Kilo vermek, sevgilinize daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek istediğinizi gösterir ve onun da size destek olmasını istediğinizi gösterir. Bu, genellikle bir ilişkide bağların güçlenmesine yardımcı olabilir.
Ancak, sevgilinizin size olan aşkı üzerindeki etkisi tamamen kişisel ve ilişkinizin dinamiklerine bağlıdır. Bazı insanlar kilo kaybını çekici bulurken, diğerleri bunu önemsemeyebilir. Ayrıca, sevgiliniz zaten sizi seviyorsa, kilo kaybı bu hissi daha da güçlendirebilir, ancak bunun garanti olduğunu söylemek mümkün değildir.
Sonuç olarak, kilo vermek sağlığınız için yararlı olsa da, ilişkinizdeki bağları güçlendirip güçlendirmeyeceği tamamen kişisel bir durumdur. Önemli olan, kendinizi iyi hissetmek ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için kararlı olmanızdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBağlanabilir. Kilo vermek veya kilo almak, bir ilişkideki bağlılığı veya sevgiyi etkileyecek tek faktörler değildir. Bu tür bir şeyin, kişinin karakterine, davranışlarına, iletişim tarzına ve diğer birçok faktöre bağlı olduğunu unutmamak önemlidir. Eğer bir kişi sizin kilo vermenize sevinç duyuyorsa veya kilo vermenizi istiyorsa, bu genellikle sağlıklı bir yaşam tarzı tercihleri ve/veya kişisel tercihlerle ilgilidir. Kilo vermek sağlık, mutluluk ve kendine güven duygusunu artırabilir ve bu da kendine olan saygınızı ve olumlu benlik saygınızı yansıtır. Bu, potansiyel olarak daha mutlu ve kendinden emin bir insan olmanıza yardımcı olabilir ve ilişkinize pozitif bir etki yapabilir. Ancak, bir kişinin size kilo vermeniz için baskı yapması veya yalnızca kilonuzla ilgili olumsuz bir tutum sergilemesi sağlıksızdır ve bir ilişkide bağlılığı artırmaz. Bir ilişkide sağlıklı bir bağlılık, iki insan arasındaki karşılıklı saygı ve anlayışa dayanır.
00 Yorumla
+1 yılBaşta boy ve kilonuzu bilmediğim için kilo zayıflamanız için bir şey diyemem ama sağlığınız için kilo vermek iyidir, siz zayıflayarak sevdiğiniz size daha çok bağlanmasını istiyorsanız bunun en iyi yolu yalan söylememek ve aşrı kıskanç olmamaktır bu iki konu aşkı ve sevgiyi öldürür, partneriniz sizi seviyorsa ve sizde onu seviyorsanız vede sevginiz ve sevildiğinizden eminseniz bunu için kilo vermenize gerek yoktur ama dediğim gibi kilonuza boyunuzla orantılı değilse zayıflamanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Sana daha çok bağlanır mı yabda daha çok aşık olur mu demişsin aynı şeyi sen kendi adına düşün. Sevgilin daha yakışıklı olsa sen ona daha çok mu aşık olurdun. Cevabın evetse demek ki aşkın ne olduğunu bilmiyorsun. Bu arada beğeni artar bu tarz şeylerle.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOndan öte sen kendine daha çok bağlanacaksın.
30 Yorumla - Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki seni her daim seviyor ki gadası
00 Yorumla
+1 yılErkekler için bunu yapmamalısın kendini bu süreçte yıpratabilirsin hakedip haketmeyeceği muamma erkeklere kendini beğendirmek zorunda değilsin kaliteli erkek senin içini görür ve sever zaten ancak şunu belirmeliyim kilo şeker yüksekliği vs diğer sağlık problemlerine yol açan bir şey sağlık için yapacaksan yap ileride yaşlılağa doğru zorluluk çekmemek ve hastalıklarla uğraşmamak adına sağlıklı olman daha mühim bizim binada 60 yaşında bir amca var ama yemin ederim 30 yaşında sandım Fit ve çok enerjik sağlıklı beslendiği için benim poşetleri ben zorla taşırken yardım edeyim falan dedi yani onun yaşındakiler genelde baston vs kullanmaya başluyor ona rağmen şok geçirdim yinede yaşından dolayı kendim çıkardım bişey olur falan üstüme kalır xd yani sağlıklı olmak o kadar önemli
11 Yorumla
+1 yılBen kız arkadaşımı maksimum düzeyde sevdiğim için kilo alıp vermesi sevgimi etkilemiyor. Şaka şaka kilolu biriysen zayıflaman etkili olabilir ama zaten zayıfsan daha fazla zayıflaman ne kadar mantıklı bilmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel 👍
+1 yılBaşta boy ve kilonuzu bilmediğim için kilo zayıflamanız için bir şey diyemem ama sağlığınız için kilo vermek iyidir, siz zayıflayarak sevdiğiniz size daha çok bağlanmasını istiyorsanız bunun en iyi yolu yalan söylememek ve aşrı kıskanç olmamaktır bu iki konu aşkı ve sevgiyi öldürür, partneriniz sizi seviyorsa ve sizde onu seviyorsanız vede sevginiz ve sevildiğinizden eminseniz bunu için kilo vermenize gerek yoktur ama dediğim gibi kilonuza boyunuzla orantılı değilse zayıflamanızı tavsiye ederim.
