çok sancı giriyor ama bakalım işte.. herkese teşekkür ederim olmadı doktor yolları göründü.
Nasırdan nasıl kurtulurum?
çok sancı giriyor ama bakalım işte.. herkese teşekkür ederim olmadı doktor yolları göründü.
Ayağımda iki parmağımın arasında çıkıyor. Sökücü solüsyonlarla söküyorum tekrar çıkıyor. Kalıcı çözüm bilen var mı? Çok can yakıyor.
Öncelikle ayakkabı seçimi önemli imiş, sert ayakkabı geyime, yımışah sport ayağkabı, topuklu ayakkabıya düşmanlık, şifanın ilk adımı imiş. Zaonralıkla:
1 çay bardağı beyaz sirke
1 adet soğan
1 cam kavanoz
Pamuk
Streç film
Uygulama:
Cam kavanozun içine soğanları dilimleyerek ekleyin ve üzerine beyaz sirkeyi dökün.
Karışımı ağzı kapalı kalacak şekilde 8 saat dinlendirin. Geçen süre içinde soğanda bulunan antibakteriyel maddeler, sirkeye karışacak ve etkili bir ilaç haline gelecektir.
Yaklaşık 8 saat geçtikten sonra karışımın içine koca bir pamuk topu batırın ve pamuğu nasırlı bölgeye temas ettirin.
Öncelikle nasırın etrafını bu pamukla silin ve ardından pamuğu nasırın üzerine kapatarak streçle ayağınızı ya da elinizi sarın.
Bu işlemi 10 gün boyunca denediğinizde, nasır en doğal haliyle ortadan kaldırılacaktır.
Geçmiş olsun, Allah şifalar versin.🙂
akşamdan yatarken domatesin çekirdekleri içe gelecek şekilde bağlayın ancak domatesi koymadan önce çekirdeklerinin olduğu tarafı tuzlayın ama öyle böyle değil elinizden geldiğince tuzu abartın sabha bir şeyiniz kalmayacak geçmiş olsun
Deneyeceğim teşekkür ederim. Denenmiş mi bu tarif?
elbette kendimde denedim, tam ayağımın altında kocama bir nasır denemediğim kalmadı sonunda tamamen kurtuldum hemde nasırın gözünü cımbız ile çıkartmak hem inanılmaz acı verirken büyük bir keyifti
Ben nasır bandı kullanmıştım geçmişti. Ayakkabı seçimi, dar sıkan parmak düzenini etkilen şekiller sorun olabiliyor. Uzun süre ayakkabı içinde kalması da etkiler. Doktora bir göster istersen tekrarlama sorununu aşarsın belki de.
ayakkabı seçimi önemli tekrarlıyorsa ayakkabı seçimine dikkat etmeniz gerekiyor diye düşündüm ::)
nasır genelde yanlış ayakkabı seçiminden oluyor
ya ben genelde spor tercih ediyorum. ama kurtulamıyorum. bu sefer son kez deneyeceğim. sonra doktor ya da podolog ile çözüm arayacağım
spor ayakkabı ama nasıl spor ayakkabı
ayağınıza tam oturuyorsa iyi değil bir numara büyük ya da yarım numara o halde
gerçi bir doktora gitmeniz şart
doktor yolları görünüyor sanırım. rahat ayakkabılar hep
Cevap
12Cevap
Geçmiş olsun teyze.. nasır bandı kullanmak iyi gelir diye biliyorum.
alcam kuzum. evvelce kullandım söktü ama tam oturmuyor diye solüsyon aldım. o da söktü gene çıktı gene söktüm gene çıktı.
Havlulu çorap kullan. Ama sürekli. Ayağın terli kalsın
Çoğunlukla öyle yapıyorum ama tekrarlıyor sürekli. Terle ilgisi var mı?
Yumuşak tutuyor
Anladım. Teşekkür ederim.
Yumuşak olunca düşüyor
Bir dönem başımın belasıydı ayak serçe parmakta çıkar dururdu yakı ile zamanla kurtuldum ben.
Benim de serçe ile yanındaki arasında... Berbat bir şey.
Yakı evvelce kullandım. Tam oturmuyor oraya yakı. Solüsyon sürüyorum. Yaşam kaliteni bozdu şu an bile canım yanıyor.
Gitmedim. 😊 Kendi kendime çözmeye çalışıyorum
Evet ama bir süre daha çözüm arayacağım. Bakalım görelim 😊
Evet şu an işe gidiyorum. Ayağımda spor ayakkabı var ve ona rağmen canım çıkıyor acıdan.
Evet 😊
Teşekkür ederim
başardım. biri çok acayip bi şekilde sancılı.
daha önce de söktüm onu defalarca. gene çıktı.
mesele sökmekte değil tekrar çıkmasını engellemekte
mümkün değil ayakkabı kullanmamak.
yaz kış giyiyorum ben ayakkabı.
spor giyiyorum genelde. uzun yıllardır sürekli tekrar ediyor. podolog açılmış yakınlarda bi gitmek istiyorum. kendim şu yakılarla son kez çözüp sonrasında podologa giderek çözmeye çalışacağım
çok sağol. inşallah kurtulurum.
Geçmiş olsun eczanelerde oraya bant şeklinde ilaç satıyorlar ama etkinliğini bilemedim
Her çıktığında keseceksin, başka çaresi yok
Nasır bandı iyi gelir ama birkaç gün sürüyor onun da nasırı sökmesi
Nasır bandından başka bir şey geçirmez. 3 gün falan yapıştır çıkarma. Sonra kendiliğinden geçiyor
Hiç bir şeyden çekmedi nasırında çektiği kadar
Yazık oldu Süleyman efendiye
Çok severim o şiiri 😊 ezbere bilirdim bi zamanlar
Ben de severim hatta ilk okuduğumda baya komiğime gelmişti 😊
Profesyonel Pedikür yaptir , onlar temizler.
tamam teşekkür ederim. aklıma yazdım.
Ben nası r bsndı kullandım
İki parmak arasında tam oturmuyor. Canım yanıyor çok. Solüsyon söküyor tekrar çıkıyor. Bant da kullandım evvelce söktüm tekrar çıktı. Bunun kalıcı çözümü yok mu?
Günaydın Şafi olan Rabim şifalar versin
Doktorun iyice temizlemesi lazim
Bu şekilde yaktıran ama tekrar aynı yerde çıkan insanlar var. Kalıcı çözüm oluyor mu?
Kalici diyende var tekrar cikan diyende biraz sans isi
Haklısın
Ama iyi bir doktor cozum bulur
Genel cerraha göster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?