Ense ağrım için doktora gittim senin yaşında ne tansiyonu dedi yolladı. Normal mi bu tansiyon? Not: Yaşım 21 kilom normal ancak romatoid artrit olma ihtimalim yüksek düzenli kontrole gidiyorum.
Doktor kendi bilmiyor. Çünkü herkesin normal tansiyon ölçüleri farklı. Sen tekrar git. Başka doktora tabi. Evinde tansiyon aletin varsa bir hafta aynı saatte ölç ve kaydet. Sonra bu kaydettiğin verileri doktora gösterirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hipertansiyon, ama bunlar tabi anlikta olabilir. Yani evde senin tansiyonun gayet normal olabilir. Tansiyon aletin varsa evde kendin takip et.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
4 gündür yürüdükçe mahvoluyorum ense ağrım başımın üzerine kadar gidiyor ve yürüyemeyecek hale dahi gelebiliyorum dinlenmezsem. Ne yazık ki doktor direk romatolojiye yolladı hiçbir test yapmadan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doktor kendi bilmiyor.
Çünkü herkesin normal tansiyon ölçüleri farklı.
Sen tekrar git.
Başka doktora tabi.
Evinde tansiyon aletin varsa bir hafta aynı saatte ölç ve kaydet. Sonra bu kaydettiğin verileri doktora gösterirsin.
hipertansiyon, ama bunlar tabi anlikta olabilir. Yani evde senin tansiyonun gayet normal olabilir. Tansiyon aletin varsa evde kendin takip et.
4 gündür yürüdükçe mahvoluyorum ense ağrım başımın üzerine kadar gidiyor ve yürüyemeyecek hale dahi gelebiliyorum dinlenmezsem. Ne yazık ki doktor direk romatolojiye yolladı hiçbir test yapmadan.
Sana kim dideral ic dedi? Yan etkisi cok. Hele ki bizim yas grubumuz icin mumkunse almamamiz gerek. Doktor recete yazdiysa ozaman icebilirsin.
Öncesinde uzun süre dideral kullandım, etkilerini biliyorum. Tansiyonum yüksekse düşürsün maksadıyla kullandım
Hayır evre 1 hipertansiyon bu
Biraz yüksek limonlu su dengeler
Yüksek. Yaşa bakmıyor başka doktora git.
Kontrol etmekte fayda var, geçmiş olsun
Hipertansiyon
Yüksek
yüksek