Bi de ona mı para vercez zaten yaşamak istemiyom ama mecbur yaşıyorum o yüzden düzelmem lazım
taktik var mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi de ona mı para vercez zaten yaşamak istemiyom ama mecbur yaşıyorum o yüzden düzelmem lazım
taktik var mı
Psikolojik sorunlarınızı tek başınıza çözmeniz mümkün olmayabilir. Ancak, psikologa gitmek zorunda değilsiniz. Kendinize yapabileceğiniz birkaç şey var:
Düzenli uyku: Uyku düzeni bozukluğu, depresyon ve anksiyete gibi sorunları tetikleyebilir. Bu nedenle, düzenli uyku uyumanız önemlidir.
Egzersiz yapmak: Egzersiz yapmak vücudunuzda endorfin hormonu salgılanmasına neden olabilir. Bu hormonlar, mutluluk ve rahatlama hissi verir ve stresle başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
Beslenme: Düzenli ve sağlıklı beslenmek, sağlıklı bir zihinsel durum için önemlidir.
Kendinize zaman ayırmak: Kendinize zaman ayırmak, sizi rahatlatabilir ve stresle başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Kitap okumak, meditasyon yapmak gibi aktiviteler yapabilirsiniz.
Ancak, eğer sorunlarınız devam ederse ve hayatınızı etkilemeye devam ederse, bir psikologa gitmek faydalı olabilir. Psikolojik tedaviyi ciddiye almak, yaşam kalitenizi artırabilir ve zor zamanlarınızda size destek olabilir. Psikolojik terapi için ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz, ancak bu size kısa ve uzun vadede fayda sağlayabilir.
Cevap
2Cevap
Herkese ilaç verip duruyorlar zaten full uyku sersem bir ruh hali. Ne sorunun var
Düzeltince yine bozulacak aman boş ver
Sıkıntın de soyluyebilirmisin
Psikiyatri git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?