Sağlık Buhar cihazına deniz tuzu koyduğumuzda buharlaşır mı, yarar sağlar mı? Soruüreten Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yararlı kısımlar etki eder mi Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl deney yaptım resmen asl Buhar cihazına deniz tuzu koyduğumuzda buharlaşır mı, yarar sağlar mı? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yinelenen Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Tuz buharlaşmaz, haliyle deniz tuzu da buharlaşmaz. O yüzden yapmak istediğin şeyi yapamazsın, yani yarar sağlamaz.Deniz tuzunu bu şekillerde değil farklı şekilde tüketmeli veya kullanmalısın. Tabi burada miktar da önemli hiçbir şeyin fazlası iyi değil. 0 3 Yorumla Soruüreten +1 yıl ama buhardaki tuzu hissediyorum Yorumla Soruüreten +1 yıl belki mineralleri falan buharlaşıyordur çünkü gitgide azaldı tuz Yorumla Yinelenen +1 yıl Öyle diyorsan 🙃 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun nefes mi daralıyor 0 3 Yorumla Soruüreten +1 yıl Yoo yüz saunası Yorumla Soruüreten +1 yıl Teşekkür ederim🙂 Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Bende rahatsızsin sandım 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tuz buharlaşmaz, haliyle deniz tuzu da buharlaşmaz. O yüzden yapmak istediğin şeyi yapamazsın, yani yarar sağlamaz.
Deniz tuzunu bu şekillerde değil farklı şekilde tüketmeli veya kullanmalısın. Tabi burada miktar da önemli hiçbir şeyin fazlası iyi değil.
ama buhardaki tuzu hissediyorum
belki mineralleri falan buharlaşıyordur çünkü gitgide azaldı tuz
Öyle diyorsan 🙃
Geçmiş olsun nefes mi daralıyor
Yoo yüz saunası
Teşekkür ederim🙂
Bende rahatsızsin sandım 😄