Sağlık 186+ üzeri erkekler orucunuz nasıl geçiyor siz oruç tutmayın fidyesini ben versem olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Canlarım benim 😚😚 kıyamam size Güncellemeler+1 yıl Nasıl ne alaka ya balık etli minyon diye ölüyosunuz ben minyonum balık etliyim 186+ üzeri erkekler orucunuz nasıl geçiyor siz oruç tutmayın fidyesini ben versem olur mu? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Joker_-_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl 1.55 kızların bu öz güveni sadece bizim ülkemizde var allah sadece boylarından değil beyinlerinden de almış 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kurdurmayin beyefendi ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1.77 boyum var yanımda cüce gibi kalırsın. kız dediğin en az 1.65 olmalı bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 177 konuşma Yorumla
farukbadiii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Allah razı olsun düşünmen yeter 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek 😌 Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kesin sende 150 sindir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanane benim boyumdan Yorumla Mooodman +1 yıl Bildim sanırım 🤣🤣 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 380 cevap paylaştı. Big boy i wanna big boy hahsshj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 düğün şarkımız Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Update geldi 185'ten 186'ya çıkıldı sjsjsj. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂eee fidye vericez yani 185 kurtarmaz Yorumla CptSimonRiley +1 yıl :) öyle olsun Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Azınlık kitleye yürüdün 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kalabalığa yürümeyi sevmem Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Hep bi harem söz konusu Yorumla Soran +1 yıl Harem yok hareme karşıyım Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Azınlık tek kişi demek olmuyor k Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 163'üm bana yok mu : ( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana ölüm orucu tut 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :((((((( Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Fizik seviyorsun sanırım :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hayır yok ben verim fidyelerini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaa ne münasebet Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Yaş 45 üstü diyor tahminimce 21 falansin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl e ne yapalım)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orucu tutmayalım mı// tüm basketbol takımı olarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
1.55 kızların bu öz güveni sadece bizim ülkemizde var allah sadece boylarından değil beyinlerinden de almış
Kurdurmayin beyefendi ya
1.77 boyum var yanımda cüce gibi kalırsın. kız dediğin en az 1.65 olmalı bence.
177 konuşma
Allah razı olsun düşünmen yeter
Ne demek 😌
Kesin sende 150 sindir
Sanane benim boyumdan
Bildim sanırım 🤣🤣
Big boy i wanna big boy hahsshj
🤣🤣 düğün şarkımız
Update geldi 185'ten 186'ya çıkıldı sjsjsj.
😂😂😂eee fidye vericez yani 185 kurtarmaz
:) öyle olsun
177 olma mı biraz kalın topuk giysem 180😂
Azınlık kitleye yürüdün
Kalabalığa yürümeyi sevmem
Hep bi harem söz konusu
Harem yok hareme karşıyım
Azınlık tek kişi demek olmuyor k
163'üm bana yok mu : (
Sana ölüm orucu tut 😂😂😂
:(((((((
Fizik seviyorsun sanırım :)