Fiziğine bağlı. genetik yapıyla alakalı. bazi kişiler çok zayıflar ama bazı bölgeleri kalinimsi oluyo. Mesela benim bacaklarım hep incecik kendimi bildim bileli. kilo alsamda versemde bu değişmiyor. Yalnız bel bölgem göbek çevrem kalın spor yapsamda değişmiyor. Genetik faktörlere bağlı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Bacak için olan spor hareketlerinden yaparsan bacakların sıkılaşır, incelir kas kütlen artar yağların erir. Bölgesel kilo verimi olmaz diyenlere inanma sporla bir bölgeden daha çok kilo verebiliyorsun. Ben kendim verdim gayet
Genetikle alakalı o biraz. Bazıları belden, bazıları bacaktan incelir ilk başta. Ama bacağa yönelik spor yapıp diyet yaparsan işte o zaman bacaklarını inceltebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Fiziğine bağlı. genetik yapıyla alakalı. bazi kişiler çok zayıflar ama bazı bölgeleri kalinimsi oluyo. Mesela benim bacaklarım hep incecik kendimi bildim bileli. kilo alsamda versemde bu değişmiyor. Yalnız bel bölgem göbek çevrem kalın spor yapsamda değişmiyor. Genetik faktörlere bağlı
Bacak için olan spor hareketlerinden yaparsan bacakların sıkılaşır, incelir kas kütlen artar yağların erir. Bölgesel kilo verimi olmaz diyenlere inanma sporla bir bölgeden daha çok kilo verebiliyorsun. Ben kendim verdim gayet
Sporu da katarsan işin içine incelme olur az da olsa evet
Spor yapmana bağlı galiba ama 4-5 kiloda inceleceğini sanmıyorum
80 kiloysan 4-5 kilo hiç farketmez bile. En az 10 kilo vermen lazım ki biraz incelmeye başlarsın
Genetikle alakalı o biraz. Bazıları belden, bazıları bacaktan incelir ilk başta. Ama bacağa yönelik spor yapıp diyet yaparsan işte o zaman bacaklarını inceltebilirsin
Cok asiri bariz bir şekilde olmaz yani uzaktan belli olması için en az bir 8 kilo civarında vermen lazım ama hafif bir toparlanma olur yani
Valla vücuda bağlı o sipor yaparsan kasa da dönüşe bilir bel ince göğüs bölgesi iri kalça iri kala bilir ama of dedirtir
Evet incelme olur.
Olmaz göbek gider sadece bacaklar için spor yap
Bacak incelmesi icin 4-5 kilonun cok fark yaratacagini sanmam. Gobek bel bolgenden gider once
Boy kaç ona göre tavsiye vereyim işin içinde biri olarak söyleyeceğim
Sporla beraber verirsen kilonu daha etkili olur
10 kilo versen bariz fark olur
insallah veririm
Ne yiyonuz ne içiyonuz eşşeq gibi kız dolu piyasa mq
ananin bippp yiyorum
Mada faka bebito
Boy?
1.52
Kanka kilolusun
biliyorum 87'den bu kiloya dustum aslinda 71'e dusmustum, ama geri aldim bazi seylerden dolayi, tekrar spora ve diyete basladim zayiflamak icin
Hmm anladım istersen arkadaş olalım beraber yaparıs
uzgunum sanal arkadas istemiyorum
Olur aşkom
Tabi ki olur
Yaş ve boy?
yas 18 boy 1.52
Zayıfla
zayifliyorum 87'den dustum
yok
Sporla evet.
spor yapiyorum her gun yarim saat hiit kardiyo
Seni tanıdım hit kardiyo manyağı :D
😅
Bi sağlıklı yaşayacaksın 1500 soru sordun ya. İstikrarlı devam et altın kural bu.
devam ediyorum