😭😭😭
ablam bir aylık hamile ama kanaması olmuş bugün şimdi hastanedeler herkes ben gitmedim bir tek uyuyordum
ablam yazında düşük yapmıştı zaten : ((( lütfen dua edin
😭😭😭
ablam bir aylık hamile ama kanaması olmuş bugün şimdi hastanedeler herkes ben gitmedim bir tek uyuyordum
ablam yazında düşük yapmıştı zaten : ((( lütfen dua edin
Öncelikle Allah ablanın bebeğini korusun. Ablana da şifa versin. Doktora gitmiştir zaten gereken şekilde dinlenirse düzelir merak etmeyin. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin bebeğe. Bahtı , şansı açık olsun. Ben de 3. ayda 4. Aya geçerken düşük yaptım. Kaybettim bebeği. Ben bebeği kaybettm ertesi iki gün sonra eşim terketti beni ailesine haber vermemiştm hamile oldugunu ve o halde ailesini aramamışım bayram sabahı diye. Sonra döndü devam ettik affettim beni o halde eve dön diye yalvarttıgı için. Onun üzerine neler yaşadım neler. Kaç sene her şey düzelir diye uğraştım. Sonunda 4 ay önce tamamen terketti. Boşanıyoruz. İyi ki doğmamış yavrum. Allah’ın varmış bir bildiği. Ama bir daha bebek istemiyorum. Allah isteyenlere nasip etsin benim hayalim kırıldı.
Öncelikle teşekkür ederim, ve bunları duyduğuma üzüldüm hiçbir insan böyle muameleyi hak etmez demek karşındaki insan değilmiş anlamamış hayal kırıklığın olabilir ama hayallerinden asla vazgeçme sen güçlüsün eminim Allah seni yeni bir bebekle dünyanın en mutlu insanı yapacaktır 💙 lütfen başkaları yüzünden kendinden ve hayallerinden vazgeçme
Teşekkür ederim. 🙏
Cevap
2Cevap
Düşük riski varsa iğne verirler orada hemen yaparlar yatırırlar. Hemen panik yapmayın
Teşekkür ederim ☺️
Kabama olur. Bişeyi göstermez sakin olun
Ben zaten araştırma yaptım kötü şeyler yazmıyor ama düşük yaptıya bir defa korktum bende yine de dua eder misin lütfen
Bak biley demiyorum ama var da demiyorum. Kanama bebeğin tutunduğu yerin altındaysa sorjun olmaz üstte ise yine düşük olabilir. Dua edin sadece
Teşekkür ederim ☺️😞
Çok çok geçmiş olsun. İyiye inanırsanı iyi olur. İnşallah kötü bişey olmayacak merak etme. Sonucu bana yazarsan sevinirim
Yazacağım☺️☺️
1 aylık gebelik için ağlanıp sızlanacak ne var?
Bir can
Ne canı? Hangi candan bahsediyorsun? Kalp atışları bile olmayan alt tarafı 100 gram gelen embriyo. Fetüs bile değil yani embriyo ya.
Kalbi atmaya başlamış doktora gitmiştik geçen hafta 😞
Fark etmez hala embriyo.
Sonuçta can yine de bu durumda böyle demen hoş değil
Yani pardon da gülünç ve aşırı abartıyorsun?
1 aylık gebelik ya 1 aylık?
Terbiye görmemişsin ailenden yazık
Terbiye? kwxlwkxowkxkwkxksmx
Umarım olmaz.
Lütfen dua eder misin 😞😞
Edeceğim 🤲
Teşekkür ederim 😭💙
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?