10 YorumlaÖncelikle kilo vermeyi kendin icin saglıgın ıcın yap bi insan icin asla değişme ve seni seven her halinle sevecektir smdi kilo verion ılerfe hamile olsan kılo alcan yine yanı seni seven her halinle sevmeli mana varsa sevmıodr yol vericeksn bu kdr
00 Yorumla
+1 yılBaşkaları için değil de keşke kendin için yapsan şu kilo verme düşüncelerini.. Şu an kilonda sorun bulan ileride başka bir şey için bir sebep bulup beğenmeyecek. Sürekli onun zevkine göre mi kendini değişime sokacaksın?
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendin için yapıyor olman lazım bunu. Daha sağlıklı, özgüvenli ve iyi mutlu hissetmek için. Bazı kişiler gelip geçebilir hayatından ama o bedenle sen herzaman baş başa kalıcan. Kendini nasıl iyi hissediceksen öyle ol
00 YorumlaNe alakası var yaa sevgilin için yapiyosan yapma önce sen kendini seveceksin kendin için kilo vereceksin sağlığın için başkasının hayatında rolü bile olmasinn önce kendin sonra başkası
10 YorumlaValla benimde senin gibi bir sevgilim vardı kilolarından kurtulmak istiyordu ama olmuyodu yanıma yakıştıramiyodu kendisini ben sevip değer veriyordum ama en son kendi ayrıldı, sizin ki güzel karşılıklı sevgi saygı varsa her türlü halledilir takma kafanaaa
04 Yorumla
+1 yılSenin sevgilin, seni böyle sevdiyse, senin kilolu olup olmamana bakmaz. Ama tabi bakımlı olmak güzeldir ve erkekler için bir kadının bakımlı olması çok önemlidir. Çünkü kadınlar zekaya, erkekler ise fiziğe bakar. Bu genlede böyledir. Ama dediğim gibi seninle bu hâlinle birlikte olduysa, senin kilonu pek takmaz. Belkide fizik değilde, karakter seven bir erkek gardaşım denk gelmiştir belki.
00 Yorumla
+1 yılValla Sizi Sırf yanında olmanıza rağmen bile sevip şükreden bir sevdiğiniz yoksa o insan için kürdan olsanız bile nafile dedim ya BİR GÜL'Ü nasıl sevdiğiniz değil Ne kadar sevdiğinizdir önemli olan...
00 YorumlaDeğer katar, seni tanıdığındaki halini biliyordu ve sen kendine deger katmak icin çabalıyorsun takdir edilesi bir şey.. ama kilo verdin diye daha çok bağlanacak olması farklı bir durum.(Bilemiyorum)
00 Yorumla- Sağlık konusunda 588 cevap paylaştı.
s +1 yılSeven insan kiloya bakmıyor. Aşkımdan ölürken 36 bedendim yüzüme bakmadı, başka biri ben 40 bedenken aşkından ölüyordu. Velhasıl aşk/sevgi sayılara bakmıyor
00 Yorumla - Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi erkeklere beğendirmek adına bu kadar hırpalamayın , değmez sevgili kadınlar
30 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi seven insanlarla ol kilo verince seni sevenle değil hayat kısa bunlar için değmez emin ol
13 Yorumla- +1 yıl
Kız haklı şimdi herkes dağılsın 😌
- +1 yıl
Çok haklı
- +1 yıl
Ewet
Sağlık konusunda 374 cevap paylaştı. Genelde öyle oluyor zaten. Kilolu olunca yüzüne bakmıyor kilo verince ağzının suyu akıyor. O yüzden sen kilonu kendin için ver başkası için değil.
