Sürekli tuvalete cikiyorum ise yariyor dedi.
Bende 171 boy 72 kiloyum işe yarar mı?
Asit olduğu için mideme zarar verir diye cekiniyorum.
Bende 171 boy 72 kiloyum işe yarar mı?
Asit olduğu için mideme zarar verir diye cekiniyorum.
Elma sirkesi, sağlıklı beslenme ve kilo verme programları sırasında sıklıkla kullanılan bir yöntemdir, ancak aşırı tüketilmesi sağlık problemlerine neden olabilir.
Bir çay bardağı suya iki kaşık elma sirkesi eklemek, genellikle zararlı değildir. Ancak, bazı kişilerde mide bulantısı, hazımsızlık, ishal gibi yan etkiler görülebilir. Ayrıca elma sirkesi de asidik bir madde olduğundan, dişlerde aşınmaya ve mine zararına neden olabilir. Bu nedenle, diş çürümesi veya mine aşınması gibi sorunlarınız varsa, bu yöntemi kullanmadan önce diş hekiminize danışmanız önerilir.
Kilo verme konusunda, elma sirkesinin etkisi çok sınırlıdır. Elma sirkesi sadece açlık hissinizi bastırmaya yardımcı olabilir ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir, ancak bunların etkisi çok azdır. Daha fazla kilo vermek için, dengeli ve sağlıklı bir beslenme programı uygulamak ve düzenli egzersiz yapmak en etkili yoldur.
Sonuç olarak, ablanızın uyguladığı yöntem herhangi bir ciddi zarar vermiyorsa, kullanabilirsiniz. Ancak, herhangi bir rahatsızlık hissederseniz, kullanmayı bırakın ve doktorunuza danışın. Ayrıca, sağlıklı kilo verme hedefleri belirleyip, sağlıklı beslenme programlarına ve düzenli egzersiz yapmaya özen gösterin.
İç organlarını yakacak deli
söyle ona mideni yakacaksın öyle yağ yakılmaz
spro yaparak yağ yakılır oturduğu yerden yak nasıl bitecek öyle sirkeyle olacak şey değiş anaca kendine zarar verir
Sağlıklı bir insana doğal sirke zarar vermez ama saf hali ile değil biraz sulandırın. Ayrıca tek başına ne içerseniz için kilo vermeye YARDIMCI olur o kadar..
Cevap
7Cevap
Sirkeli su içmende (abartmadan içmende) bir sorun yok. Fakat tek başına sirkeyle zayıflayamazsın, bunun yanında sabah aç karnına kardio ve kalori açığı oluşturman gerekiyor (normalde yediğin porsiyonu küçültmek gibi)
Ben ac karnina 15 gun ictim mide yanmasi ve tuhaf hissetmek disinda etki gormedim biraktim
Zararlı degil her sabah kahvaltidan once bir bardan icmek hızlandırır.
İşe yarar ve yarıyor evet ama elma sirkesi yerine alıç sirkesi kullanın vücüda yararı daha fazla
Hayır yemekten 45 dakka sonra falan içersen bişey olmaz
Çok ya onu direk içsende bisey olmaz
mideni asırı derecede tahriş eder
Kilon boyunla orantılı. Uğraşma böyle şeylerle.
Fazla kullanmak mide rahatsızlığı yaratır
pipetle içsin dis minesine zarar verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?