Bilmiyorum nasıl oldu falan ama makat dışında hemoroid oluşmuş anladığım kadarıyla ve orada bazenleri bunun etkisi mi bilmiyorum kaşıntı oluyor gibi bundan dolayı olabilir mi acaba?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet, hemoroidler kaşıntıya neden olabilir. Hemoroid, anüs etrafında şişmiş veya iltihaplı damarlardır. Bu durum, anüs bölgesinde kaşıntı ve rahatsızlık hissine neden olabilir. Hemoroidin yanı sıra, bölgede cilt tahrişi veya enfeksiyon da kaşıntıya neden olabilir. Bu nedenle, eğer kaşıntı devam ederse veya şiddetlenirse, bir doktora görünmek önemlidir. Doktorunuz, size uygun tedavi yöntemlerini önerecektir.
Hmm neyse en azından neyden dolayı olduğunu öğrenmiş oldum teşekkür ederim keşke geçse
kaşıntı olmaz pek daha çok acı olur dışkını yaparken acı oluyor mu? şişlik var mı
Acı olmuyor ya da ben alıştım bilmiyorum ama kan geliyor bazen silerken
çatlak olma ihtimali var mı? belki biraz mikrop kapmıştır kakadan ondan şişmiştir ve kaşıntı yapıyorudr
Hmm bilemedim ki aslında 2 aydır falan böyle denebilir biraz azalsa da net bilmiyorum yani
bence bir doktora görünmen faydalı olacaktır
Evet kaşıntı oluşur, eczaneye gidip hemoroid ile ilgili bir melhem iste, bir haftaya düzelir
Anal fissür de kaşıntı yapar makat dışındaki her şey hemoroid değil
Hıı ama kanıyor da bazen silerken
Evet kanama da oluyor. Bende basur diye gitmistim doktora goster
Yaa utanırım ki
Gitme o zaman
Evet kaşıntı yapar acilen doktora git.
Tamam da doktor ne yapabilir ki kaşıntı için
Kaşıntı için değil hemeroid için.
Tedavisi ameliyat dışında yok diye biliyorum ki
Evet yok. Kendini sıcak tutmalı, kuru gıdalardan özellikle de patates ve ekmekten uzak durmalısın.
Hıı ama ikisini de çok seviyorum kii :(
O zaman tuvalette seni büyük bir acı bekliyor.
Yiaaa
Bittin sen 😀
olabılır sana bır kasıyıcı lazım
öff sapıklaşmayın be
sapıklasmadım parmagınla kasıyıp tahrıs etmemen ıcın soyledım hoc hemoroıd olmadım bılmıyorum
Haa pardon ne bileyim sitenin hepsi sapık olunca öyle bir cevaptan normal bir şey beklemedim
haklısın sıte genelı oyle kasıntı onleyıcı antı parazıt kremler varmıs eczaneye sor yardımcı olurlar
Anladım teşekkür ederim
rica ederim
Yapar
Ondan
Hmm kötü
Dikkat et yediklerine geçmezse ilaç söylerim
Kaşıntı yanma
kötü yaa
Çok kötü hemde
Yapar