Birisi var. Yaklaşık 1 ay kadar önce falan bana siz kaç yaşındasınız. Ne işinde çalışıyorsunuz ne okudunuz üniversitede falan diye sormuştu. Hepsini söylemiştim. Sonra geçen hafta cumartesi günü işten saat 3 gibi eve gelmiştim. Aşağıda asansör bekliyordum ki eve çıkayım. Asansör beklerken yanıma birisi geldi. Tam bakmadim göz ucuyla aşağıdan baktım buydu. Sonra gitti hiçbir şey demeden gitti. Yine geçen hafta cumartesi günü de yine işten eve geldim. Kapıdan girerken bunu gördüm, kapıdan çıkıyordu. Bir an göz göze geldik sonra hemen yere baktı. Bende hemen merhaba kolay gelsin dedim. Merhaba dedi gülümsedi. Sonra yukarıya eve çıktım. Annem birşeyler lazım git al dedi aşağıya indim. Baktım bu asansörlerin orada birisiyle konuşuyor. Sonra spor salonunun olduğu kata indi asansörle. Ben hemen inmedim biraz bekledim. Sonra merdivenle aşağıya indim aşağıda bunu gördüm. Spor salonunun giriş kapısına tablo asıyorlardı. Ortaya karışık merhaba kolay gelsin spor salonuna bakmak için gelmiştim ama dedim. Bunun yanında bir tane adam vardı çerçeveyi o asıyordu. Bu da ona bakıyordu. Çerçeveyi aşan adam ben öyle diyince bana dedi ki madem siz ilk geldiniz sizce bu çerçeve düz mü nasil görünüyor dedi. Sonra adamın arkasından bu da sizce Çerçeve nasıl duruyor dedi. Biraz baktım düz duyuyor dedim. Sonra kolay gelsin dedim gittim. Merdivenin başındayken geri bunların yanına döndüm. Yine çerçeveyi asan adamla bu oradaydı. Dediğim gibi geri döndüm ve çok özür diliyorum birsey sormayı unutmuşum dedim ve spor salonunun saatleri nasil olacak diye sordum. Bu da bana söyledi hepsini sonra yukarı çıktım eve geldim. Bugün de işten eve gelirken aşağıda oturuyordu, yanında 2 tane adam vardı onlarla konuşuyordu. Yanlarından geçerken iyi akşamlar dedim. Bu da bana iyi akşamlar sagolun dedi. Dediğim gibi adamlarla konuşuyordu. Onlarla konuşmasa onunla muhabbet edecektim. Şöyle ki o benimle tanışmak istese açıkçası hayır demem. Ama şöyle birsey var ki, hafta içleri sabah 7 buçukta evden çıkıyorum. Erken çıktığım için onu göremiyorum. Haftaiçleri işten eve gelişim akşam 7 buçuk 8 8 buçuk oluyor, yine onu göremiyorum, gitmiş oluyor ben eve gelene kadar. Bugün işten eve geldiğimde saat 8 buçuktu, şans eseri aşağıdaydı, dediğim gibi yanında adamlar olmasaydı konuşacaktım şans işte. Cumartesileri de çalışıyorum. Ama cumartesi günleri calisma saatlerim belli olmuyor. Mesela 1 hafta 5 te falan çıkıyorum bazen 2 de falan çıkıyorum, işin yogunluguna gore belli oluyor. Geçen hafta cumartesi günü çalışmamıştım denk gelmiştik ama bu sefer de onun işi vardı diye konuşamadım. Buna ne yapmak gerek. Yani nasil bir çözüm olabilir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Telefondan görüş bence
Yok o kadarını yapamam önce onunla bir yuzyuze konuşmam gerek bu soruları neden sordu tarzı
Merakından sormuştur eğer sana ilgisi olsa idi ulaşır dı sana tahminimce
Şöyle ki, babamı tanıyor. Babam eskiden güvenlik işinde çalışıyordu şu an buradaki guvenlikcileri o ayarlamisti bu yüzden tanıyor. Belki de ondan cekinmistir
