gözüm bozuk oldugunu nasıl anlarım
sgk yok özel muayeneye gidicem ben bozuk oldugunu nasıl anlarım
sgk yok özel muayeneye gidicem ben bozuk oldugunu nasıl anlarım
türlü türlü goz bozuklukları vardır. en yaygın mıyop ve hipermetrop vardır. uzaktakı yazıları okuyamıorsan mıyopsundur yakını goremıosan hıpermetrop. alerjı turu bıseyse zaten kasıntı yanma ve sulanma olur yanı sen hıcbısey hıssetmıorsan eger yakını ve uzagıda ıyı goruyorsan bı skntı yktur ama hastalık varsa mutlka kendını gosterırdı
bı kagıda buyuk kucuk yazılmıs harfler yazdır ama sn görme bırıne yazdır snra bıraz uzagına koy okuyup okuyamadıgına gore anlarsın göz bozuklugu olup olmadgını canım :)
küçük yazılmış yazıyı zor okuyorum
Uzağı yakını net görebiliyor musun elinle gözünün birini kapa tek gözünle Uzağı yakını kontrol et buğulanma var mı ya da karaltı bunlar varsa gözün büyük oranda bozuktur doktorum böyle muayene ederdi beni 😉
uzak bişeye bakarken yaşarıyor bir tek yazı degil ne olursa uzak bişeye bakarken gözümde yaş oluyorr bide masmavi bir damar olmuş göz kapagımda
Ben onu anlamamda sana başka bir tavsiyem var aylık 50 ₺ genel sağlık Sigortaaı var git onu yaptır yarın bir gün ciddi bir durum olursa zorda kalmazsın
Cevap
5Cevap
Bal1o nun dedogi gibi gss ye 50 tl yatir sagliktan yararlan. Zaten sigortasiz oldugun icin sana gss borc cikarin aylik yuksek rakamlar git sagliktan guzel bir sekilde yararlan.
Karşı duvarda birşeye bak 2 gözünle, sonra solla bak ve sağ ile bak ( uzak için )
Klavyeye, yakına bak yukardakilerin aynısını yap. Varsa bir sorun doktora sorun ;)
tek güzünü kapa uzağı okumaya çalış o şekilde
küçük yazıları okuyamıyorum
Genel saglık sigortası yaptır her an lazım olabilir..
Bozuk oldugunu iddia. edicek problemlerin. varmi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar