Seçerken de dikkat etmek gerekiyor, psikolojik sağlığı düzeltmek isterken bozmak da var 😂

Seçerken de dikkat etmek gerekiyor, psikolojik sağlığı düzeltmek isterken bozmak da var 😂
Beni 5 saniye idare etmez psikolog 😅 hatta ben psikoloğa yardımcı bile olabilirim 😂 kimin hasta kimin psikolog olduğunu anlayamaz kimse🤷♀️🤦♀️
Hahaha 😂
Neden öyle? 😀
Bende de benzer bir durum olmuştu, bir baktım o anlatıyor ben dinliyorum 😀
İyi dinleyen ve muhabbeti saran kişi bulunca onlar da dayanamıyorlar galiba 😂
Hahaha 😂
İyiymiş, bir daha gitme durumum ve benzer bir şey olursa deneyeyim bunu jgjghh
Bir psikoloğa soru yöneltilmiş:
_Hocam erkek arkadaşım beni çok seviyor benim duygularım da çok yoğun ama bu kadar yoğun sevmek istemiyorum, bunun için ne yapabilirim?
_Psikolog: Evlenin duygunun d'si bile kalmaz demiş 😄
Ruhumuz da bedenimiz gibi zaman zaman hastalanabilir, olumlu düşünemez hale gelebilir bunun için bir psikologtan sanal ya da reel farketmez destek almanın çok faydası var bana göre.
Ruhumuzu sağlıklı tutmak için kendimize bazı hayat felsefeleri edinmeliyiz. Mesela benim tavsiye bir felsefem şudur;
İnsanlarla kurulan neredeyse tüm bağlar bir kirlenme, bir pislenmedir. Ait olmadığımız acınası yaratıklarla dolu bir dünyaya indik. Daha iyi olan az sayıda insana saygı duymalı ve değer vermeliyiz; gerisine talimat vermek için dünyaya geldik, onlarla arkadaş olmak için değil...
_Arthur Schopenhauer_
Düzeyine uygun olmayan insanlarla yakın ilişkiler kurmak öz saygısızlıktır, kendine zulümdür, kendini yukarı taşımak için verdiğin emeğe harcadığın zamana hakarettir. #düzeyinikoru #ruhunukoru
Eic benim diye bağıran bir cevap olmuş 🤩
Evlenme konusunu da alttaki düzeye uyumlaştırırsak benim hâlâ umudum var 😀 (Pembe gözlükler takılı olabilir 😎)
Peki, talimat vericileri (yani düzeyi) belirleyen nedir?
Düzeyi belirleyen faktörler kişinin bakış açısı ile parelellik gösteren doğruları. Ama bana göre cevap verecek olursam;
her şartta ve koşulda hiç bir bahaneye sarılmadan iyi kalabilmeyi başarabilmesi, kendini eğitebilmesi, gelişebilmesi ve dolayısı ile karşısındakini gerçekten anlayabilecek seviyeye ulaşması.
Bir ben vardır benden içeri 🧘🏼♀️derken ben...'onun dışında nasılsın neler yapıyorsun' demesin bana 😄
Oy oy oy, öyle bitirmişsin ki daha da soru sorulmaz 😂
Eline sağlık, hem cevap hem yorum için teşekkürler 🙏
Rica ederim 😊
Eig için teşekkürler
Ricalar, bu cevap için ben teşekkür ederim 😇
Qidjwhdw terapi uygulamasından destek almıştım ama bu şekilde biraz zor
Aaa nasıl bir şey o? Buraz bilgi verebilir misin, belki görüp kullanmak isteyen olur? 😇
Aslında birsürü uygulama var ama ben Terappin isimli bir uygulamayı kullandım. Sorunlarından ve kendinden biraz bahsediyorsun ve ona göre psikolog listesi çıkıyor karşına. Okudukları okullar, tecrübeleri vs. yazıyor ordan randevu alıp da girebiliyorsun; o sırada aktifse direkt görüşme de ayarlanıyor. Üstelik fiyatlar da bu piyasaya göre daha uygun😊
Ooo detaylı bir uygulamaymış, denk gelen olursa faydalanabilir, teşekkürler 😇🙏
Ne demekk🙏😊
Cevap
5Cevap
Hayır destek almazdım zaten sorunlarım psikolog ile çözülecek cinsten değil. hatta sorunlarımı anlatsam psikolog da sigara başlar muhtemelen
Barış 😂
Yinelenen 😂
🤣
Pandemi döneminde bir çok online programlara katıldım zaten, nöroloji sempozyumundan tut psikoloji, spor programlarına kadar.
Pandemiyi iyi değerlendirmişsin 😎
Aynen))
Ücretsizse giderim ve psikoloğun dertlerini dinlerim ‽
Sebep? 😀
Ona güvenecek kadar sağlam bir psikolojim yok skdjsj
Ooo güvensizlik nirvanaya ulaşmış jfkdl
Evett herşeyde olduğu gibi onda da nirvana skdjsj
😂
Hayır almam.
Ama bunu aşkım kapışmak yaparsa onunla sohbet edebilmek için yaparım.
Maksat muhabbet 😂
Havadan sudan sohbet değil ama dikkatini çekerim.
Donanımından faydalanmak amaçlı bir sohbet olur.
öhöm öhöm : )
😂
Eh öyle bir adamı bulmuşken normal tabi 😀
Ben psikoloğunda psikolojisini bozarım 😂
Olabilirliği var 😂
🙄😀
İstemem.. Benden olmaz..
İstemediğin için olmaz olabilir 🙃
Olmayacağı için istemiyorum ama ben, umutsuz vaka falans
Ruh sağlığım yerindw şükür 👍
İnstagram bağlantısını izle bakim yerinde kalacak mı? 😂
Nisan ayında bimde 50 tl