Ücretleri ne kadar oldu acaba?
2 yıl önce benim iki dişimin çekilmesi gerektiğini söylediler, diş başına 650₺ istemişlerdi fazla geldiği için erteledim, bi 6-7 ay sonra tekrar sorduğumda 1500₺ dediler. Param olmadığı için çektiremedim.
Önümüzdeki aylarda çektirmek için para biriktireceğim, fiyatı ne kadar olmuştur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben gomulu kopek disi cektirdim 6 ay once. Tanidigim vasitasiyla 2000 den 1000 TL'ye indirim yapmisti.
6 ay önce 2000'se şimdi 3000 bin vardır.
Durduk yere 6 binlik olduk yani xdd
😄😄😄 saglik yerinde olsun da giden para olsun. İstanbul'da yasiyorsan sana bir klinik soyliyim oraya git bi sor fiyat al
Yok maalesef Antalya'dayım
Korkacak bisey yok ama. Cekim biraz mesakkatli olsa da aci falan hissetmiyorsun. Sonrasindaki agri icin de agri kesiciler baya is goruyor. 3 gun sonra agri kesici kullanmayi birakirsin zaten.
Bazıları çok korkunç gibi anlatıyor ama? Günlerce su içerken bile acı çektiğini söyleyenler var?
Ben çekimden korktuğum için sedasyon yaptırmayı düşünüyordum mesela ama o da diş çekiminden daha pahalı oluyor tek başına
Benim gömülü disim damak icindeydi. Ve ters bir aciyla duruyordu. O yuzden biraz zor oldu cekimi ama cekim sirasinda agri hissetmedim. Sonrasinda agri illa ki oluyor ama sonucta agri kesici ile onu da hallediyorsun.
üniversite hastanesine git çene cerrahına.
bu işlemi cerrah olmayan birine yaptırma kesinlikle
Üniversite ve devlet hastanelerine pek güvenmiyorum. Yaptırmak istediğim kişi özel klinikte çalışan bir cerrah zaten ve gömülü diş çekimi üzerine çok fazla iyi yorumu var.
Bazı insanlar çok korkunç süreçler atlatıyor bunu yaptırınca o yüzden bu alanda gelişmiş bir diş hekimi daha güvenilir geliyor bana
Üniversite veya devlet hastanelerinde çektirin derim
İşkenceden farksız öyle yerler bana göre. Yıllardır devlet hastanelerinden bir kere bile memnun bir şekilde ayrılamadım, hastalara insan muamelesi yapmıyorlar pek
Size denk gelene göre değişir. Durumunuz varsa özelde yapın tabi bir şey diyemem ama üni ve devlette de gayet iyi doktorlar var
Çarşamba günü cektiler. Kesik ve çekim 900küsür tuttu.
Vay arkadaş ya küp şekerden daha küçük şeyi yerinden almak binlerce lira hayat ne garip
Şu an diş başına 2500 deseler şaşırmam heralde ya. Öyle bi enflasyon var ki ucuz pahalı algımı kaybettim artık
Bende algımı kaybettim beynimi satılığa çıkarcam artık zaten kullanamıyorum
kaç yılında devlete gittim işi zora sürüklediler sonra özele gittim 1000 TL almışlardı, şimdi kaç para olmuştur bilmem ama Allah öyle bir problemi kimseye yaşatmasın çok zor, şimdiden geçmiş olsun
Bedavaya çekerim
Aynen. Sonra kanama ve enfeksiyondan çenemi kaybediyorum galiba?
Yok bi şey olmaz , oraya bi şeyler sıkıştırırım kanama durur, enfeksiyon için de yoğurt yersin bi şey olmaz
Dikişleri annenin iğne iplik setiyle mi atacaksın?
Dikiş atmaya lüzum yok bence 😳 evde Japon yapıştırıcısı var daha iyi tutar
Yav zaten korkuyorum iyice travmatize ediyosun beni
Korkma kötüye bir şey olmaz iyiyi Allah korur
Beni korumaz ben ateistim
İyiye kötüye , inanana inanmayana göre Allah korusaydı dünyada kimse kalmazdı , allahım korur rahat ol