Sahur:3 hurma ile başladım.
İftar:3 hurma yedim yine. Avucum kadar da haşlanmış tavuk, patlıcanlı salata yedim. Hurmayı çok abarttım ama🫣
Toplam 450 kalori almışım ama kilo almam di mi? Spor da yapacağım şimdi 300 kalori de öyle yakarım işte.
Sahur:3 hurma ile başladım.
İftar:3 hurma yedim yine. Avucum kadar da haşlanmış tavuk, patlıcanlı salata yedim. Hurmayı çok abarttım ama🫣
Toplam 450 kalori almışım ama kilo almam di mi? Spor da yapacağım şimdi 300 kalori de öyle yakarım işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yeter artık hurma yeme, bir de ıslaktır şimdi onlar
Hayır değil. Kuru hurma
Çok seviyorum😅
Her gün devam edersen kilo alırsın ama. Unutma, başta yememek yakmaktan daha kolay
Afiyet olsun, 2 tane de ben yedim. Islaktı, güzeldi. Kalori limitimi aşmadıktan sonra affetmiyorum
Ya kalori sınırını aşmayınca çok takmıyorum
İşte ben de sahurda tek hurma yedim. Akşamda öyle çok yemedim yani sade tavuk
Tavuk iyidir, spor da yaparsan kas gelişimi artar
Yiyip yakmak bana daha kolay geliyor açıkçası😅
Spor yapıyorum
Saçmalama, bir dilim baklava 125 kalori diyor. Onu yakmak için 15 dakika falan koşman gerekecek. Hiç yeme daha kolay. Ha ben o bedeli öderim zevkimden ödün vermem diyorsan aferin :D
Artık yemeyeceğim zaten. Kilo almısım😞
Nolmuş almışsan, sağlıklıysan önemsiz
Tatlı eklenti şeker abur cubur hiç tüketmiyorum ben. Ekmek makarna falan da yok. Sağlıklı şeyleri kastediyorum
Zevkten ödün vermem👍
Ekmek makarna iyi aslında, doyurucu çünkü. Daha fazla yemeni engelliyorlar.
Ama çoook abarttım bu hurma işini. Kan şekerim tavan yapıyor sonra.
Bilmiyorum, ekmek biraz yemeni azaltıyor ama makarna kesmiyor
Nasıl olduğunu biliyorum. Ben de vücut geliştiriyorum ve geçen soğuk baklava aldım, spordan sonra 1 dilim yerim dedim ama 3 dilim yedim :/ :D
Aslında çok zayıftım. Kilo aldım ama spor yaptıgım için kastan almışım o yüzden çok da mutsuz değilim. Sadece 1,5 kilo almışım ama olsun fazlası da zarar
Kastan almak çok güzel, kilonu hiç belli etmiyorsun. Ben 90 kiloyum mesela, görenler 75 sanıyor. Yağ çok az
Neyse sporda yakmışsındır hepsini boşverr. Kas olur inşallah hepsi👍
İnşallah amin :D Sana da umarım
Evet ve yüzüm çöküktü yanaklarım yerine geldi biraz. Vücudum da eskiden kemikten ibaret gibi duruyordu şu an biraz daha sıkı ve fit duruyorum.
Heh şöyle, yanaklara kan gelmiştir
İnşallah. Kalori açığım aslında bayağı var hala ama o kadar hurmadan sonra bir şey yemem heralde.450 kalori almısım işte. Ve bunun 300 kalorisi hurma zaten😞🫣
Evet yüzüm bembeyazdı inan ki hasta gibi duruyordum
Üstünde çalışman gereken şey şu hurma zaafın işte, başka da bir derdin yok
Aynen. Aldıgım kalori az ya bir zararı olur mu peki? Spor da ypıyorum ya
Zararı olmaz, aldığın gibi vermesini de bilirsin. Gidip de yarım kilo kaktöş yemedin sonuçta
Kaktös ne😅
Kalori az olsa da çok hurma yiyince korktum bende. Neyse hurmaların hepsini bir yere saklayıp yerini unutmaya çalışacağım😜Sağol
Wafflle'ın Türkçe'deki ismi.
Selfie -> Özçekim
Waffle -> Meyveli kaktöş :D
İleri seviye İngilizce de bilsem Türkçemiz yozlaşmasın diye elimden geleni yapıyorum
Analdım sağol
Anladım yazacaktım pardon
Sorun değil, yanlış kelime seçimi deyip uğraşmak istediğim ama kendimi tuttum :D
Yediğin hurmalar yakında tırmalar😑