Diğer Dudağım üstündeki şey nasıl geçer😕? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 3 kez yoldum yine çıktı içi irin doldu geçmiyor? Utanıyorum ya dışarı çıkmaya birine bakmaya? Siyah noktam vardı sıktım böyle bişey oldu 3 kez sıktım yine içi yağ doldu irin oldu? Yine sıksam yine aynısı olucak? Çözüm ne Dudağım üstündeki şey nasıl geçer😕? Cevapla Siyah Nokta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şuur- Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Tuzlu su ile yakmayı denedin mi? Uçukta ve sivilcede faydası oluyo 0 0 Yorumla
draliyilmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Canim. benim krem. kullan ama once onu temizlemen gerek 0 1 Yorumla draliyilmaz +1 yıl Actolind diye bir medical. sprey var onu. kullan Yorumla
kendidünyasında Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Cilt doktoruna git ve yolma iz kalır ve hic gitmez#patates 1 0 Yorumla
estetisyenaylin Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 47% +1 yıl Yoima bidahanamanbikac yavsiye verebilirim. bir kür 0 0 Yorumla
Pluviophile-bey Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Demek ki yoldugun için çıkıyo kafayı çalıştır 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar