Sağlık & Diyet 2 ay Günaydın nasılsınız canlar? istanbulluaziz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Enerjiniz yerinde mi? Değilse size İstanbul'dan enerji göndereyim.. Günaydın nasılsınız canlar? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 2 ay Değerli enerjine teşekkür ederiz Can. Açtık gözlerimizi yeni güne bakalım, Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler 0 1 Yorumla istanbulluaziz 2 ay Amin amin güzel insan Yorumla
mayztimes Takip Et Xper 4 Yaş: 27 2 ay Günaydın bro valla her zamanki gibi enerji tavan yapmış 0 3 Yorumla istanbulluaziz 2 ay Adamsın dostum tavanı indirme devamke😂😂 Yorumla mayztimes 2 ay Top yekum devam o zaman 😂😂 Yorumla istanbulluaziz 2 ay Aynen kanka Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Uykusuzluktan gebereceğim 0 13 Yorumla istanbulluaziz 2 ay Uyu kanka uyanınca çay koyarım Yorumla Bana1caykoy 2 ay Uyuyamıyorum AziZzz Yorumla istanbulluaziz 2 ay Hayırdır dostum neyin var Yorumla Bana1caykoy 2 ay Çayı fazla kaçırdım Yorumla istanbulluaziz 2 ay Allah iyiliğini versin dostum Yorumla Bana1caykoy 2 ay Amin Yorumla istanbulluaziz 2 ay Kanka tedbirli gitseydin keşke Yorumla Bana1caykoy 2 ay Anlamadım kanka Yorumla istanbulluaziz 2 ay Bu kadar icmeyeydin kanka Yorumla Bana1caykoy 2 ay Aslında bugün fazla içmedim ama neyse... Sadece 5 bardak içmiştim fazla mı? Yorumla istanbulluaziz 2 ay Fazla değil kanka ben akşam bir demlik bitirdim Yorumla Bana1caykoy 2 ay Bence de , Belki iftardan sonra bi anda ne varsa gömünce olmuştur benim bağırsaklar sakat biraz Yorumla istanbulluaziz 2 ay Ondan olabilir kanka Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay gunaydin, enerji yerinde:) 0 12 Yorumla istanbulluaziz 2 ay O zaman ne diyoruz güno Yorumla Cevap sahibi 2 ay ne diyoruz Yorumla istanbulluaziz 2 ay Güno diyoruz gunaydinin kisaltilmisi hali 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 2 ay noktalama koymayinca anlam degisiyor iste. Koy o noktalamayi😂ayrica sen gunaydin dedin bende dedim sonra bir daha dedin. Bir daha diyim o halde, gunaydin😂 Yorumla istanbulluaziz 2 ay Dur ortalık karıştı 😂😂😂 enerjin bol olsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay 😂sag ol seninde Yorumla istanbulluaziz 2 ay Böyle enerjik gördükçe enerji patlaması yaşıyorum nöbet iyi gececek Yorumla Cevap sahibi 2 ay Super:) Yorumla Cevap sahibi 2 ay bak bu olmadi iste😬 Yorumla istanbulluaziz 2 ay Şaka mahiyetinde yanlış anlama gizlilik sana esas olsun 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 2 ay olsun✌️ Yorumla istanbulluaziz 2 ay Eyvalla 🤝 Yorumla
Agliyagiz Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% 2 ay Yok. 0 2 Yorumla istanbulluaziz 2 ay Enerjini topla lutfen Yorumla Agliyagiz 2 ay InsAllah Yorumla
Baneshi Takip Et Xper 2 Yaş: 28 2 ay Hasta çok değil ama hasta gözler yaşlı :( 0 3 Yorumla istanbulluaziz 2 ay Aaaa geçmiş olsun bende nöbete gidiyorum bakalım kaç hasta varmış sabah sabah Yorumla Baneshi 2 ay Kolay gelsin kendine dikkat et ramazan ramazan hastalık kapma ! Yorumla istanbulluaziz 2 ay Aman aman iyileştirmek için burdayiz sizler hasta olmayın diye Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 36% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 381 cevap paylaştı. Günaydın 0 1 Yorumla istanbulluaziz 2 ay Eyvalla can Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Değerli enerjine teşekkür ederiz Can. Açtık gözlerimizi yeni güne bakalım, Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler
Amin amin güzel insan
Günaydın bro valla her zamanki gibi enerji tavan yapmış
Adamsın dostum tavanı indirme devamke😂😂
Top yekum devam o zaman 😂😂
Aynen kanka
Uykusuzluktan gebereceğim
Uyu kanka uyanınca çay koyarım
Uyuyamıyorum AziZzz
Hayırdır dostum neyin var
Çayı fazla kaçırdım
Allah iyiliğini versin dostum
Amin
Kanka tedbirli gitseydin keşke
Anlamadım kanka
Bu kadar icmeyeydin kanka
Aslında bugün fazla içmedim ama neyse... Sadece 5 bardak içmiştim fazla mı?
Fazla değil kanka ben akşam bir demlik bitirdim
Bence de , Belki iftardan sonra bi anda ne varsa gömünce olmuştur benim bağırsaklar sakat biraz
Ondan olabilir kanka
gunaydin, enerji yerinde:)
O zaman ne diyoruz güno
ne diyoruz
Güno diyoruz gunaydinin kisaltilmisi hali 😂😂
noktalama koymayinca anlam degisiyor iste. Koy o noktalamayi😂ayrica sen gunaydin dedin bende dedim sonra bir daha dedin.
Bir daha diyim o halde, gunaydin😂
Dur ortalık karıştı 😂😂😂 enerjin bol olsun
😂sag ol seninde
Böyle enerjik gördükçe enerji patlaması yaşıyorum nöbet iyi gececek
Super:)
bak bu olmadi iste😬
Şaka mahiyetinde yanlış anlama gizlilik sana esas olsun 😂😂😂
olsun✌️
Eyvalla 🤝
Yok.
Enerjini topla lutfen
InsAllah
Hasta çok değil ama hasta gözler yaşlı :(
Aaaa geçmiş olsun bende nöbete gidiyorum bakalım kaç hasta varmış sabah sabah
Kolay gelsin kendine dikkat et ramazan ramazan hastalık kapma !
Aman aman iyileştirmek için burdayiz sizler hasta olmayın diye
Günaydın
Eyvalla can
çok şükür gayet iyiyim..