Merhaba 13.7 tansiyon normalmidir yaş 21 erkek.
1 gün önce 14 15 bantlarındaydı 2 gün uyumamaıştım sahurda tuzlu seyler tğketmiştim ne kadar baktırmalaıyım tansiyona teşekkür ederim
1 gün önce 14 15 bantlarındaydı 2 gün uyumamaıştım sahurda tuzlu seyler tğketmiştim ne kadar baktırmalaıyım tansiyona teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genelde 12-8 normal derler 1 hafta ölç şöyle normal beslen düzelir
Teşekkürler saolun yapmaya calsıyorum elden geldiğince
Tuzlu şekerli yiyecekler çok tüketirsen sıkıntı yapar ilerde de tansiyon şeker çıkar
Teşekkürler dikkat edeceğim aşagıda belirttim aslında tuz tüketrn bir insan değilim hiç bir yemege suana kadar alıpt uz dökmemişimdir birde peynir tüketiyorum başkada exstra bişey yok aslında
Anladım
Son olarak 1 2 aydır hareketsiz yaşamım var ondan kaynaklı olabilrmi evden cıkmam öıktjgımda İnternet kafeye işimi halletmeye gideirm bu böyle döngünoldu harket filan yok yani
Hareketsizlik hepimiz için geçerli zararlı aslında evet
O zaman günde 1 2 saat yürüyüş ile düzene girer inşallah öylr umuyorum. Ne dersiniz hareketsizlikten inanın cok cektim bu ilk kapanma aürecinde başladı psikolojik sıkıntılar orya cıktı
Yürüyüş evet kesinlikle iyi gelir
Öok teşekkür ederim tuttum farkındayım * hareketsizliğe bagkı yükselme ise her güne yürüyüşle gecermi acaba
En azından daha hareketli yaşanarak
Biraz yediğine içtigine dikkat edersen kendi duzelir zaten, eğer evden çıkmayan biri isen az beslenecen az kalori alican , şekere tuza dikkat edicen geçer , hareketli olursan daha da iyi olur tabi
Çok teşekkürler saolun biraz daha iyi hissettim bundan sonra hareketli yaşamaya devam 2 gündür 1 saat yürümeye başladım zaten
Önemli değil kardeşim
Normali 12/8 büyük 13 sende buyuk tansiyonun yükselmiş
Peki normal mi acaba çok fark yok galiba
Normal olur oyle cok ekşi cok tuzlu seyler yeme
Tamamdır teşekkür ederim 1hafta içinde sonuclar makul çıkarsa doktora gitmeme gerek yok değilmi
Yok ya
Anladım teşekkür ederim
Normal
Teşekkürler sevindim
Azıcık yüksek
Peki napmak lazım tehilekeye sokacak kadar değildir umarıö ölçen eczacı notmal demişti
Tuzu azaltmak 🤷🤷
Aslında tuz kullanımın sadece peynirle bide yemeğe koyulanla ama daha azaktayım hiç bir sefer tuz alıpta yemege dökmemişimdir