182 boyunda 102 kiloyum. 65 kiloya düşüp yoga yapsam boyum 1-2 cm uzayabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
182 için 65 biraz az bence, boyunun da uzayacağını sanmıyorum. Elimden gelse de kendimden 10 cm sana versem ben kısalsam keşke..
Kaç boyun? 1-2 cm postür düzelmesinden gelmez mi sence
boyum 188, 1-2 cm gelir mi gelmez mi onu bilmiyorum da 82 değil 83-84 olunca ne değişecek onu anlamadım kral
Knk 1-2 cm bile etki ediyor önemli bence hem daha dik durmak daha iyi. Sen neden boyunu vermek istiyorsun boyun harika zaten tam olması gereken 187-192 arası bende seni 2 metre sandım
Bilmem, kısa olmak daha iyi benim için uzun boy takıntım yok hatta bi ara deli gibi boy kısaltma ameliyatında hangi kemiklerden alıyorlar ne kadar para lazım ona bakıyordum sürekli.
Abi niye ya 188 boy sana yemin ederim harika birsürü kız seninle çıkmak ister
Ben kız istemiyorum işte sorun orada :(
Niye?
Sorun ne?
Eşcinselim ben, hem bu durumda kendinden uzun olan kişiyle çıkmak istemeyen erkek tipi mi dersin, uzun olup gereken kiloda olmamam mı diyeyim hangi birini sayayım bilmiyorum, erkekler de karşısındaki kişi erkek olsa bile kendinden kısa biriyle çıkmak istiyor galiba, kimse kendinden uzun kızla çıkmayı istemiyor genellikle bu durum bizde de geçerli sanırım. Sevgilim benden uzun o konuda sıkıntı yok ama yine de daha kısa olmayı sırık gibi olmaya tercih ederdim, kızları tavlamak için uzun ama erkekleri tavlamak için daha kısa olmak gerekiyor anlaşılan.
Ne diyeceğimi bilemedim keşke boyları değişsek o zaman
Kamburluk var mı sende azıcık da olsa? eğer varsa öyle hissediyorsan ve o sorunu çözersen 4-5 cm bile uzayabilirsin, bahsettiğin postür kambur gibiyse ya da yakınıysa eğer uzarsın yani kilo verirsen. kamburluk problemini çözüp 178den 186 olan bi arkadaşım vardı benim de.
Kamburluk yoktur ama kilo versem omurgam biraz rahatlar sanırım çünkü ben küçüklükten beri şişmanim ve spor yapmıyorum. Zaten bana 1.5 cm yeter
Uza ya da uzama eğer zayıflarsan 182 olsan bile 185 gibi duracaksın zaten, spor yapıp kaslansan falan şöyle sana bakmayacak tek kız olmaz diye düşünüyorum, kilo cidden boyu göstermiyor kilo verirsen boyun uzamasa bile uzamış gibi gözükecek eminim buna, sırf uzamak için değil sağlığın için kilo verebilirsin, 20 kilo falan versen yeter zaten
Abi benim hesabıma göre 65 felan olmam lazım yağ oranımi çok düşürcem ondan sonra zaten spora devam etmeyi düşünüyorum
Bu arada ben 18 yaşımda 182-183 civarındaydım 1 yıl falan 17 yaşımdan beri uzamamıştım. şu an 20 yaşındayım hiç kilo problemim olmadı ama sırf eğlence olsun diye yüzmeye gittiğimi hatırlıyorum her gün gider yüzerdim, bazen salonda diğer insanlar yarış teklif ederdim sırf eğlence olsun diye, uzamayı istememiştim ama kendi isteğim dışı tam 5 cm kadar uzadım bu 2 yılda gerçi 1 yılda uzadığımı fark ettikten sonra yüzmekten vaz geçtim daha fazla uzamamak için, olacağı yoksa bile istemeyince oluyor.. Yüzmek faydalı olabilir senin için bunu anlatmak için söyledim ama biraz kendimi anlatmış gibi oldum kusura bakma
5cm gerçekten inanılmaz gibi duruyor ama ben istemeyerek yaptıysam sen isteyerek neler yaparsın bunu düşün, yaş falan engel değil istediğim sürece buna inanıyorum.
Gerçi 30 yaşında biriyle 18 yaşında birinin uzaması aynı olmaz tabi, ama senin için hala vakit var yapabilirsin bunu
Niye kusura bakim Teşekkür ederim abi benimle sohbet ettiğin için mutlu oldum. Ben doktora gittim kemik yaşım 17 çıktı yani kapanmasına az var doktor 3 cm uzarsın dedi bana. İnşallah daha çok uzarım. Postürden de 1.5 cm gelse iyi olur. Yks sınavından sonra hem fitness hemde yüzmeye gidicem
Haklısın valla inanmak önemli stres seviyesini düşük tutmak. Yarından itibaren erkende yatayım iyi olur
Bol şans dilerim sana, yapacağına inanıyorum iyi geceler. Oruç tutuyorsan eğer sahurunu yapmadan uyuma yine de, birkaç gün çok büyük bir fark yaratmaz uyku için, kendini zorlamamaya dikkat et ☺️
Teşekkür ederim
Allahım sen akıl ver yarabbim ya boyu var aklı yok tipinde insanlara akıl ver yarabbi kendini herkesten güzel görenlere
Lastik gibi uzarsın çok su içme
1-2 cm postürüm düzelmez mi
Şeklin şemalır ne varsa düzelir
Yaş kaç
18
😂😂 uzar uzar
Knk neden gülüyorsun postürüm düzelse 1-2 cm etki etmez mi?
Yüzmeye git o zaman en temizi
Doğru diyon knk giderim teşekkürler
Bi s*ke yaramaz
Knk 1-2 cm postür düzelmesinden gelmez mi
Uzamazz
Yaşın geçmiş
Samed bilim adamları öyle demiyor ama. Hayatında insan biyolojisi ile kaç kitap okudun skk
@İiinsannn ne demiş bilimleri açıkla