Güncellemeler
+1 yıl
Ben neyse by diyip konuyu kapatırken üstüne üşenmeden cevap yazıp işim var demek başlı başına mantık yoksunu olduğunuzun göstergesi gerçekten. Bu sitede bulunan psikolog danışanlardan da yardım almak için buraya yazıyorum zaten ve sizde fark ettiğim şu ki bir insan neyden yoksunluk çekiyorsa onu hayatında hep ararmış muhtemelen sizin ikili ilişkiniz yok bu yüzden hayatınızı bunun üzerinde kurmaya çalışıyorsunuz sizin probleminiz bu. Ama benim olayım direkt hayatdan zevk alamamak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aşk, cinselik falan bunlardan da mı zevk almıyosun. komple mi bitti yani hiçbir şeyden mi?
O da dahil her şeyden
vay be. ilginçmiş yaa. ilk defa böyle bir insanla karşılaşıyorum. kendini doğaya hayvanlara kuşlara çiçeklere falan vereceksin sanırım. yani tedavi bu olur sanırım. çünkü onlardan sana zarar gelmez güvenebilirsin de
Güvenle alakalı bir sıkıntım yok ki aynı zamanda daha önce de böyle bir sorunu dile getirdiğimde en az 4 kişinin de şu an benle bu durumu yaşadığını öğrendim azınlık değil yani tedavisini araştırdığımda hiç kesin bir şey bulamıyorum
her şeyi yaşayıp da doydun mu yoksa her şeyi zaten boş mu geliyo.
Yaşadım ya hızlı yaşa erken öl hesabı
tam aşık olup sevilecek kıvama gelmişsin. hiçbir şeye hevesin kalmamış erkeği hiç yormazsın. miss :)
Ne diyon abi
kızım erkeklerin en çok çekindiği şeylerden biri de kızların sürekli mutsuz olması abidik gubidik talepleri. sen de öyle bir şey kalmamış işte. adamı hayatından bezdirmezsin yani. mutlu mesut yaşar gidersiniz :)
İyide erkeğin istekleri ne alaka şu an, bu hayat da önemli olan benim ve önemli olan benim isteklerim ile psikolojim? Konu nasıl erkeğe geliyor ben anlamıyorum ne abaza bir toplum yetişiyor ya
kızım cinsellikle ilgili bir şey mi söyledim ben yaa senin aklına cinsellik geldi senin cinsellikle ilgili bir takıntın var. ikili ilişkilerden bahsediyorum ben. örneğin kadının bir şeyi bahane edip dırdır etmesi, hediye beklemesi, özel günlerde sürpriz beklemesi, tatile gitmek istemesi. mızmızlanması bla bla. seks onların yanında solda sıfır kalır. senin böyle beklentilerin yok işte heveslerin falan yok onu diyorum.
Ben de cinsellik ile ilgili bir şey söylemedim ama sürekli bir erkeği memnun etmem gerekiyormuş gibi konuşuyorsun bunu neden yapayım ki? Benim hayatımda daha önemli şeyler var sonuçta hayat ikili ilişkilerden ibaret değil şu an kimse ilgilendirmiyor beni. Ben önemliyim şu an da ben ve sağlığım hakkında konuşmayı tercih ediyorum ve çözüm arıyorum ikili ilişkileri konu malzemesi etmezseniz sevinirim lütfen alakasız çünkü insan sağlığı hakkında bilgili biri tarafından yardım almayı talep ederim zaten çok bilginiz yoksa yazmayı sürdürmeyeceğim iyi günler
yav tedaviyi söylüyoruz işte. sevgi aşk bla bla. çok fazla hevesin falan da yok öyle erkekler çok sever seni aşık olurlar. erkeklerin hayalindeki kızsın. artık erkekler kızları önce paris'e götürmüyo çünkü seviyeyi yükseltmek lazım. önce kız kulesiyle falan başlıyorlar. çünkü her seferinde seviyeyi yükseltmen lazım.
