Sağlık ocağında kendi aile hekimime gittiğimde verdiği ilaçlar etkili olmadı ancak bir sonrakinde aile hekimim izinli olduğu için vekaleten başka doktora göründüm. Şikayetimi dile getirdim. Aynı şikayet bende de var, şu şu ilaçları kullanıyorum, işe yarıyor dedi ve bana da aynı ilaçları yazdı. Şu anda ilaçların işe yaradığını hissedebiliyorum. Kendimi toparladım ve iyiyim.
Doktorlar, bilgileri doğrultusunda mı sağlık durumunuza deva aramalı yoksa anlık rahatsızlığını benim gibi şansa yakalayıp mı çâre bulmalı?
Ben kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum. Daha önce tek doktora gittim ve yanlış teşhis koydu. Bir hafta da düzelecek hastalık yerini ameliyata bıraktı. O gün anladın ki hastalandığım zaman en az 4 farklı doktor göreceğim. Ve artık bunu yapıyorum.
Allah korumuş seni bro. Zaten amaç da o farkındalığı sağlamaktı ancak site yöneticileri o kadar boş ki.. Sitede böylesine güzel ve buna benzer topluma mesaj veren soruları es geçiyor.
Kimisi başından saviyor. Kimisi de illaki bir yanlışlık yapabiliyor veya olabiliyor. Ben jinekologa gittim. Belirtme rağmen adet söktürücü ve BThcg yi aynı anda yaptı. Ne kadar sacma
Açıkçası kolay kolay doktora gitmem. Bunu doktorum da bilir. Öyle her ilacı da kullanmam, bunu da bilir. Önce bitkisel çözüm ararım. Olmuyorsa son çaredir doktor.. Bunu da bilir doktorum. Neyseki izinliydi de farklı doktor derdime deva oldu.
En İyi Cevaplar