10 Yorumla
+1 yılSeven insan her halinle sever de daha da çok bağlanabilir😊
Umarım istediğin kiloya ulaşırsın🤗20 YorumlaBunu sevgilin icin degil kendin icin sağlığın icin yap senle her halinle yan yana durabilecek insani tut yanında
00 Yorumla
+1 yılKendini rahat bırakmalı ve doğal olmalısın. Sadece psikolojik olarak takıntı yapmışsın. Gidecekse kilon için gitmez.
00 Yorumla
+1 yılben kilolu haline daha çok bağlanırdım. kalbini verdikten sonra tartıda kaç kilo geldiğinin önemi yok
011 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmuyor kardeşim, Allah sana nefis vermiş sende kadını güzel gormek istersin kim istemezki güzel Seksi görünen bir kadını
- +1 yıl
bir zamanlar bir tane kız arkadaşım vardı ve boyu 150 152 falandı kilosu 64'dü bunu kanıtlayamam tabiki ama benim için o zaman en güzel kadın oydu
- +1 yıl
Benim içinde oydu evlendim şimdi pişmanım çünkü benim istediğim kadın. Tipi fizik olarak çok farklı ve dışardaki kadinlari görünce üzülüyorum aşk biryere kadar emin ol evlenince işin rengi değişiyor. Eğer imkan varsa beğendiğin kadını alacaksın, ahlaklı edepli olanı bulursan dahada iyi olur
- +1 yıl
işte ben bulmuştum dışarıdakileri görsem de yine de aklım ondaydı
- +1 yıl
Lan benim içinde öyleydi evlendim işte pişman oldum çünkü nefsinin istediği kaidn farklı üzülüyorum seks hayatı bambaşka sevgi filan dinleme gözünün gönlünün istediği gibi değilse üzülürsün sıkı, n bile kalkmaz yeri gelince
- +1 yıl
tamam kral sen öyle diyorsan öyledir niye sinirleniyorsun :D
- +1 yıl
Yok kral sinirlenmedim bak bekarsan pişman olacagin bir şey yapma ben yaptım bosanamiyorum niye karımı seviyorum bosasam çok üzülecek ebnde uzulecegin birde çocuk var yapamam onlara bunu ama sor deki için gidiyormu uzun boylu Seksi vücutlu bir kızı görünce gidiyor niye benim eşim tam tersi üzülüyor insan
- +1 yıl
kral güzel diyorsun da o kadınlarında baktığı erkek tipine ben uymuyorum o zaman hep bekar kalayım. ismail yk gibi mi olayım "beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez"
ben kısayım ve çekici değilim sen belki benim gibi değilsindir ama benim için bu durum söz konusu dğil ve bana kimse bakmıyor - +1 yıl
Bakar kral sana teknikleri öğretecek birazda paraya koyarsan mentorluk eğitimi var kızlar sıraya dizilir karşında boy kaç?
- +1 yıl
benim imkanım yok kral boş verelim en iyisi
- +1 yıl
O kadınlarda kimmiş kral onlar desin asıl o erkekler bize bakmaz diye kız milletinin go,, tümü fazla. havaya kaldirmican çok bir şey sanıyorlar kendini bizde bakımlı olacağız, diksiyon düzgün olacak, heyecan yapmicaksin , duygularını kontorl edip sehvetine kapilmayacaksin, hemen kıza canım cicim dmlemeyeceksin senin için ölüyorum deliler gibi aşığım dersen kziin gözünde değerin düşer aklını kullan kral kaçan kovalanır.
- Sağlık konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası için değil kendin istediğin için yap bence. Kendin kendini beğendiğin sürece bence başkasının fikri sadece onu bağlar.
00 Yorumla
+1 yılNiye bir başkası için yapıyorsunuz kendiniz için yapın
00 Yorumla
+1 yılKiloyu sevgilin için değil sağlığın için vermelisin yani ben öyle düşünüyorum şahsen
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Elbette bağlanır ama fazla kilolu değilsen zayıflamana gerek yok 50-55 kilo ideal zaten
00 YorumlaHayır. Kanında bozukluk varsa seni kilolusun diye terk ettiyse yine eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 108 kiloydum 86 ya diştüm kendine güvenin artıyo özgüven ptşaması gibi bişey çareside basit mesela sadece ana yemek yiceksin ekmek hamur işi pilav un yasak sonrasını sen kendin gör çok güzel kilo verirsin hatta ve hatta sen çıltığın çocuğu bile beğenmeyebilirsin 😀
00 Yorumla
+1 yılTabikide Seksi bir vücuda sahip olmak erkeği çıldırtır
00 Yorumla58 kilo kilolu mu sen bizimle dalga mı geçiyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Belki boyu çok uzun değildir ola bilir
Sırf sevgilim beni beğendin diye vereceksen verme sağlik için ver.
