Tr de değil ama mülakatlarda 2,8 km yi 12 dk nın altında koşmam gerekmiş 4 ay zamanım var sizce şimdilik nasıl orta tempoda başladım fitnes dan gelince başladım yorgundum biraz yoksa daha hızlı koşardım
Paralı askerlik için antrenmanlara başladım tsk da değil Avrupa da maaşları çok iyi diye gidiyorum ayda 5000 Euro?
Youtube guvenmiyorum, herkes bidey soyluyor. bana giden veya basvuran bizat olsa kendisiyle konusmak istiyorum. Sen basvurdun mu, basvuracak misin senin durumun nedir?
Sana elimden geldiğince yardımcı oldum güvenmek zorundasın tek çaren parayı bana vermiyceksin ya emanetçiye bırakıcaksın ya da Fransa’ya gidince elden vericeksin güvenliri
Ahahahah, ben sadece lejyon/lejyonerliğin ne olduğunu bilirim. Başka ne bilgim olacak, Fransızca bilgim de minimum düzeyde daha yazamam zaten istesem de😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ciddi mi ya, şartlar nedir acaba. Dil isteniyor mu bende basvurayim lutfen link at kankam
YouTube ye yaz lejyoner nasıl olur diye
Dil istenmiyor
orada öğretiyorlar 1 yıl eğitim alıyorsun 5 yıl çalışıyorsun cumartesi pazar tatil
Kalacak yer yeme içme oraya ait 5 yıl sonunda tazminat 130.000 Euro
Kardeş sen dün bana artistlik yaptın ama olsun genede yardımcı olayım
Başkasiyla beni karistiriyorsun ama kimseye srtislik yapmam ben kendi halimdryim.
Tamam kardeş yardımcı olayım sana
Benim dilim yok, fransizcam yok.
Sen nereye basvurdun nasil oluyor surec
https://www.legion-etrangere.com/
Bak şartlar yazıyor burada dili İngilizce ye ayarla çeviriden oku
YouTuber bi kaç tane Türk anlatıyor nasıl gidiceğini
Türkiye’den başvuru yapamazsın
Beraber gideriz istersen
Ama ben kaçak gidicem
İlla Fransa daki şubelerine gideceksin
Youtube guvenmiyorum, herkes bidey soyluyor. bana giden veya basvuran bizat olsa kendisiyle konusmak istiyorum.
Sen basvurdun mu, basvuracak misin senin durumun nedir?
Başvuracam böyle bi kurum var gerçekten eğer mülakata seçilemezsen kaldığın gün kadar para ödüyorlar
Turistik vize ile de gidersin ama vize vereceklerini zannetmiyorum
Kaçak gitmek nedir peki, sen neredensin ve bu gotureceklerle nerede tanistin kankim
Ben Antalya’da yaşıyorum kesin kararlıysan ve 7000 Euron varsa gidelim benim yolum dikenli ayağını seven gelmesin
Param var. Kim goturecek bu firma kim, sen nereden taniyip guvendinki madem
Kaçakçıyla git kardeş
Sana elimden geldiğince yardımcı oldum güvenmek zorundasın tek çaren parayı bana vermiyceksin ya emanetçiye bırakıcaksın ya da Fransa’ya gidince elden vericeksin güvenliri
Fransa’da lejyoner askerlik mi?
Evet
Nerden biliyorsun lejyonu sen
Bonne chance. Neden bilmeyeyim.
Merci
Bi konuşsak ya özelden lütfen
Pourqoui?
Konuşalım lejyon hakkında bilgi almak istiyorum senden
Bildiğin bişey varsa yaz Türkçe yaz şu mesajları!
Ahahahah, ben sadece lejyon/lejyonerliğin ne olduğunu bilirim. Başka ne bilgim olacak, Fransızca bilgim de minimum düzeyde daha yazamam zaten istesem de😂
msü nasıl geçti?
haa tr değil diyomuş
Msü değil legionetrangere lejyonerler daha iyi
Tr değil
Sonuç ne gidebilin mi?