Sağlık Dudağımdaki bu uçuk nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Tam da bayrama yakın çıktı ya, nasıl geçer dün gece korktum ondan olabilir mi?🤦🏻♀️ Dudağımdaki bu uçuk nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Çok etkili bir kremdir mutlaka denemenizi öneririm 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Krem ve 3 gün sonra yok. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl bende daha önce hiç çıkmamıştı şimdi bir kez çıktı hep tekrarlar mı Yorumla XG10AV +1 yıl Sen o virüsü bir kere kapmışsın artık. Tekrarlar ama süresi ve aralığı ne kadar olur o kestirilemez.Yılda 1 kez çıkacağı da olur, 2-3 yılda 1 kez çıkacağı da olur. Yorumla Soran +1 yıl Of ya nasıl kaptım salk gibi Yorumla XG10AV +1 yıl Geçmiş olsun, krem kullanmayı ihmal etme yine de. Yorumla Soran +1 yıl kullansam da boş Yorumla Soran +1 yıl bayrama kadar geçer inşallah kendiliğinden Yorumla XG10AV +1 yıl 2-3 hafta içinde iz bırakmadan geçer. Bayrama da kalmış birkaç gün. Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Benim üç günde geçti, dudakların çok güzel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bende daha önce hiç çıkmamıştı şimdi bir kez çıktı hep tekrarlar mı 🥺 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Tekrarlamaz kolay kolay, konuşmak ister misin Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Vectavir isimli kremi kullanabilirsin. 0 0 Yorumla
ayperilll Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl dudakların cok güzel nazar degdi sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bi erkeğin bol tükürüklü öpmesi lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl offf saçma sapan yorumlar yapmayın ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valla. doğru olan tarafı kendi tükürüğün aslında. ciddiyim Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl ben neden göremedim uçuğu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl üstte küçük Yorumla safadgn +1 yıl bir şey olmaz takma kafana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok etkili bir kremdir mutlaka denemenizi öneririm
Krem ve 3 gün sonra yok.
bende daha önce hiç çıkmamıştı şimdi bir kez çıktı hep tekrarlar mı
Sen o virüsü bir kere kapmışsın artık. Tekrarlar ama süresi ve aralığı ne kadar olur o kestirilemez.
Yılda 1 kez çıkacağı da olur, 2-3 yılda 1 kez çıkacağı da olur.
Of ya nasıl kaptım salk gibi
Geçmiş olsun, krem kullanmayı ihmal etme yine de.
kullansam da boş
bayrama kadar geçer inşallah kendiliğinden
2-3 hafta içinde iz bırakmadan geçer. Bayrama da kalmış birkaç gün.
Benim üç günde geçti, dudakların çok güzel
bende daha önce hiç çıkmamıştı şimdi bir kez çıktı hep tekrarlar mı 🥺
teşekkür ederim
Tekrarlamaz kolay kolay, konuşmak ister misin
Vectavir isimli kremi kullanabilirsin.
dudakların cok güzel nazar degdi sanırım
Bir iki güne geçer
Uçuk nerde tam olarak
bi erkeğin bol tükürüklü öpmesi lazım
offf saçma sapan yorumlar yapmayın ya
valla. doğru olan tarafı kendi tükürüğün aslında. ciddiyim
ben neden göremedim uçuğu