Aile & Toplum Günaydınnn canlar nasılsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Nasıl hissediyorsunuz kendinizi Güncellemeler+1 yıl Herkese tekrar günaydın, bende iyiyim teşekkür ederim❤ Güncellemeler+1 yıl Bu havada da güzel bir s*x iyi giderdi değil mi Günaydınnn canlar nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Günaydın hanımefendi biraz masaja ihtiyaç duyuyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gidebilirsiniz Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Gideceğim hanımefendi zaten Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Günaydın cok iyiyim cokkkk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevindimmmm Yorumla Bulutsencer +1 yıl Evettttttt Yorumla
naturel_man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Günaydın teşekkür ederiz sizi sormalı 😇 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler🤗 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Günaydın da günaydını gizli sormak nedir? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Canım öyle istedi Yorumla İndeepth +1 yıl Canını sevsinler. Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla İndeepth +1 yıl Tamam söyledim.. Yorumla Soran +1 yıl Imm nolduuu😁 Yorumla Soran +1 yıl Nazlı mısın sen😂 Yorumla İndeepth +1 yıl Mutlu emojisi koyunca canını seveceklere söyledim.. :D Yorumla Soran +1 yıl Kim sevebilir ki kim cüret edebilir buna😂 Yorumla İndeepth +1 yıl Onlarda gizli bilmiyorum bende öyle söyledim.. :D Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Günaydın iyi hissediyorum sen nasıl hissediyorsun 0 0 Yorumla
BADLOWE61 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl İyi ama hastayım sen nasılsın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun neyiniz var Yorumla BADLOWE61 +1 yıl Grip Yorumla Soran +1 yıl Çok geçmiş olsun salgın var şimdi Yorumla BADLOWE61 +1 yıl Teşekürler evet çok dogru salgın var Yorumla Soran +1 yıl Aynen bende atlattım Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yorgunum. Yarını bekliyorum yatıcam 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Yarını neden? Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Bugün çalışıyorum. Yarın çalışmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Gelir çabucak umarim Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Çabucak büyüsü biliyorsan paylaş benimle Yorumla Soran +1 yıl Imm bilmiyorum Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Sağ ol:( Yorumla Soran +1 yıl Sende sağ ol Yorumla Soran +1 yıl Ya*rak sarması yorumu benden😂 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Farkında değildim ya bi an yorumunu okuyunca 😀 iyi ki su kahve yoktu ağzımda Yorumla Soran +1 yıl Hsjdjdjdj 😂 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl 2. Güncellemen bize ipucu veriyor zaten😀 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda ;) Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl O emoji çok tekin gelmedi bana 🤏🏻 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm o zaman pardoj Yorumla Soran +1 yıl Pardon Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Pardonluk bir şey yok da sen sakin ol yine de hakim ol kendine Yorumla Soran +1 yıl Kendime gayet hakimim Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Tabi öyledir de O yapacağın şey çok sağlıklı değildi Yorumla Soran +1 yıl Napicaktim ben? Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Sarma. Ne sarması diye sorma Yorumla Soran +1 yıl Yaprak sarmasi Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Ben söylemedim Yorumla Soran +1 yıl Korkma bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Yemem seni Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Ahaha korktuğumu nerden çıkardınız sohbete döndü artık soru cevabından çok Yorumla
AykutLaf Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Libidosu tavan halde hissediyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla AykutLaf +1 yıl Bulalım birbirimizi o zaman Yorumla AykutLaf +1 yıl Hadiii Yorumla
DuygusalMan0 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Günaydın is guc sen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yatıyorum ben mâlum yüksek bir şeyler Yorumla DuygusalMan0 +1 yıl Takılalım ne dersin Yorumla Soran +1 yıl Hayır derim Yorumla DuygusalMan0 +1 yıl Canın sağolsun Yorumla
Kyldrmx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hava kapalı içim sıkılıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Havaya göre modun değişiyor sanırım Yorumla Kyldrmx +1 yıl Evt günesli günler çok huzurluyum Yorumla
Boyu17c Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Boşalırsam rahatlıyacam enerji çokk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Boş*l iyidir Yorumla Boyu17c +1 yıl Yardım eden yok ama Yorumla Boyu17c +1 yıl şu an tam havasıı Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yorgun ve uykusuz 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. çok pis uykum war 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Uyu o halde Yorumla zirkonn +1 yıl yazarın niyeti anlaşıldı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah evet Yorumla zirkonn +1 yıl tam yerine geldin hıyar tarlası gibi seç beğen al 😂 Yorumla Soran +1 yıl Buradan birini seçeceğimi düşünmen gülünç Yorumla zirkonn +1 yıl o zaman seks isteğini söylemene tepkimiz Yorumla Soran +1 yıl youtube.com/shorts/-xFe335tQqY?feature=share Yorumla Soran +1 yıl Ahhshshs Yorumla zirkonn +1 yıl puhahahaha bu iyiydi bak 😂😂😂😂😂😂buna tepkimiz 😂😂www.youtube.com/watch Yorumla Soran +1 yıl Imm güzellll😂 Yorumla zirkonn +1 yıl 😂😂 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaklaş kulağına bi şey dicem Yorumla zirkonn +1 yıl bunu diceksin biliyorum 😂😂www.youtube.com/watch Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/-sZUvocbeO8 Yorumla Soran +1 yıl Bunu dicektim Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 bilemedin Yorumla zirkonn +1 yıl puhahahahah 😂😂yani diyosun ki modumuz budur www.youtube.com/watch Yorumla Soran +1 yıl Ayyy patladım bu ne😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla zirkonn +1 yıl o kadar da. şşşşanı yerim diince aklıma bu geldi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂komikti ama Yorumla zirkonn +1 yıl güzeldi güzel 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl iyiyim sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim Yorumla Soran +1 yıl Bakayım😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bak :) Yorumla Soran +1 yıl Hani jsjdjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl açman lazım kapıyı önce :) görmen girmem için Yorumla Soran +1 yıl Açtim kapiyi gel Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Enerjik fena 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yorgun 0 0 Yorumla
serkanseckin Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl sert ve dik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzelll Yorumla serkanseckin +1 yıl ulaş bana ;) Yorumla
İstnbulEsnyurt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yalniz atesli sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Günaydın hanımefendi biraz masaja ihtiyaç duyuyorum
Gidebilirsiniz
Gideceğim hanımefendi zaten
Günaydın cok iyiyim cokkkk
Sevindimmmm
Evettttttt
Günaydın teşekkür ederiz sizi sormalı 😇
Teşekkürler🤗
Günaydın da günaydını gizli sormak nedir?
Canım öyle istedi
Canını sevsinler.
😂😂
Tamam söyledim..
Imm nolduuu😁
Nazlı mısın sen😂
Mutlu emojisi koyunca canını seveceklere söyledim.. :D
Kim sevebilir ki kim cüret edebilir buna😂
Onlarda gizli bilmiyorum bende öyle söyledim.. :D
Günaydın iyi hissediyorum sen nasıl hissediyorsun
İyi ama hastayım sen nasılsın
Geçmiş olsun neyiniz var