Bir anda gözüm kararıyor etraf bulanıklaşıyor başım dönüyor sendeliyorum ama bayılmıyorum ama bayılacak gibi hissediyorum bir an kendimi bu olay çok sık başıma gelmeye başladı kan değerlerimde bir problem yok , neden olabilir sizce? Tansiyonum sürekli düşük çıkar bu arada
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
B12 ve demir eksikliği basını yastığa koyunca ensen aciyor mu damarların aciyor mu bunlar vitaminsizliten bazen sankı sıkılmıs süngere gibi hissediyor insan
Aynısı bende oluyor otururken birden bire hızlı bir şekilde kalkma tansiyondan kaynaklaniyor
Yürüyünce de oluyor arada bir anda zaten 1-2 saniyelik bir şey ama bir anda sesler boğuk boğuk geliyor ve başım dolanıyor etraf bulanık oluyor daha sonra kendime geliyorum o esnada sendeliyorum ama geçiyor
Bir anda kalktığımda ara sıra bende de oluyor mümkün olduğunca yavaş kalk
Elbette yavaş kalkarım ama yürüyünce de oluyor arada baş dönmeleri göz kararması sendeleme gibi gibi işte , tansiyonum düşüyor her halde benim
Hergün 10 bardak su içeceksin o bir süre sonra gider ilaç kullanıyorsan?
Gitmez
Kalkışını daha yavaş yap. Bir de dümdüz karşına bakarak yap.
Daha yavaş yaparım elbette tavsiyelerine uyarım :) ama yürürken de oluyor arada anlattığım şekilde
sinir stres uykusuzluk beslenme bozukluğu sporsuz hayat
Hepsi var reis 😂😂 daha eklenecek varsa ekleyeyim hayatımı özetledin gerçi siwbidbaksn
hayatını değiştir kanka. bu gidişat iyi değil
İyi kötü gidiyoruz bir şekilde reis :')
Birden kalktığın için öyle oluyordur yavaş yavaş doğrul
Yürüyünce de oluyor arada bir anda zaten 1-2 saniyelik bir şey ama bir anda sesler boğuk boğuk geliyor ve basım dolanıyor etraf bulanık oluyor daha sonra kendime geliyorum o esnada sendeliyorum ama geçiyor
Tatli yemen lazim
Tatli tuzlu ne varsa yiyorum ama zayıf biriyim zaten 42 kiloyum tansiyonum da ani düşüş yaşıyor herhalde
Kan verme sakın, kan yapici seyler ye
Kanım da iyi aslında reis ama 2 tüp verince kendime gelemiyorum kan verdikten sonra 1-2 dakika oturup kendime geliyorum yoksa başım dönüyor , zorunlu olmadıkça da kan vermiyorum
Kansizlik senin sorunun belli doktora gitsen iyi olur
Bakalım , gideceğim doktora Allah izin verirse kansız mıyım yoksa ani tansiyon düşüşü mü öğrenirim , zaten zayıfım ondan da olabilir
tansiyon varsa ondandır
Tansiyonum yok ama ölçtüğümde hep düşük çıkar kendimi bildim bileli tuzlu ayran içerim hep 😂
gözünün önüne böyle siyah iplik gibi bişey çıkıyor mu
Evet bazen öyle oluyor gözüm kararıveriyor bazen ise etraf bulanık oluyor
o yüzden işte birden kalkma biraz otur 1 2 dakika öyle kalk
Böyle göz kararınca küçük karinca gibi şeyler ucuyor
uçuyor ise iyi uçmuyorsa sıkıntı. d
Evet bazen gözüm karardığında o karıncaları görüyorum , bazen de etraf tamamiyle bulanık oluyor ve sesler boğuk geliyor oda çok oluyor ikisi de oluyor. Çocukluğumdan beri tansiyonum düşük çıkar zaten babaannem dayardı hep tuzlu tuzlu ayranları 😅 pek işe yaramamış sanırsam bu halime bakılırsa
herkesin farklı bir derdi var işte doktora git faydasını görürsün
Bakalım, böyle devam ederse ve daha ciddi olursa mesela bayilirsam elbette gideceğim yoksa bu türlü fazla sorun değil geçiyor zaten olan olay 1-2 saniyelik bir şey
Küçüklükten beri olur bende yere düşmüşlüğüm var
Bende bir iki kere yere düştüm ama bayilmadim geri kalktım , düştüğümüz gibi kalktık reis 😂
😄
Tansiyonun düşüyor sorun yok.
Evet sanırsam ani tansiyonum düşüyor , o yüzden sürekli başım dönüyor ve bayılacak gibi oluyorum
Oruçtan olma ihtimali?
Oruç tutmuyorum
Hmm aç kalma saatlerin çok mu uzun peki
Evet sıklıkla aç kalıyorum zaten birşey yiyemiyorum zayıfım 42 kiloyum
Evet işte bak net ondan tansiyonun düşüyor normal olarak başın dönüyor banada oluyordu o
Evet tansiyondan her halde düşük olduğu için her zaman :(
Evet anladım o zaman çok aç kalma derim kardeşim yani senin adına daha iyi olur. O baş dönmesi seni bayıltmaz ama yinede dikkat et derim 😊
Teşekkür ederim ❤️ yemek yemeyi fazla sevmem ben seçiciyim ama midemi fazla boş bırakıp gıdadan kalmam , tavsiyelerin için saol deneyeceğim , zaten dediğim olay 1-2 saniyelik bir şey bayıltmaz zaten ama tuhaf oluyor yani 😅
Aynen öyle rica ederim ne demek bende intermittent fasting yaptığım zamanlarda ve oruçta olabiliyor o ama geçiyor dediğin gibi iki saniyelik bir şey sorun etmez. Takma ama yinede dikkatli ol 😊
Şekerin de düşük olabilir
Bilemiyorum ki tansiyondan diye düşünüyordum ben ama , şu hayatıma kadar hiç bayilmadim ama bayılacak gibi günde sürekli oluyorum kötü bir his
Benimde öyle oluyor ama. sebebini bilmiyorum
B vitamini kullan.