Kanka ben değil sen tedavi ol çünkü kapasiten ve vizyonun sıfır hayat kadını seviye gibi tavlamaktan ibaret değil dinyada kadını tavlamak dışında yapabileceğin farklı tonlarca alan ve hobi meslek kariyer dil her şey var tavsiye ederim bak ben bilgiliyim sana yardımcı olabiliyorum umarım anlayabilirsin daha fazla bu saçma yerlere giden sohbeti de uzatmayacam çünkü bu sitede bulunan bir psikolog tarzı biri yardımcı olur sandım neyse by
madem psikolog tanıdıkların var bu soruyu burada neden soruyosun demezler mi kızım insana. pat diye ararsın öğrenirsin. ayrıca kızım evlenenleri diyorum ben manita ayarlayanları değil yaa. aaaa bu kız amma önyargılı yaa. benim instagram sayfalarımdaki evli arkadaşlarım 2 haftada 1 falan avrupa'nın bir yerindeler. senin böyle şeylerden haberin yok galiba. anhedoni falan değiliz kızım fakiriz kabul et bunu. fakir olduğumuz için hiçbir şeyden zevk almıyoruz. kendinle barış.
okumadım dediğini pardon ilk cümleyi sil. özür onun için :)
neyse güle güle fazla tartismayalim kafam baska yerde şu an.
buradan neden cevap vermiyosun yaa. cevabınının herkes tarafından görülmesini mi istiyosun. bak bu da bir zevk çeşidi mesela. eğer bir de onaylanırsan ilkel benliğin bundan zevk alacak :)
Ben neyse by diyip konuyu kapatırken üstüne üşenmeden cevap yazıp işim var demek başlı başına mantık yoksunu olduğunuzun göstergesi gerçekten. Bu sitede bulunan psikolog danışanlardan da yardım almak için buraya yazıyorum zaten ve sizde fark ettiğim şu ki bir insan neyden yoksunluk çekiyorsa onu hayatında hep ararmış muhtemelen sizin ikili ilişkiniz yok bu yüzden hayatınızı bunun üzerinde kurmaya çalışıyorsunuz sizin probleminiz bu. Ama benim olayım direkt hayatdan zevk alamamak, sosyal medya yı tabiki takip ediyorum ama çoğu zaman gerçek hayatın daha gerçek olduğunun farkına varmanızı engelliyor muhtemelen sizin için. Ben ilişki olarakta yoksunluk çekmiyorum özlem çekmiyorum ya da aramıyorum geçmişte güzel anılar ve duygular yaşadım zaten ama mutlu olmanı sağlamaz bu. Sağlasa da geçici süreliğine sağlar herkes sonsuza kadar heyecanlı kalamaz zaten öz ilişkisinde mutlu da kalamaz elbet aranızdaki çekip ya azalır ya yavaşlar şu an istesem bulurum da o konuda hiçbir sıkıntım yok zaten istemesem de buluyorlar beni. Ama benim aradığım herhangi geçici heves değil evliliğe merakımda yok ilişkiyi sonsuza kadar yaşamaya merakımda, parise gitme merakımda, sokak aradı mahalle dönercisine gitme merakımda yok fakir de değilim orta halliyim istediğim şeyleri makul şekilde alabiliyorum o konuda da bir sıkıntım yok. Size tek kelime ile özetlediğim hastalığı burada arama motoruna yazmanız yerine benden duyuyorsunuz açıklamasını yapıyorum bir de siz mi bana çare tedavi vericekmişsiniz? Çok saçma kusura bakmayın ama bu kadar uzun uzun yazmam bile kendime hakaret aslında daha fazla uzatmayacağım bu saçma anlamsızlığa ciddiyim yazmazsanız sevinirim artık
Biraz sert olmuş olabilir yorumum ama tahammülüm olmadığından artık kişisel algılamayın lütfen sonuca ulaşamadığım için. teşekkürler yinede düşüncenizi paylaştınız 🙏🏻
yaa psikoloğun elinde sihirli değnek mi var yaa. napıcak sana dokundurup geçirecek mi hastalığını. virvir bir şeyler geveleyecek ondan sonra da bir psikiyatra falan gönderip ilaç yazdıracak sana. o ilaç beynini uyaracak mutluluk hormonu falan salgılayacak bir şeyler olacak işte. psikologları gözünde çok büyütme olay ilaçta ve miligramında bitiyo. uyuşturucu gibi bir şey işte. nasıl böyle bazı insanlar uyuşturucu içince kafaları trilyon olup tribe giriyorlar antidepresan da onların dozunda olan bir çeşidi işte. o kadar tribe sokmasa da beyni oyalıyo.
