Sağlık & Diyet 2 ay Ağzım açık uyuyorum her uyandığımda dilim damağım kuru oluyor, nasıl kapatırım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Nasıl kaptırım 😂 Ağzım açık uyuyorum her uyandığımda dilim damağım kuru oluyor, nasıl kapatırım? Cevapla 31 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sincapreyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 76% 2 ay Hangi pozisyonda oluyorsa o pozisyonda uyumamaya dikkat et. Muhtemelen uyku pozisyonların yanlıştır rahat nefes alamadığın için öyle oluyordur. 1 0 Yorumla
tomrismaral Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Uykuya dalarken dikkat et bir süre sonra kendi kendine düzelir çenede problem yaratır bu durum ve geniz etin olabilir doktora gitmelisin 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 55 , eic 71% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 377 cevap paylaştı. burnun sürekli temiz olmalı. ayrıca sırt üstü değil yan yat. 1 0 Yorumla
weixiaa Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 93% 2 ay Ben de öyleyim ya, ama en büyük korkum uyurken ağzıma sinek falan girmesi, ayy çok korkunç.. 1 0 Yorumla
Woman_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Kardeşlerimi gördüm kfomdkd bir an önce kapatarak uyursun inşaallah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Ağzını bantla😂Şaka şaka, burun tıkalı olabilir, açacak fisfis kullanabilirsin veya Burun bandı. 0 0 Yorumla
capkinerkek27 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay Geniz etiniz olabilir veya boynunuz çok kısa ve çeneniz küçük ise bundan da olabilir 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Burnun tıkalıdır ve sırt üstü uyuyorsun dur 0 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Çene korseleri var uyurken onu kullanabilirsin 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 380 cevap paylaştı. Sağ yanına yatabilirsin 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 340 cevap paylaştı. Bantla 😂😬 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hangi pozisyonda oluyorsa o pozisyonda uyumamaya dikkat et. Muhtemelen uyku pozisyonların yanlıştır rahat nefes alamadığın için öyle oluyordur.
Ağız kapatma bandaji
Uykuya dalarken dikkat et bir süre sonra kendi kendine düzelir çenede problem yaratır bu durum ve geniz etin olabilir doktora gitmelisin
burnun sürekli temiz olmalı. ayrıca sırt üstü değil yan yat.
Ben de öyleyim ya, ama en büyük korkum uyurken ağzıma sinek falan girmesi, ayy çok korkunç..
Kardeşlerimi gördüm kfomdkd bir an önce kapatarak uyursun inşaallah
Ağzını bantla😂
Şaka şaka, burun tıkalı olabilir, açacak fisfis kullanabilirsin veya Burun bandı.
Senin yatarken ağzını dolduracak biri lazım :D
Geniz etiniz olabilir veya boynunuz çok kısa ve çeneniz küçük ise bundan da olabilir
Burnundaki problemi çözerek
Akşam yatmadan bağla çeneni 😃😃
Yastigini yükseltmeyi dene
Burnun tıkalıdır ve sırt üstü uyuyorsun dur
Çene korseleri var uyurken onu kullanabilirsin
Uhuyla yapıştır öyle yat.
Burnunda problem mi var kankam
Sağ yanına yatabilirsin
Mandalla tuttur
Tövbe tövbe 😂😂😂ben kapatayımı😂😂😂
Bantla 😂😬