Yeme & İçme Sahurda yediğim fazla mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sahur fazla mı? Granola kasesi yaptım canım tatlı istiyor diye. Sahurda yediğim fazla mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. bir şey yememissin gadası 0 0 Yorumla
avukatıyımm0640 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Şu yedikleinin biz aını bile bilmiyoruz 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Granola: yulaf ve kuruyemişlerin ayrıca bazı meyvelerin birlikte pişirilmis hali. Yorumla Soran +1 yıl Kalori olarak soruyorum ya ona takılmayın siz Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Bence kalori olarak çok ideal Yorumla Soran +1 yıl Ama kilo vermek istemiyorum ve diyette değilim Yorumla Soran +1 yıl Akşam da öyle çok yemem Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Olsun bir günle kilo vermezsin acıkmıyorsan sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl Genellikle böyle ama Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl O zaman geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Her gün neredeyse böyle besleniyorum. Yorumla Soran +1 yıl Neden gecmiş olsun? Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Afiyet olsun sana, zayıflık güzeldir ☺️ Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Ben sahurda bir tüm ekmeği yitorum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Zayıflık güzel de daha fazla verirsem kötü olacak. Beslenmemi oturtamadım bir türlü. Şu an korumadayım aslında, kilo vermem bitti. Ama vermeye devam ediyorum sanki tartılmadım ama Yorumla Soran +1 yıl Yemek güzeldir:) Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Elbette ama zayıflamam lazım Yorumla Soran +1 yıl Ben 20 kilo verdim:) Yapabilirsin Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Yaa ne güzel ☺️ Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl İnşallah ☺️ Yorumla
farukbadiii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Vaaay fatsecret kullanana birisi. Şaşırdım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? En popüler kalori hesaplama uygulaması bence Yorumla farukbadiii +1 yıl Çok kullanana rastlamadım. Ben de kullanıyorum baya memnunum Yorumla Soran +1 yıl Bende👍 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hayır az bile 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki sağolun Yorumla
ясмерть Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Hayır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki. Kilo verir miyim? Kilo korumam için daha mı fazla yemem gerekiyor Yorumla ясмерть +1 yıl Almaya mı çalışıyordun vermeye mi anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Korumaya çalışıyorum. Yorumla Soran +1 yıl Almak da vermek te istemiyorum yani Yorumla ясмерть +1 yıl Hım iyi böyle Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İyi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kilo vermiyorum ama. Diyet de yapmıyorum. Normal kilosunu koruyan biri olarak soruyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir şey yememissin gadası
Şu yedikleinin biz aını bile bilmiyoruz
Granola: yulaf ve kuruyemişlerin ayrıca bazı meyvelerin birlikte pişirilmis hali.
Kalori olarak soruyorum ya ona takılmayın siz
Bence kalori olarak çok ideal
Ama kilo vermek istemiyorum ve diyette değilim
Akşam da öyle çok yemem
Olsun bir günle kilo vermezsin acıkmıyorsan sıkıntı yok
Genellikle böyle ama
O zaman geçmiş olsun
Her gün neredeyse böyle besleniyorum.
Neden gecmiş olsun?
Afiyet olsun sana, zayıflık güzeldir ☺️
Ben sahurda bir tüm ekmeği yitorum 😅
Zayıflık güzel de daha fazla verirsem kötü olacak. Beslenmemi oturtamadım bir türlü. Şu an korumadayım aslında, kilo vermem bitti. Ama vermeye devam ediyorum sanki tartılmadım ama
Yemek güzeldir:)
Elbette ama zayıflamam lazım
Ben 20 kilo verdim:) Yapabilirsin
Yaa ne güzel ☺️
İnşallah ☺️
Vaaay fatsecret kullanana birisi. Şaşırdım
Neden ki? En popüler kalori hesaplama uygulaması bence
Çok kullanana rastlamadım. Ben de kullanıyorum baya memnunum
Bende👍
Hayır az bile
Peki sağolun
Hayır
Peki. Kilo verir miyim? Kilo korumam için daha mı fazla yemem gerekiyor
Almaya mı çalışıyordun vermeye mi anlamadım
Korumaya çalışıyorum.
Almak da vermek te istemiyorum yani
Hım iyi böyle
İyi.
Kilo vermiyorum ama. Diyet de yapmıyorum. Normal kilosunu koruyan biri olarak soruyorum.