Rahatsizliklarin artması nedeniyle orucu bıraktım ve asiri susuzluk yasıyorum?
dudak kurumasi , sabah ciğer yanması, çabucak susama. Yeme icme duzenim bozuldu mu diye Boyle yoksa bedenime verilen zarar mi goruyorum?
Rahatsizliklarin artması nedeniyle orucu bıraktım ve asiri susuzluk yasıyorum?
dudak kurumasi , sabah ciğer yanması, çabucak susama. Yeme icme duzenim bozuldu mu diye Boyle yoksa bedenime verilen zarar mi goruyorum?
keşke biraz daha bekleseydin alışırdın muhtemelen. yani şu an yeme içme düzeninin bozulması demeyelim de değişmesi nedeniyle sindirim sistemindeki hareketlilikte değişir normal yani başka bir şey olmaz zannetmiyorum.
Olabilir, hatta tahminen sebebi budur, çünkü farklı bir sebebi olsaydı daha önce de fark edilebilirdi, tabi denk gelmediyse.
Susuzluk, vitamin ve mineral eksikliği vs. gibi sebeplerle vücudunda bu tarz değişiklikler olabilir. Şu durumda oruca devam etmen doğru değil, kendine işkence etmiş olursun. İstersen tıbbi destek alıp kan testi falan yaptırabilirsin, ne olduğunu anlamak için.
cok tesekkuler
Cevap
4Cevap
Bence olabilir geçmiş olsun sebze tüketin
Muhtemelen iftar veya sahurda çok yağlı, çok tuzlu tüketiyorsun.
Bir de, vücudun oruç düzenine alışması için bir iki hafta geçmesi gerekiyor. Yeme içme düzeni oruç ile beraber doğal olarak bozuluyor.
sag ol , ancak, birakali bunları fark ettim. devam ediyor diye
Bir müddet rahatsız eder, sadece alışana kadar.
Yani özellikle yeme içme saatleri bir düzeni bozulduğu zaman tuvalete ihtiyacı bile değişiyor
Kesinlikle etkisi oluyor. Hele ki stres varsa
Ac karnina sekerine bi baktir bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?