Küçük düşüren kız kardeş?

Kardeşimle aramda 3 yaş var ama kız kardeşim iğrenç bir insan kendisini beğenmiş sanki ondan başka kimse dünyada yok gibi davranır burnu o kadar havada ki önünü göremez dün misal misafirlerimiz geldi ben 18 yaşındayım misafirimizde 19 20 yaşlarında benim kız kardeşim de 15 yaşında bir dakika yanımızdan kalkmadı nyse ona bir şey demiyorum oturuyoruz kardeşim sadece benden bahsediyor sanki kendi çocuğu ile konuşur gibi bana da "BU" der
Kızla konusuyoruz
"Bu hep uyur hiç bir işe yaramaz
Evde sadece ben temizlik yaparım bu hiç bir işe yaramaz
Çok düzensiz insan bunun odasına girince havasızlıktan ölür
Herkesin arkasından konuşur (benim eşyami bir arkadaşım sürekli isteyip duruyordu artık yüzsüzlüğe bağlamıştı bende yakindim anneme , bundan bahsediyor)
Çay yapmayı bilmez ( ki yalan her akşam babama iki demlik yaparım kimse yapmaz)
Banyoya girmez ayda bir banyo yapar (ayda bir banyo yapan kız hayatınızda gördünüz mü hiç yani iftira at ama biraz tutarlı olsun)
Kuzenlerim ile sadece kendisi konuşmak ister benim onlarla konuşmama izin vermez hemen hepsini toplar odasına götürüp oraya tıkar vs ben anneme söyledim odanın kapısını kapayıp kapıyı bir açtım kapıyı dinliyor tartışma çıktı hayvan gibi bağırdı yırttı kendini annem ona tokat attı o da anneme sopa ile vurdu falan ben ne yaptım hep onun hatalarını örttüm sevgilileri ile konuşurken yakaladım eve çikolata dolu poşet getiren oldu onu dahi sakladım sizce ne yapmalıyım ya da haksizmiyim sinirlenmekte?
Küçük düşüren kız kardeş?