Aynen ondan da çekinmiş olabilir
Peki sence ne yapmalıyım
Yani adam ilgini çekiyorsa gördüğünde konuş yanında biri varsa müsait bitlr tere geçin orada konuşun ama gene herseyin kararını sen vereceğin için benim dediklerim fikir sadece
Anladım. Mesela onu görünce ne konuşayım bir de laf arasında hayatımda duygusal olarak birisi olmadığını nasıl söyleyebilirim. Bu iki farklı yazdığım şeylere 2 farklı cevap verirsen süper olur
Günaydınnn uyumusum kalmışım 😀
Sende ona sana sorduklarını sor is okul vb laf arasında evlilikten bahset yani her şey tamam birtek evlilik kaldı gibi diyebilirsin
Ya mesela bugün çalışmıyorum. Ama dışarıda gezicem. Önceden şöyle birsey düşünmüştüm nasıl olur sence? Onunla denk geldiğim zaman yani yanında birisi olmadığında yanına gidip oturabilir miyim desem. O da tabii dese. Bende nasılsıniz desem sonra işleriniz nasıl gidiyor desem sonra ben kendimi ufaktan anlatmaya başlasam. Sonra geçen sefer ki gibi öyle sorular sormaya başlarsa neden bu soruları soruyorsunuz merak ettim desem. Bunları yapmayı düşünüyorum ama nasıl olur sence
Denk gelirsek bunları dusunuyorum. Dediğim gibi bugün çalışmıyorum ama dışarıda gezicem, onu tek görürsem konuşurum bunları. Ama tek görmek mesele işte. Ya aslında bakarsan bunları onunla biraz da benim hakkımda ne düşünüyor bunu merak ettiğim için konuşmak istiyorum
Aynen mantıklı dediğin olursa muhabbet edersiniz tek yakalarsan kaçırma 😀
Tamamdır. Haber veririm yine. Bir de sen ne düşünüyorsun bu anlattıklarım hakkında yani onun düşünceleri ne olabilir
Onun düşünceleri dedim ya seni merak etmiş belki hoşuna gitmişsindir ondan sormuştur veya tanımak istemiştir
Anladım. O zaman dediğim gibi konuşayım onu görünce. Ya dışarıdayım şu an yine aşağıda gördüm yine yanında birileriyle konuşuyordu yine konuşamadım
Acele etme ya 😀 elin ayağına dolaşmış sanki yanında biri olduğunda da dedim ya müsait bir yere geçip konuşabilirsin bir bakar mısın de gelir yani
Tamamdır. Acele etmek değil de, şu konuşmayı bir an önce yapsam onun neden böyle davrandığını anlarım
Ama bir türlü de denk gelemiyoruz işte
Dua edicem senin için 😀🙏
Ya az önce noldu inanır mısın. Dışarıdaydım dedim ya, bi 20 dk önce falan eve geldim. Aşağıda gördüm bunu telefonla konuşuyordu hemen iyi akşamlar dedim. O da bana iyi akşamlar dedi. Ve yine konuşamadım dediğim gibi telefonla konuşuyordu
Yaa senin şans böceğin yok 😀 bune şanssızlık ya
Evet ya sorma. Ne yapmaliyim peki dediğim gibi haftaicleri ise erken gittiğim ve geç çıktığım için göremiyorum onu görüp konuşmak için bir cumartesi var onda da şansa bu hafta calismiyordum böyle oldu ya
Yarın pazar mutlaka kapıya çıkar yanında biri olsa dahi çağır yanına bu sefer veya aksam dışarıda görürsen bu akşam tekrar dene konuşmayı
Ya yarın pazar ama babam da evde. Babam da evde olunca biz genelde bir yere gitmiyoruz. Bir de mesela sagolsun ben bi yürüyüp gelicem desem bile babam da geliyor benimle