65 kilodan fazla zayiflama00 Yorumla
+1 yılBu nasi bir soru ya? İyi misiniz. Valla düzgünce eleştirecektim ama neyse
00 Yorumlayaşından 20 yaş çıkartarak detayı okudum sonra sana hak verim
00 YorumlaBen balık etli seviyorum, olur da sevgilim olursa balık etli iken zayıflarsa ondan soğurum🤣
00 YorumlaZaten aşıkya daha ne olsun istiyorsun 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmem 🤷♀️(;
- Sağlık konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılSeni olduğu gibi kabul edene git.. Olmanı istediği şekli isteyene değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin seni seviyorsa zaten bağlıdır ve erkekler ilerlemis iliskide dış görünüşten fazlasına bakar o yüzden cok dert etme
00 Yorumla- Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, hele bu konuda zayıfığını ona belli edersen iyice gözünden düşersin.
00 Yorumla Seven her haliyle sever. Kendinizi sevdirmek için millete göre hareket etmeyin! Seni kabul eden böyle kabul etsin. Başkasının istediği gibi yaşamayı bırakın
00 YorumlaBenim arkadaşımın sevgilisi onu kilosu için seviyo galiba🤣. Kıza "zayıflasan senden ayrılırım" demiş. Ama sen fazla kilolusan eger kendin için zayıfla🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet sadece beyaz poponun biraz kavis kazanmasi lazim
00 YorumlaInan bana seven her turlu sever. Sen sadece kendin icin istediklerini yap. Bir erkek kendinden emin kadinlari da ayri sever, ama bu sevgiyi degistirmemeli.
00 YorumlaKilo verince sana daha çok bağlanacak ise beni yanlış anlama ama öyle sevgili hiç olmasın insan sevdiğini her hali ile sever
10 Yorumla
+1 yılBence baldan bal parmağa dönersin sevgilinin gözünce bal sevilir balparmak emilir biri canın çektimi istersin diğeri canın çıktımı vazgeçersin 😍
00 Yorumlasenin kilon icin degil seni sevdigi icin sana baglanmasi gerekiyo eger sen kilo verdigin icin baglanıcaksa hic baglanmasin daha iyi
00 Yorumla
+1 yılkilo vermen kendine iyi gelecek. kendine daha cok saygi duyacaksin. en guzeli ol sevgililer kopek gibi gelir😉
00 YorumlaBi erkek karsisindakini kilosuna gore begiyorsa ondan hayir gelmez
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman bütün kızlar elendi reis çoğu iri erkek arıyor 😃 fiziksel olarak zayıf erkeği hicbir kadın beğenmez istisnalar olabilir onlarda dominat olan zamanla aldatılmış görüşleri değişmiş şartlı sevgisi olan kadınlar.
- +1 yıl
Olsun bunun cinsiyet farkı yok sizin söylediklerinize göre kadınlar erkeğin kilosuna bakar iri olsun diye ama erkek az bişe fit gözüksün zayıf isteyince problem
Bir şeyleri kendiniz için yapın başkaları için değil
10 YorumlaSeven kişi her halinle sever, kendin için zayıfla biri seni beğensin diye değil
00 Yorumla
+1 yılKilonla sevgisi artıp azalacaksa hiç sevmesin daha iyi
00 Yorumla
+1 yılOnun seni beğenmesi için değil de senin kendini beğenmen için yapsan daha güzel olmaz mı 😊
00 YorumlaKanka kimse icin kendini degistirme ya. Kendini kendin icin degistir
00 Yorumla
+1 yılSevgilim dış görünüş için bana bağlanacaksa defolsun gitsin. Keşke ben kilo alabilsem :(
02 Yorumla- +1 yıl
Kaç kilosun
- +1 yıl
50
+1 yılseni sadece dış görünüşün için seviyorsa onunla bir gelecek düşğnme
00 YorumlaSeni dış görünüşğn için seven insan sen de her zaman kusur bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmem ki benimkide banq kilo al baliketli seviyorum ben diyordu eski sevgilisine benzetmek istiyormus beni al yine uzulecek jisey buldum bugünlük banq musade
00 Yorumla
+1 yılSırf sevgilin seni daha çok sevsin diye kilo verme sağlın için ver
00 YorumlaKesinlikle artı ➕ katacaktır
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım 🤞
Kilo verince sen sevgilinden ayrılırsın 😂
10 Yorumla
+1 yılBağlanması için kilo şart değil
00 Yorumla
+1 yılİnşallah ama sen kendine genede bak
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi