Sizce nasil olacak?

Birisi var. Yaklaşık 1 ay kadar önce falan bana siz kaç yaşındasınız. Ne işinde çalışıyorsunuz ne okudunuz üniversitede falan diye sormuştu. Hepsini söylemiştim. Sonra geçen hafta cumartesi günü işten saat 3 gibi eve gelmiştim. Aşağıda asansör bekliyordum ki eve çıkayım. Asansör beklerken yanıma birisi geldi. Tam bakmadim göz ucuyla aşağıdan baktım buydu. Sonra gitti hiçbir şey demeden gitti. Yine geçen hafta cumartesi günü de yine işten eve geldim. Kapıdan girerken bunu gördüm, kapıdan çıkıyordu. Bir an göz göze geldik sonra hemen yere baktı. Bende hemen merhaba kolay gelsin dedim. Merhaba dedi gülümsedi. Sonra yukarıya eve çıktım. Annem birşeyler lazım git al dedi aşağıya indim. Baktım bu asansörlerin orada birisiyle konuşuyor. Sonra spor salonunun olduğu kata indi asansörle. Ben hemen inmedim biraz bekledim. Sonra merdivenle aşağıya indim aşağıda bunu gördüm. Spor salonunun giriş kapısına tablo asıyorlardı. Ortaya karışık merhaba kolay gelsin spor salonuna bakmak için gelmiştim ama dedim. Bunun yanında bir tane adam vardı çerçeveyi o asıyordu. Bu da ona bakıyordu. Çerçeveyi aşan adam ben öyle diyince bana dedi ki madem siz ilk geldiniz sizce bu çerçeve düz mü nasil görünüyor dedi. Sonra adamın arkasından bu da sizce Çerçeve nasıl duruyor dedi. Biraz baktım düz duyuyor dedim. Sonra kolay gelsin dedim gittim. Merdivenin başındayken geri bunların yanına döndüm. Yine çerçeveyi asan adamla bu oradaydı. Dediğim gibi geri döndüm ve çok özür diliyorum birsey sormayı unutmuşum dedim ve spor salonunun saatleri nasil olacak diye sordum. Bu da bana söyledi hepsini sonra yukarı çıktım eve geldim. Bugün de işten eve gelirken aşağıda oturuyordu, yanında 2 tane adam vardı onlarla konuşuyordu. Yanlarından geçerken iyi akşamlar dedim. Bu da bana iyi akşamlar sagolun dedi. Dediğim gibi adamlarla konuşuyordu. Onlarla konuşmasa onunla muhabbet edecektim. Şöyle ki o benimle tanışmak istese açıkçası hayır demem. Ama şöyle birsey var ki, hafta içleri sabah 7 buçukta evden çıkıyorum. Erken çıktığım için onu göremiyorum. Haftaiçleri işten eve gelişim akşam 7 buçuk 8 8 buçuk oluyor, yine onu göremiyorum, gitmiş oluyor ben eve gelene kadar. Bugün işten eve geldiğimde saat 8 buçuktu, şans eseri aşağıdaydı, dediğim gibi yanında adamlar olmasaydı konuşacaktım şans işte. Cumartesileri de çalışıyorum. Ama cumartesi günleri calisma saatlerim belli olmuyor. Mesela 1 hafta 5 te falan çıkıyorum bazen 2 de falan çıkıyorum, işin yogunluguna gore belli oluyor. Geçen hafta cumartesi günü çalışmamıştım denk gelmiştik ama bu sefer de onun işi vardı diye konuşamadım. Buna ne yapmak gerek. Yani nasil bir çözüm olabilir

Sizce nasil olacak?