Sağlık Ocean B12 vitamini kullanan var mı arkadaşlar? pelomeloo Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Nasıl memnun musunuz🙂 Güncellemeler+1 yıl Of hiç mi kullanan yok ya🥺 Ocean B12 vitamini kullanan var mı arkadaşlar? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Ben kullandım faydalı bir ürün 0 2 Yorumla pelomeloo +1 yıl Ben doktora gitmeden kullanıyorum sorun olur mu sence 🥺 u Barış_LonelyForever +1 yıl Test yaptır düşükse kullan sadece
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Ben gıdalardan almanı tavsiye ederim yan etkileri olabilir cilt alerjisi gibi veya başka bir şey 0 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Ben memnun kaldım 1 9 Yorumla pelomeloo +1 yıl Yan etkileri oluyor mu Yorumla enesayar +1 yıl Bende olmadı Yorumla pelomeloo +1 yıl Sende ne gibi değişiklikler oldu peki Yorumla enesayar +1 yıl Daha iyi hissediyorsun dinç uykun gelmiyor pek gün içinde birazda beslenmenee dikkat et ama Yorumla pelomeloo +1 yıl Nasıl beslenmeliyim ki peki sen nasıl yapıyordun🥲 Yorumla enesayar +1 yıl B12 olan besinler belli onları kullan birde suya katıp içme ekmeğin üstüne döküp ye Yorumla pelomeloo +1 yıl Ama bu püskürtmeli Yorumla enesayar +1 yıl Onu kullanmadım ben damla kullandım Yorumla pelomeloo +1 yıl Bu dil altına alınıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben kullandım faydalı bir ürün
Ben doktora gitmeden kullanıyorum sorun olur mu sence 🥺
Test yaptır düşükse kullan sadece
natures supreme Bcomplex vitamin al hepsi var b12 b6 b3 felan
Ben gıdalardan almanı tavsiye ederim yan etkileri olabilir cilt alerjisi gibi veya başka bir şey
Kullanmadım hiç
Ben memnun kaldım
Yan etkileri oluyor mu
Bende olmadı
Sende ne gibi değişiklikler oldu peki
Daha iyi hissediyorsun dinç uykun gelmiyor pek gün içinde birazda beslenmenee dikkat et ama
Nasıl beslenmeliyim ki peki sen nasıl yapıyordun🥲
B12 olan besinler belli onları kullan birde suya katıp içme ekmeğin üstüne döküp ye
Ama bu püskürtmeli
Onu kullanmadım ben damla kullandım
Bu dil altına alınıyor
hayır, kullanmadım.
Yokkkk
Kullanmadım
kullanmadım