Hmm sen gene şansını dene evde babanın işi varken çık dışarı o geliyom dersede kapıda bekliyorum de hızlıca in kapida görürsen görüş kısaca veya belki baban gelmez
Anladım öyle yapayım dedigin gibi
Peki bunun başka bir çözümü var mi
Adını soyadını biliyosan onun fake hesaptan yazabilirsin instagram dan
Evet biliyorum ama instagra. da aramıştım bir sürü sonuc cikti haliyle ama hangisi olduğunu bulamadim
Hmm tek ihtimal yarın boş görüp konuşman olur başka bişey gelmez şu an elimizden
Anladim. Pazar günleri çıktığımda omu göremiyorum ama, o da pazar günü çalışmıyor galiba
Pazar günü çoğunluk çalışmıyor ben bazaen çalışıyorum işim gereği ama genelde çalışmıyorlar
Hm evet haklısın. Ya da mesela şöyle birsey de olabilir. Demin düşünürken aklıma geldi ama ne dersin bilemiyorum. Mesela yanında birileri varsa iyi günler iyi akşamlar diyorum ya. Bunu dedikten sonra laf arasına nasılsıniz nasıl gidiyor diye katsam ve sadece ona sorsam başka birileriyle konuşuyorsa böyle nasıl olur pekk
Olur ama adıyla seslen ki diğerleri üzerine alınmasın sonra da de ki müsaitsen bir şey sorabilir miyim
Tamamdır. Ya dediğim gibi onunla şöyle bir konuşmak istiyorum konuşsam herseyi anliyicam ama denk gelemiyoruz ki bir türlü ya. Böyle de yanında birileri olunca genelde işi olmuş oluyor bu yüzden böyle de onunla pek fazla konuşabileceğimi sanmıyorum
Sen dediğimi yap yarın etrafında 10 kişi de olsa önce genel bir selam ver sonra ona adıyla deki nasılsınız müsaitsen bakabilir misin de koşarak gelir zaten 😀😁👌
Tamam ama onu yanıma çağırmadan konuşsam olur mu. Mesela atıyorum bir gün onu yine birileriyle konuşurken gördüm ya da birilerini yanında. Herkese merhaba diyeyim sonra ona dönüp merhaba nasılsıniz nasıl gidiyor diye sorsam gülümseyerek olur mu
Olur niye olmasın ben hani sadace onla konuşcan diye öyle söyledim
anladım tamamdır. mesela yanında birileri varken sadece ona nasılsınız nasıl gidiyor diye sorsam ne düşünür sence yani ne olur
Benle konuşmak istiyor veya ilgisi var diye düşünebilir
Anladım ya aslında dediğim gibi bi denk gelsek aşıp konuşmamı o zaman yapıcam ama denk gelemiyoruz işte
Denk gelirsin İnşallah 🙂🙏
İnşallah ya. Ama dediğim gibi biraz zor sanki haftaicleri 7 7 buçuk 8 gibi evde oluyorum bir cumartesi günü var o da belli olmuyor işte bazen geç çıkıyorum istem bazen çalışmıyorum onun işi oluyor nasıl denk gelecez artık bilmiyorum
Dediğin gibi ise eğer denk gelmen zor biraz ama umudunu yitirme illa karşılaşırsın benim arabanın arka camında yazan söz gibi Bir gün karşılaşırız Hasbelkader de 🙂😀
Evet iste dediğim gibi biraz zor. Bu da beni düşündürüyor açıkçası.
İstediğin olur inşallah her şey gönlünce olsun 🙏
Teşekkürler bakalım
Memurluğu kazanmış pazartesi ayrılıyormuş:/
Anlamadm
bizim burada çaılışıyordu ya pazartresi günü son günü olacakmış artık çalışmayacakmış ayrılıyormuş
Hmm peki aranızda ne oldu bayadır yazmadın ya bilmiyorum ama ayrılık üzücü tabi
Hicbirsey olmadı denk gelemedik ki
Hmm anladm sağlık olsun