeri senin başvurunu kabul etmez çünkü seni işe alırlarsa bir süre sonra askere gideceksin Dolayısıyla çalışamayacaksın ama askerliğini yapmışsan veya askerlikten muaf san o zaman işe almada sorun olmaz
Tamam teşekkür ederim
Sen yine de bir araştır ama iş konusunda sıkıntı yaratır mı yaratmaz mı diye bir araştırma yap sonra seni yanlış yönlendirmiş olmayayım ama gerçekten ciddi bir kalp hastalığın varsa askerlikte pisi pisine ölme durup dururken doktora anlat durumunu Büyük ihtimal seni askerlikten muaf tutar doktor
Ben de askerlik yaptım bizim askerliğimizde bayılanlar oldu
Sağlık durumu el vermeyenler askere gitmemeli
Nolcakki en fazla bana zararı yok dedi doktor bişe olurmuki askerlik zormu ne yapıyorlar
Askerlik zor anlatmaya gerek yok Gidince görürsün
Zorsa hiç gitmeyeyim ozaman her türlü çürük alcam
Hastaneden senı yonlendırecekler dusunme orqsını
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!