Burun estetiği yaptiracam da arkadaşlar ameliyat olurken ve çıktıktan sonra ağrı acı vs. Oluyo mu ya mesela narkoz veriyolar ya uyuttuktan sonra ameliyat esnasında yapılma aşamasında ve dikiş yapılırken hissediliyo mu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir şey hissetmiyorsun çıkınca da ağrı olmuyor. Dikkat etmen gerekiyor iyileşme sürecinde
Sen yaptırdın mi hiç
Yaptırdım baştan yarattılar resmen çok kötüydü eğriydi lazerle etleri bile yaktılar
Ameliyat sonrası hiçbir sorun yaşamadım korkulacak yanı yok
Morluk şişlik vs. Oluyo sonrasında sanırım onlardan da rahatsızlık veren bir hâl oluyo mi ve nefes alıp verme yeme içme gibi sorunlarda nasıl oluyo
Bir kaç gün sıvı tüketmek gerekiyor çiğnemek yasak. Morluk şişlik oluyor kendiliğinden geçiyor hafif ağrı yapar da çok değil
Burnun içine tampon üstüne alçı konulacak ağızdan nefes alacaksın boğazın tahriş olabilir biraz ona da sprey verir
Teşekkürler cevap için 😊 peki hangi doktor da nerede olduğunuda öğrenebilir miyim son olarak memnun musun
Rica ederim Ekol hastanesinde oldum memnunum
Sizde kemik eğriliği var mıydı? Nefes almada zorluk çekiyor muydun ameliyat olmadan önce
Vardı sol tarafa doğru kayıyordu hatta sağdan fazla soldan az nefes alıyordum, burun etlerim şişmişti alerjik rinit oldum onun yüzünden faranjit geçirdiğim olmuştu burnum tıkalı diye. Yani çok fazla işlem gördü ekstra estetik istemedim burnum şu an normal ölçülerde önceden biraz uzundu küçüldü hafif kaldırıldı o kadar
Yemin ederim aynı derde sahipmişiz. 2 sene önce benim de lazerle eti yaktılar sadece ama çare olmadı tekrar büyüdü et heralde. Ayrıca benim de kemik egri çıktı. Bende estetik istemiyorum pek sadece burun ucu biraz düşük hafif kaldirsalar yeter.
Ne zaman ne kadar oldun ameliyatı peki?
8 ay önce oldum. 16 bindi galiba yanlış hatırlamıyorsam 3 bini de sigorta karşılamıştı diye biliyorum
Çok teşekkürler
İlk hafta kötü tampon çıkana kadar sonrası iyi
Niye kötü ne oluyor mesela ve sen ameliyatını oldun mu
3 ay önce ameliyat oldum
Tampon varken suratta basınç oluyor nefes alamıyorsun
Piezo makinesi ile olursan yüzüğünde şişme morarma olmaz temiz bir ameliyat olur simetrik eski tip kırma yöntemi ile olursan Yüzün gözün mosmor şişer anlatmak zor bir sürü inceliği var
Benim burnum uzun ve hafif kemik var çok az kemerli yani yamuk durmuyor bilmiyorum nasıl yapılır da doktor ve yer araştırıyorum yaptırmak için
Nerde yaşıyorsun
Bursa'dayım ama estetik için İstanbul'da olurum büyük ihtimalle oralardan araştırıyorum
Doktor seçimini iyi yap Antalya'da olsan yardımcı olurdum Bursa uzak
Antalya'dan yeni geldim üniv için gidiyordum ahahaha imkanı yok evet çok uzak kalıyor bakalım
Şans işte ne yapacaksın burada iyi doktorlar var gerçekten yabancıların birçoğu buraya geliyor sağlık turizmi
Yani bilmiyorum doğrudur evet ama Emre İlhan diye bir doktor var Burun cerrahisi İstanbul'da onu düşünüyorum kararım değişmez sanırım yinede bakınıyorum daha iyisi var mı diye de sen ne kadar olmuştun fiyatları çok uçuk sanırım
30bin değişiyor ama
Evet bende o civarda bekliyorum umarım 30k dır en fazla
Teşekkürler cevapların için 🙏🏻
Saat 8 de girdim 1 de çıktım
Rica ediyorum
5 saat mi sürdü
Ehh be çok sürüyomuş kötü bir şey inşallah narkoz iyi tutar 😅
Narkoz fena gırtlağına kadar kan bir hafta kan tükürüyorsun
Iyyy
Tehlikeli değil mi ya kan kaybı vs. 😅 Nereden geliyor peki
Burnunda çalışma yaparken kanlar aşağı akıyor
İnş kan gördükçe baygınlık geçirmem ürkünç 😬 bari değse her şeye
Pis kan tükürük şeklinde
He bu diş çekildiğinde olan gibi kan tükürüğü
Neyse yaşayıp gorcez bakalım hevesim kaçmadan 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Ameliyat esnasında hiçbir şey i hissetmiyorsun sadece ilk bir hafta tampon kan tükürüğü tamponları alındıktan sonra temiz hava almaya başlıyorsun burun yaraların hızlı bir şekilde iyileşiyor
Sonuç güzel simetrik bir burnun oluyor
Anladım doktorun iyi olup olmamasıyla da alakalı olur bu sanırım hissedip hissetmemek istisnalar vardır her zaman umarım iyi geçer hiç bir şey hissetmem
Doktorun bilgi ve tecrübesi çok önemli tabii sana yön vermesi yönlendirmesi acılarını hafifletir
Ben de bursa da arıyorum bir yer, babamın çalıştığı hastane iyisi orada olacam bayramdan sonra
Ben İstanbul'da düşünüyorum
Sürekli Gidip gelmek sıkıntı olmaz mı? Bide İstanbul daha pahalıdır sanırsam
Teyzemler orada onlarda kalırım fiyat için 30 k diye tahminim var umarım en fazla o kadardır
Devlette 20-25 bin olmuş zaten
50 k falan da değildir ama yani ya bilmiyorum işte ogrencem bende
Bir göğüs ameliyatı fiyatı o kadar zaten burun o kadar etmez
Bir tanıdık yılbaşında bursa da 20 bine olmuştu, bu sene daha pahalıdır illaki bide İstanbul olunca 30 bini geçme ihtimali var
Bozma işte moralimi ya heves ettik o kadar tam kötü bir etkisi olduğundan korkuyodum değilmiş içim rahat etmisti fiyatı kattın bozdun her şeyi
30 binde bana göre çok bu arada 😂
Bursanin neresindensin
Orhangazi