Benm yaklasik 2 aydir konustugum bir erkek var kendisi oglak burcu. Ilk baslarda cok samimiyetimiz yoktu. Arkadaslarimin arkadasiydi ve cok fazla muhabbetimiz yoktu zamanlar sonra birgun bana yazdi yemege cikmak istedi kabul ettim. Karakter olarak hafif umursamaz yapida gibidir ama bu bana bazen bir duygu bastirmasi gibi geliyor. Gozlemlerime dayanaraktan cok disa donuk birisi fakat duygusal anlamda icine kapanik kolayca acilamayan gibi hissettim. Ona ben yanasayim dedim ve dogru adim attigimi dusundum. Cunku karsiliginda samimi davranislarini gordum. Hergun sabahlara kadar birlikteyiz sohbet ediyoruz sariliyoruz falan... amaaaa bazen bana uzakmis gibi hissediyorum ve sanki umursamazmis ugrasamazmis gibi hissediyorum. Arkadas canlisi biri oldugu icin beni dusunduren sey beni arkadas olarak mi goruyor acaba? Okudugun kadari ile oglak burcu erkegiyle konusan bir cok kadin ayni dusuncede. Fakat ben artik bir netlige kavussun istiyorum. Bana nasil bir gozle baktigini ogrenmek istiyorum ki ona gore bir yol cizeyim. Bu sekilde takinti haline geliyor cunku. Hayal kirikligi yasamak istemem. Bir aksam hafif alkolluyken bana cok yakin davranmisti fakat o gunden sonra biraz uzak gibi. Isleri de biraz yogun gibi ama bilemedim ya bir his var sanki beni arkadasca goruyor gibi... bugun gunduz gorustuk aksamina ben onu yanima cagirdim ve cevrimici olmasina ragmen mesajimi okumadi bende tepki gosterdim ve karsiligunda bana yalan soyledigini hissettim sanki. En azindan benim onu umursadigim kadar onun umursadifini dusunmuyorum. Acaba baglanmaktan mi korktu ya da ben mi fazla arkadasvari davrandim. Cunku cok sohbet ediyoruz ama aramizdaki yakinlik bir arkadastan ote. ne dersiniz? Sizce ne yapmaliyim? Yardim edin ya..
Güncellemeler
+1 yıl
Aman be bir fikir vermediniz bana sunu yap bunu yap sunu et diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar