Enfeksiyon mu Kanser Mi?

Arkadaşlar merhaba. Kısaca anlatmak gerekirse neredeyse 2-3 yıldır bacaklarımda morarmalar oluşuyor birkaç hafta sonra da geçiyor. Üstelik hiçbir yere çarpmıyorum, buna da eminim. 2019'dan beri Mo% değerim yüksek, yine son yapılan tahlillere göre de Mo% ve Mpv değerim yüksek. Buna ek olarak bir de ağzımda geçmeyen yaralar, ülserler ve dilimde ön tarafta aft şeklinde, orta-arkaya doğru ise beyazlaşma var. Diş etlerim şişiyor, zaten rahatsızlığım olduğu söylendi. 24 Mart 'tan beridir de adet dışı kanamam var hâlbuki adetim 12 Mart 'ta bitmişti. Ve kanamam hâlâ devam ediyor. Kasıklarım çok kötü ağrıyor, belime vuruyor. Hareketlenme hissediyorum. Midem bulanıyor ve gece terlemelerim çok fazla, sürekli üst değiştiriyorum. Saçlarım felaket dökülüyor. Bahsettiğim ağız yarası vs bunun yanında bir de dudaklarım mosmor, sürekli susuyorum ağzım kuru ve koku var, yüzüm soluk. Yardımcı olun lütfen yoksa kafayı yiyeceğim, randevular çok ileri tarihte var... Kafada kurmak olsa en kötü enfeksiyon olsa razıyım ama çoğu belirtinin olması beni geriyor.

Enfeksiyon mu Kanser Mi?