Sağlık Çok yedim ya midem bulanıyor ne yapsam? Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Off bugün maçdan dolayı sevinçten çok yedim gerçekten yerimden kalkamıyorum şu an midem şişti Güncellemeler+1 yıl Not : Allah aşkına kus demeyin. Çok yedim ya midem bulanıyor ne yapsam? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Afiyet olsun bence kahve için iyi gelebilir. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben zaten Maçı izlerken yediğim her şeyi terliye terliye erittim. Sen de birazcık evin içinde yürüyüş yaparak ya da soda içerek eritebilirsin. 1 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Soda iç soda. Fener senden daha fazla yedi o da kalkamıyor :). Biraz çık dışarı yürü 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl 🤣🤣🤣bak bu iyidi Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. yemeseydın maçla yemenın ne alakası var gıt sevıs barı🤪yüz üstün karnının uzerıne yat 0 0 Yorumla
xŚọvâlyē Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Kaybedince de ölum orucu mu tutuyorsun 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Dengem inanılmaz şaşıyor kaybedince gerçekten bak Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Nereden geliyor bu fanatiklik Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben heyecandan erittim ya 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Kazandık ama Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Redmond kalp ben Yorumla
Muzolog Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Şampiyon beşiktaş xksmsksksk 0 5 Yorumla Aynis_ +1 yıl Oleyyy🥳🥳🥳🥳 Yorumla Muzolog +1 yıl Rüyanda görürsün aşkım ;) Yorumla Aynis_ +1 yıl Sen kimsin aşkım diyorsun bana embesil Yorumla Muzolog +1 yıl Şanlı Lider takımın şanlı taraftarı ♥️💛 Yorumla Aynis_ +1 yıl Galatasaraylilari da severim o yüzden kızmıyorum sana Yorumla
Nazikbirbeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Bi soda iç gazını alır rahatlarsın 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Yok ya soda sevmem Yorumla Nazikbirbeyefendi +1 yıl Başka çözümü yok maalesef Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl iyi olmuş boğazında kalsın (Maçtan Dolayı) 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl 🤣🤣🤣 normalde kızardım ama güldüm baya Yorumla budahaneki +1 yıl gülersin tabi ben olsam bende gülerdim halimize :( Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 541 cevap paylaştı. Soda ic 20 dk ya birseyin kalmaz 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 663 cevap paylaştı. Bulansin sana bişe olmaz Yat uyu en temizi 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Liverpol macindada bu tarz birsey yasamismiydiniz 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl 2007 de mi Yorumla
shshhhhh Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sonra gelsin göbekcik kilolar 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Ramazan bizi bitirdi be Yorumla shshhhhh +1 yıl Bişey olmaz göbekli hanım 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şiş de patla inşallah (fenerliyim😡🤬) 0 3 Yorumla Aynis_ +1 yıl Sen patla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar yemişsin bide sahur mu yapacan Yorumla Aynis_ +1 yıl Seni beni boş ver git ağla da kaybettiniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beypazarı iç 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Aşkım daha kötü yapar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya niye yapsın mideni rahatlatır 😌😌 Yorumla
HardMan55 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Oryantel dansı 0 9 Yorumla Aynis_ +1 yıl Oynarken kusarim santraç mi oynuyorsun Yorumla HardMan55 +1 yıl Evet yoksa sende mi Yorumla Aynis_ +1 yıl Bende online oynayalım istersen bir ara şimdi olmaz ama Yorumla HardMan55 +1 yıl Bakaruk kanki sende mi beşiktaşlısın aslanım be Yorumla Aynis_ +1 yıl Evet 🦅 Yorumla HardMan55 +1 yıl Ne koyduk fenere Yorumla Aynis_ +1 yıl Fenerbahçe şampiyonlugu kaybetti 😂😂 Yorumla HardMan55 +1 yıl Sadece kaybetse iyi 10 kişiyle 4 gol attık 1ntihar etmeseler iyo kanki shsshshsh Yorumla Aynis_ +1 yıl https://youtu.be/R_USuTiVyUM Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Afiyet olsun bence kahve için iyi gelebilir.
Ben zaten Maçı izlerken yediğim her şeyi terliye terliye erittim. Sen de birazcık evin içinde yürüyüş yaparak ya da soda içerek eritebilirsin.
Soda iç soda. Fener senden daha fazla yedi o da kalkamıyor :). Biraz çık dışarı yürü
🤣🤣🤣bak bu iyidi
yemeseydın maçla yemenın ne alakası var
gıt sevıs barı🤪
yüz üstün karnının uzerıne yat
Kaybedince de ölum orucu mu tutuyorsun
Dengem inanılmaz şaşıyor kaybedince gerçekten bak
Nereden geliyor bu fanatiklik
Ben heyecandan erittim ya
Kazandık ama
Redmond kalp ben
Şampiyon beşiktaş xksmsksksk
Oleyyy🥳🥳🥳🥳
Rüyanda görürsün aşkım ;)
Sen kimsin aşkım diyorsun bana embesil
Şanlı Lider takımın şanlı taraftarı ♥️💛
Galatasaraylilari da severim o yüzden kızmıyorum sana
Bi soda iç gazını alır rahatlarsın
Yok ya soda sevmem
Başka çözümü yok maalesef
iyi olmuş boğazında kalsın (Maçtan Dolayı)
🤣🤣🤣 normalde kızardım ama güldüm baya
gülersin tabi ben olsam bende gülerdim halimize :(
Elma sirkesi iç rahatlarsın
Yapacak birsey yok karnını ovala
Soda ic 20 dk ya birseyin kalmaz
Bulansin sana bişe olmaz
Yat uyu en temizi
Liverpol macindada bu tarz birsey yasamismiydiniz
2007 de mi
Sonra gelsin göbekcik kilolar
Ramazan bizi bitirdi be
Bişey olmaz göbekli hanım 😂
soda ic gecer
biraz daha ye
Soda iç
Yoğurt ye
Maden suyu ic
Şiş de patla inşallah (fenerliyim😡🤬)
Sen patla
O kadar yemişsin bide sahur mu yapacan
Seni beni boş ver git ağla da kaybettiniz
Beypazarı iç
Aşkım daha kötü yapar
Yok ya niye yapsın mideni rahatlatır 😌😌
Osur kanka geçer
Sade soda iç
Oryantel dansı
Oynarken kusarim santraç mi oynuyorsun
Evet yoksa sende mi
Bende online oynayalım istersen bir ara şimdi olmaz ama
Bakaruk kanki sende mi beşiktaşlısın aslanım be
Evet 🦅
Ne koyduk fenere
Fenerbahçe şampiyonlugu kaybetti 😂😂
Sadece kaybetse iyi 10 kişiyle 4 gol attık 1ntihar etmeseler iyo kanki shsshshsh
https://youtu.be/R_USuTiVyUM