1 aydır aynı durum, 3 4 gündür iyi gidiyordum ama annemin "seni kim üzdü?" Sorusuyla ağlamaya başladım. Çok toksik biri de sağ olsun sesini yükseltiyor, iftira atıyor, beni yaptığım şeylerle her fırsatta suçluyor. Bunlar da bir etken. Psikoloğa gitmek istemiyorum dert anlatamam sevmiyorum. Korkuyorum da.
Merhaba canim bende senin gibiydim. 1 ay boyunca ne yataktan ciktim ne bisi yaptim. Agladim dusundum daha cok dusundum yine agladim. Bi donguye girdim. Ve bu donguden cikmak zor oldu. Goz altlarin cok kotu olmus. Bu durumdan cikman lazim. Psikolog sadece dinler ve konusur. Ilac hap verir seni evine gonderir. Ilacta sende yan etki yapar tavsiye etmiyorum. Bunun yerine namaz kilmaya baslasan, bi sure sonra o kadar rahatlicaksin ki. Bu dunyaya neden geldigini ve herseyin gecici oldugunu anlayinca huzura varicaksin. Bu hemen gecmicek fakat sabredersen ve namazlarini kilip durursan bu durumdan cikabilirsin. Nefsine agir geliyor olabilir ama gayret etmelisin. Dini inancin var mi bilmiyorum ama sana bunu tavsiye ediyorum cunku ben namaz sayesinde bu donguden cikabildim. Alkol, mekan, gece klupleri, hepsi gecici seyler icersin sarhos olursun gene ayni. Ama namaz ic huzur verir ve seni kendine getirir. Normalde ben kimseye bu kadar uzun yazmam ama senin halini gorunce acidim ve icimden geldi. Ytde mehmet yildizin videolarini izlemeni tavsiye ederim
Çok kafaya takmıssın , ne haldesin bak kendine gel yazık değmez yaş daha 20 neleri cıkar karsına sanki herser süper gitse onla evlenecenmi belki daha kötü olacak bırak bu işleri ciceklerin kokusunu alabilmek icin kendine gel , kendine gelebilemk icin sana acı veren herseyden nefret et , sana iyi gelmemiş o kişi
genel olarak herkesin kendi içinde sorunları var sende cesursun bayağı içini dışarıya rahatlıkla döküyorsun kafanı başka şeylere odakla , daha hızlı toparlarsın emin ol , takılma hiçbişeye güzel şeylerin hayaliyle ilerlemeye bakmalısın
Düzelir. Kendini Kadıköy'de bir mekana at, kusana kadar içip biriyle seviş. Ertesi gün yine aynısını yap, bunu 1 hafta tekrarla, 8. günün şafağında psikolojin düzelmiş olur
Neyse kanka şimdi büyük ihtimal birisini bulup 1 ay falan takılırsın ona hep eski sevgilini anlatırsın sonra eski sevgilin sana yazdığı zaman geri dönersin ona