Vitamin takviyesi yapan var mı? Ben bir süre E vitamini kullandım, son iki aydır B12 vitamini kullanıyorum. B12 yetersiz çıktı testlerde.
B12 vitamini kullanan var mı? Faydasını gören var mı?
B12 vitamini kullanan var mı? Faydasını gören var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kullandım, kullanıyorum. Çok yorucu bir iş ve hayat tempom var, doktorumun tavsiyesiyle başladım, ve birçok faydasını gördüm. Yakın dönem hafızam daha iyi duruma geldi, ve eskiden yataktan bile zor kalkabilen ben, daha enerjik oldum, eskisi kadar yorulmuyorum.
Bu tip takviyelerin ilaçlarla değil doğal yollardan alınması taraftarıyım ama etle de çok arası olan biri değilim, ve gerektiği zaman ilaç desteği almak gerektiğini düşünüyorum.
selam arkadaşlar gün içerisinde çok yoğun oluyorum ve enerjim baya düşüyor iş yerinden bir arkadaşım b12 vitamini önerdi ben de araştırdım biraz ve nature supreme b12 ürününü almaya karar verdim gerçekten memnun kaldığım için yazmak istedim kendimi çok rahat hissediyorum cidden bence siz de bir bakın derim
b12 nin neden eksik olduğuna bakıldı mı?
IF denilen intrensek faktör (yanlış yazmış olabilirm) eksikliğinde de olabiliyor. b12 hapı kullanmakla da geçmiyor.
ekmek ye bolca var tabiki faydası olur zihni daha dinç tutar şişkoda yapar:D
Cevap
1Cevap
ben bi ara kullandım 2 gün kadar :D ama faydasını göremedim :D kiloda aldırıyo bunu öğrenince bıraktım sende bırak :D:D balık yağı iç direkt küçükken bana ondan içirirlerdi. Sütün içine bal pekmez koy, yemeklerini tavuk suyuyla yap, sebze yemeklerinde zeytinyağı mutlaka kullan. Cevizle kayısı ye, her sabah at ağzına 2şer tane.
Ben kullanıyordum ama zararını görmediğim gibi bir faydasını gördüğümü de hissetmedim ve bıraktım...
gıda teknisyeniyim b12 vitamini vitamin tkviyesi yanısıra unutkanlık için kullanılan bi vitamindir en çokta yoğurdun duyunda bulunur
kullan dostum bi zararı yok. alkolden de uzak dur mümkün oldukça.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar