Zaten kış yaz sürekli başım dönüp gözüm kararır, hastaneye gittim kan testi yapildi bir şey çıkmadı sağlıklı olduğum söylendi, ama bugün sabah gözüm karardi ve sadece 1-2 saniyeliyne bayılmış gibi oldum yere düşüyordum metrodaki arkadaşım ve bir kadin tuttu, aynı bir haramet yapmadım zaten yer olmadığı için ayakta duruyorduk durağa gelincede inicektik, ilk önce nefer darlığı, mide bulantısı daha sonra göz kararmasi oldu ve bir anligina bedenim çökmüş gibi hissettim tam düşüyordum ki tuttular, sebebi ne ola bilir?
Gözüm kararıyor ve başım dönüyor kan testi verdim hiçbir sorun çıkmadı sebebi ne olabilir?
Hipotansiyon ortastatik dediğimiz hastalık olabilir. Aniden mi ayağa kalkıyorsun? Ayağa kalkınca birden tansiyonun düşüyor mu? Bu sorunları bir ortadan kaldırmak lazım. Eğer bunda bir sorun yoksa ve bayılmaların devam ediyorsa Beyin MR’ı çekerler.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha 19 yaşındayım şimdiden böyle ciddi birşeyler olacağını sanmıyorum, genelde ayağa kalktığımda veya ani bir haraket yaptığımda oluyor baş dönmesi göz kararması falan ama bugün dediğim gibi zaten metroda ayaktaydim bir şey yapmadim birdenbire oldu
O bende de oluyor ya 1 aydir karinim agriyor bazen halsizlık oluyor ama kedni bak meyve ye limomata iç oyle ypyrm bwn 3 ylde aeasi sira olyr uykunu al sende migren var mı