Sağlık Efrosen hormon ilacı kullanıyorum, trans bir kadınım. Meme ne zaman büyümeye başlar? Lindmagic Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Bir haftadır kullanyorum Efrosen hormon ilacı kullanıyorum, trans bir kadınım. Meme ne zaman büyümeye başlar? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
wantutiri Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl benim arkadaşımda trans sanırım 4 ay içerisinde büyümüştü öyle hatırlıyorum 0 15 Yorumla Lindmagic +1 yıl Kaç büydü Yorumla wantutiri +1 yıl 75 felandı sanırım ama sonradan dolgu yaptırdı Yorumla Lindmagic +1 yıl Teşekkürler canım Yorumla wantutiri +1 yıl rica ederim. Bu arada merak etmişimdir hep yanlış anlama kötü niyetim yok ayaklar nasıl küçülüyor hormonla felan mı Yorumla Lindmagic +1 yıl Hormon eksikliğin var senin hormon kullanman gerekiyor Yorumla wantutiri +1 yıl neden ki Yorumla Lindmagic +1 yıl Ostrojen hormon eksikliğin var Yorumla wantutiri +1 yıl evet ya cidden eksik de şimdi kullansam küçülür mü bilmiyorum deve gibi uzadım 1.82 yim ayaklarım 42 küçülür mü ayaklarım bu satten sonra Yorumla Lindmagic +1 yıl Biraz uzun sürer Yorumla wantutiri +1 yıl olsun küçülsün yeter Yorumla Lindmagic +1 yıl Bencede Yorumla wantutiri +1 yıl kaç yıl veya ay sürüyor Yorumla Lindmagic +1 yıl Hiç bilgim yok İnternet'e araştırman gerekiyor Yorumla wantutiri +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla Lindmagic +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dogustan kadınımda bende kullansam göğüslerim buyurmu biktim küçük gogusluolmaktan 0 0 Yorumla
Gaspettin Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Gelişimi hakkında bilgi vermem iiin görmem gerek 0 0 Yorumla
gürrkaann Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızlar tuvaletine gelme @Altanlaaa @YılmazkartalX 0 19 Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Dayı beni artık sal beee yimeeekkk yiceeezzz xd Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Açğğğ mı kalaaam Yorumla Altanlaaa +1 yıl Senin orada ne işin var Gürkaaaaaaaannnnnn Yorumla YılmazkartalX +1 yıl @gürrkaann translar ile mi takılıyor yoksaaa😱😱😱😱 Yorumla Altanlaaa +1 yıl Öyleymiş 🤡🤡🤡 Yorumla gürrkaann +1 yıl Lan dûmbükler nsksjdjjsjsks Yorumla Altanlaaa +1 yıl Ne var la dızo Yorumla gürrkaann +1 yıl Hepjnize küstüm Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Nieee küstün looo😱 Yorumla gürrkaann +1 yıl İşte... Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Amaaa yiaaa bebekamın biinn naptimmm :'( hı hı hı baane bende küştüm o şamann🍼 🥺🐥 Yorumla Altanlaaa +1 yıl Merak etme 10 dakika sonra gelir 😋😋 Yorumla gürrkaann +1 yıl Geldim mi bari Yorumla Altanlaaa +1 yıl Ya çen küstün müüüğ Yorumla gürrkaann +1 yıl Küçtüm iyştee Yorumla YılmazkartalX +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yorumla Altanlaaa +1 yıl Yorumla gürrkaann +1 yıl Yorumla Altanlaaa +1 yıl Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadardır kullanıyorsun 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekledim seni daha çok yeni biraz geçmesi gerek Yorumla Lindmagic +1 yıl Ne kadar yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekledim yazarmısın frk kullanıcı adım Yorumla Lindmagic +1 yıl Linda magic Instagram Yorumla Lindmagic +1 yıl Beni ekle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan istek attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1 2 yıl anca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benim arkadaşımda trans sanırım 4 ay içerisinde büyümüştü öyle hatırlıyorum
Kaç büydü
75 felandı sanırım ama sonradan dolgu yaptırdı
Teşekkürler canım
rica ederim. Bu arada merak etmişimdir hep yanlış anlama kötü niyetim yok ayaklar nasıl küçülüyor hormonla felan mı
Hormon eksikliğin var senin hormon kullanman gerekiyor
neden ki
Ostrojen hormon eksikliğin var
evet ya cidden eksik de şimdi kullansam küçülür mü bilmiyorum deve gibi uzadım 1.82 yim ayaklarım 42 küçülür mü ayaklarım bu satten sonra
Biraz uzun sürer
olsun küçülsün yeter
Bencede
kaç yıl veya ay sürüyor
Hiç bilgim yok İnternet'e araştırman gerekiyor
Tamam teşekkürler
Rica ederim
Dogustan kadınımda bende kullansam göğüslerim buyurmu biktim küçük gogusluolmaktan
Gelişimi hakkında bilgi vermem iiin görmem gerek
Kızlar tuvaletine gelme @Altanlaaa @YılmazkartalX
Dayı beni artık sal beee yimeeekkk yiceeezzz xd
Açğğğ mı kalaaam
Senin orada ne işin var Gürkaaaaaaaannnnnn
@gürrkaann translar ile mi takılıyor yoksaaa😱😱😱😱
Öyleymiş 🤡🤡🤡
Lan dûmbükler nsksjdjjsjsks
Ne var la dızo
Hepjnize küstüm
Nieee küstün looo😱
İşte...
Amaaa yiaaa bebekamın biinn naptimmm :'( hı hı hı baane bende küştüm o şamann🍼 🥺🐥
Merak etme 10 dakika sonra gelir 😋😋
Geldim mi bari
Ya çen küstün müüüğ
Küçtüm iyştee
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Memeler küçük kalsın bence
biraz daha zaman
yakında
Ne kadardır kullanıyorsun
Ekledim seni daha çok yeni biraz geçmesi gerek
Ne kadar yani
Ekledim yazarmısın frk kullanıcı adım