1 haftadir boğazımda bademcik vardi boğazım baya kötüydü şu an düzeldi ağrım falan yok ama boğazımda garip et parçası gibi bişey var ağrısı yok ama yutkunurken boğazıma takılıyor 3 gündür böyle bu ne

1 haftadir boğazımda bademcik vardi boğazım baya kötüydü şu an düzeldi ağrım falan yok ama boğazımda garip et parçası gibi bişey var ağrısı yok ama yutkunurken boğazıma takılıyor 3 gündür böyle bu ne
Doktora gittim mi neden insanlar rahatsızlıkları burada paylaştığı kadar bir doktorun yanında paylaşmıyor psikolojik olarak aslında her gün baskilandigimiz için olabilir bence ilk okuldan hatta anaokulundan itibaren psikolojik olarak ders verilmeli aile toplum bireylerinin yetiştirme tarzımı buna etki ediyor acaba kız çocukları bile ilk reglle olduğunda bile bir sıkıntı içinde oluyor belkide bilinçsiz bir toplumuz ve bu sadece cinsellikle alakalı ya da her hangi bir sağlık sorunuyla alakalı şeyleri dahi bu tarz sosyal medya platformlarindan öğreniyoruz yukarıdaki yazdıklarım belkide bir nebze senide ilgilendiriyor ciddi olan bir konu bile olabilir ağzındaki yara fakat bunu burada paylaşacağım kadar bir doktora göstermen daha mantıklı gerçi artık bir kaç farklı doktora göstermen daha mantıklı nede olsa antibiyotik tedavisi güle güle diyen doktorlarımız da çok maalesef 😥 sende haklısın burada 🥴
Cevap
4Cevap
Sorunu bulabildinizmi bendede aynısı çıktı da doktor hiçbir şeyin olmadığını söyledi
Aynısı bende de var şu an aynı durumu bende yaşıyorum geçti mi veya doktora gittin mi neymiş?
Siz bulabildinizmi sorunu
Dişler pis diş etler pis Dil pislik icinde
Welcome to turkey pislik kizlarin diyari
Aweq hiç mi dişini fırçalamadın.
doktormuyuz ne bilelim
Bence doktora git hemen🙏
Geçer antibiyotik le
Kullanıyorum 5 gündür
Geçer
Hpv değil mi bu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?