Profesyonel destek sadece ilaç tedavisi değil bu tür durumlarda yapmalarını önerdikleri birtakım davranış stilleri olacak zaten, e peki madem ben kafa yapınızı çözdüm o yüzden net söyliyim ben özellikle şu zamanda en son düşünmek istediğim şey karşıcins çünkü önemsemiyorum ilgimi çekmiyor kobuya burdan girerseniz çözüm aramaktanda vazgeçip pes edicem o yüzden varsa başka yöntemleriniz buyrun dinliyorum madem
10 dakika bekle toparlıcam şimdi. geliyorum
öncelikle psikoloğa gidip boşa para verme. yani seni oyalar anca paranı alır. söyleyeceği en fazla şey gece uykusu düzenli bir şekilde kontrol et, sağlıklı beslen, spor ya da egzersiz yap, alışveriş yap, dans et falan diyecek. sen zaten bunlardan da zevk almayacaksın muhtemelen. senin dopamin reseptörlerin hasara uğramış. psikiyatra gideceksin sana ilaç tedavisi uygulayacak. bunun için devlet hastanesine de gidebilirsin. bu ilaçlar beynindeki o bölgeyi iyileştirecek. örneğin nasıl ki vücudun da yara olunca krem sürünce iyileşiyorsa bu ilaçlarda o reseptörlerin olduğu bölgeyi iyileştirecek. ama tabi yara kremle 10 günde iyileşir ama bu kısa sürede iyileşmez. yani ilacı düzenli kullanırsan iyileşmeye 6. aydan sonra falan başlar ama uzun vadede ilaç oraları onarır yani. ilacın zararı olacağını sanmıyorum bi zararı olmaz. bırakmaya karar verdiğinde ise doktor kontrolünde tekrar bırakırsın. ama dediğim gibi bırakmasan da bi zararı olmaz yani
Siz de mi bu yollardan geçtiniz krem kullanımı için gün sayısı bile verdiniz çünkü ilaç yöntemi zaten anca geçici süreliğine yardımcı olur bıraktığında daha kötü bile olabilme ihtimali var. Spor egzersiz yapıyorum zaten sağlıklıda besleniyorum alışveriş de yapıyorum zaten artık alışveriş bile apmak zevk vermiyor sizin terimlerinizle ikili ilişkilerden zaten bıkmış durumdayım görmeye bile tahammülüm yok kimseyi çekecek mecalim enerjim de yok zaten ne kaldı ki geriye başka?
bende ibs hastasıyım. citoles 10 mg kullanıyorum. 2 buçuk sene falan oldu. bi zararını görmedim. bi mucize de olmadı ama fena değil eski hâlime göre iyiyim yani. ilacın zararını görmedim nasıl olsa bırakmasam da olur yani. sende bırakmazsın bir şey olmaz. sonuçta hergün mide koruyucu içen ağrı kesici içen tansiyon hapı içen ya da başka bir hap içen birçok insan var.
orada mısın?
Geçmiş olsun e peki çözümü ne olacak anhedoni için?
öncelikle teşekkür ederim. dedim ya işte beynimizin bir bölgesinden dopamin reseptörleri var. bunlar haz almamızı sağlıyo. senin reseptörler hasara uğramış bu yüzden sen hiçbir şeyden haz alamıyosun. psikiyatriye gideceksin devlet hastanesine. ona durumunu anlatacaksın. o da sana ilaç verecek. o ilacı kullanacaksın. ilaç senin beynindeki o bölgeyi iyileştirecek. sonra sen de tekrar bazı şeylerden haz almaya başlayacaksın. hemen bir mucize bekleme biraz uzun sürer ama iyileşirsin yani merak etme.