Sağlık Burun estetiği için hem uygun hem de iyi bir yer var mı? kubrasvinccc Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Devlet hastanesi olur özel olur ama çok pahalı da olmasın bildiğiniz çalışmalarından memnun kaldığımız doktor önerir misiniz kızlar ya da beyler :) Güncellemeler+1 yıl İstanbul içi için bu arada öneri bekliyorum 🙏🏽 Burun estetiği için hem uygun hem de iyi bir yer var mı? Cevapla Estetik Soruları Pahalı Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Doktor çok iyi araştır, beleş bile yapsa memnun kalmazsan çektiğin acı yanına kalıyor 0 2 Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Kesinlikle ablam bu yüzden iki kez ameliyat oldu ama ikisinden de çok memnun değil bende onun yaşadığını yaşamak istemiyorum Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Evet gerekirse 30 bin bul ver doktora göre bıçak altına gir Yorumla
Aşk_Psikoloğu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Burnunu çok dik yaptırma tavana bakar gibi durmasin 0 8 Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Kısmetse olur cansel gibi yapıym diyorum 😁 Yorumla Aşk_Psikoloğu +1 yıl Onu tanımıyorum güzel bir şey olsun burun deliği görmekten biktik Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Yok yok domuz burnu gibi olsun bende istemem Yorumla Aşk_Psikoloğu +1 yıl Güzel burun yaptiranlar var gayet güzel oluyor seninki de olur umarım.. ameliyata girmisken eksik yerlerin varsa yaptır göğüsler mesela Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Tabi efenim emriniz olur hemen yaptırırım Yorumla Aşk_Psikoloğu +1 yıl Diğer ölçülerini bilmiyorum onları yaptırmak lazım mı bilemedim şimdi görmeden karar vermek zor arkadaşlığımız ilerletecegim söylerim o zaman Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Öncesinde yüzde bi kaç değişiklik yapmayı düşünüyorum ben zaten sonra gerek duyulursa diğer yerler de yapılır Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Evet sürekliyim atarım şimdi istek Yorumla
Bronsy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Abla mutlaka profa ol bende oldum o çektiğim acı ve sürece değdi. Çünkü bendeki burun baya kötüydü: ) 0 4 Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Bi arkadaşımda bana olcaksan mutlaka KBB uzmanına ol demişti Yorumla Bronsy +1 yıl Ben kbb profosörüne oldum. Millet dedi plastik cerraha ol ama hiç gerek yok kbb hem nefesi hem de şekli hallediyor Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Aynen öyle peki siz hangi ilde hangi hastanede olmuştunuz Yorumla Bronsy +1 yıl Çanakkale 18 martta oldum: ) Yorumla
MikanTheBear Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Aman iyi araştırın 0 4 Yorumla kubrasvinccc +1 yıl 1 senedir nerdeyse birçok kişiye soruyorum Yorumla MikanTheBear +1 yıl instagram dan bulup gidip gözlem yapmak daha mantıklı geliyor Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Ramazan sonrasında gidip görüşeceğim yerler var bakalım umarım içime siner Yorumla MikanTheBear +1 yıl umarım siner kübra Yorumla
Lonelygirl344 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nerde oturuyorsun 0 5 Yorumla kubrasvinccc +1 yıl İstanbul'da Yorumla Lonelygirl344 +1 yıl İlçe olarak peki Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Gaziosmanpaşa Yorumla Lonelygirl344 +1 yıl Hmm ulaşım sorunum yoksa devlet hastanesi önerebilirim Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Hangi hastaneyi peki Yorumla
Perihanozlemm Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Valla maltayada Turgut özel üstüne tanimam 0 4 Yorumla kubrasvinccc +1 yıl Hangi hastane de peki Instagram hesapları da var mı Yorumla Perihanozlemm +1 yıl Instagrami var mı bilmiyom da benim ablam orada oldu yani ama çok iyi Yorumla kubrasvinccc +1 yıl İstanbul'da mı peki Yorumla Perihanozlemm +1 yıl Malatya da bu İstanbul değil İstanbul dasan hiç uğraşma burası uzak size Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doktor çok iyi araştır, beleş bile yapsa memnun kalmazsan çektiğin acı yanına kalıyor
Kesinlikle ablam bu yüzden iki kez ameliyat oldu ama ikisinden de çok memnun değil bende onun yaşadığını yaşamak istemiyorum
Evet gerekirse 30 bin bul ver doktora göre bıçak altına gir
Burnunu çok dik yaptırma tavana bakar gibi durmasin
Kısmetse olur cansel gibi yapıym diyorum 😁
Onu tanımıyorum güzel bir şey olsun burun deliği görmekten biktik
Yok yok domuz burnu gibi olsun bende istemem
Güzel burun yaptiranlar var gayet güzel oluyor seninki de olur umarım.. ameliyata girmisken eksik yerlerin varsa yaptır göğüsler mesela
Tabi efenim emriniz olur hemen yaptırırım
Diğer ölçülerini bilmiyorum onları yaptırmak lazım mı bilemedim şimdi görmeden karar vermek zor arkadaşlığımız ilerletecegim söylerim o zaman
Öncesinde yüzde bi kaç değişiklik yapmayı düşünüyorum ben zaten sonra gerek duyulursa diğer yerler de yapılır
Evet sürekliyim atarım şimdi istek
Abla mutlaka profa ol bende oldum o çektiğim acı ve sürece değdi. Çünkü bendeki burun baya kötüydü: )
Bi arkadaşımda bana olcaksan mutlaka KBB uzmanına ol demişti
Ben kbb profosörüne oldum. Millet dedi plastik cerraha ol ama hiç gerek yok kbb hem nefesi hem de şekli hallediyor
Aynen öyle peki siz hangi ilde hangi hastanede olmuştunuz
Çanakkale 18 martta oldum: )
Ben de bakıyorum da bulamadım
Aman iyi araştırın
1 senedir nerdeyse birçok kişiye soruyorum
instagram dan bulup gidip gözlem yapmak daha mantıklı geliyor
Ramazan sonrasında gidip görüşeceğim yerler var bakalım umarım içime siner
umarım siner kübra
Nerde oturuyorsun
İstanbul'da
İlçe olarak peki
Gaziosmanpaşa