Sağlık Yutulabilir elips mide balonu işe yarıyor mu? gizembeauty Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yutulabilir mide balonu yaptırmak istiyorum var mı aranızda yaptıran süreç nasıl kaç kg veriliyor iştah kapatıyormu Güncellemeler+1 yıl Ben şu an 27 bin tl ye anlaştım yutulabilir endoskopi anestezi yok direkt yutuyorsun siz kaç kilo boy? Yutulabilir elips mide balonu işe yarıyor mu? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. işe yarıyor biraz 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Bildigim kadariyla midede yer kaplayarak daha az yemeyi sağlıyor. Ne kadar saglikli bilemem ama yontemi bu. Bazen ben de düşünmüyor degilim. Kac kilosun cok mu fazlasin ki bu yöntemi dusundun 1 5 Yorumla gizembeauty +1 yıl 110 kg 1.68 boy bende pazartesi ilk defa yaptıracağım Yorumla lckrmn +1 yıl Umarim sorunsuz sonuca ulasirsin. Ben de sonucu merak ediyorum. Sorunsuz kilo verebilirsen ben de dusunebilirm. Fiyat bilgisi nedir bu arada Yorumla lckrmn +1 yıl Sanirim benim soruma cevap yazarken soruya guncelleme oldu 😄 ben 180 boy 98 kilo Yorumla gizembeauty +1 yıl Evet güncelleme oldu düzeltemiyorum 😅 neyse sizin aslında çok kilonuz yok ben 2 kere yaptırmak istiyorum kilom fazla Yorumla lckrmn +1 yıl Bence benim kilom da fazla ya 20 kilo versem yeter bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
işe yarıyor biraz
Bildigim kadariyla midede yer kaplayarak daha az yemeyi sağlıyor. Ne kadar saglikli bilemem ama yontemi bu. Bazen ben de düşünmüyor degilim. Kac kilosun cok mu fazlasin ki bu yöntemi dusundun
110 kg 1.68 boy bende pazartesi ilk defa yaptıracağım
Umarim sorunsuz sonuca ulasirsin. Ben de sonucu merak ediyorum. Sorunsuz kilo verebilirsen ben de dusunebilirm. Fiyat bilgisi nedir bu arada
Sanirim benim soruma cevap yazarken soruya guncelleme oldu 😄 ben 180 boy 98 kilo
Evet güncelleme oldu düzeltemiyorum 😅 neyse sizin aslında çok kilonuz yok ben 2 kere yaptırmak istiyorum kilom fazla
Bence benim kilom da fazla ya 20 kilo versem yeter bana