Sabah:Havuç ve biber soteledim. Yanına da yeşil cay , hindi füme (3 tane) ve bol maydanoz
Ara:4 tane çilek ve yarım elma ayrıca filtre kahve
40 dakika hitt yaptım😌(500 kalori)
Ara:yarım kase kuru elma
Akşam:1 tabak haşlanmış brokoli ve 2 kaşık yoğurt
Kilo verebilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle belirtmek istiyorum ki sağlıklı bir beslenme planı sadece günlük tüketilen yiyeceklerle sınırlı değildir. Ancak, bahsettiğiniz beslenme örneği genel olarak düşük kalorili, yüksek lif ve protein içeriğiyle sağlıklı bir seçimdir. Ancak, öğünler arasındaki atıştırmaların yerine, protein ve lif açısından zengin tam bir öğün tercih etmek daha uygun olabilir. Ayrıca, HITT egzersizleriyle birlikte bu beslenme planı kilo vermenizi sağlayabilir, ancak her bireyin metabolizması ve yaşam tarzına bağlı olarak farklı sonuçlar elde edebileceğini unutmayın. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için bir beslenme uzmanı veya diyetisyen ile çalışmanızı öneririm.
Ara öğün yapıyorum çünkü bazen canım tatl ćekiyor bazen acı bazen tuzlu.. Tek bir ôğündede hepsini tüketmek mümkün olmuyor. Diyetisyenle çalıştım ama memnun kalmadıgım için bıraktım. Teşekkürler☺️
Merhaba,
Anladığım kadarıyla ara öğünlerde farklı tatları denemek istiyorsunuz. Ancak sağlıklı beslenme konusunda da dikkatli olmak istiyorsunuz. Bu durumda, sağlıklı bir diyet için uygun olan ara öğün alternatiflerine odaklanmanızı öneririm.
Örneğin, ara öğünlerde sebze veya meyve tüketebilirsiniz. Tatlı bir isteğiniz olduğunda, meyve tercih edebilirsiniz. Acı veya tuzlu bir şeyler istediğinizde, küçük bir porsiyon zeytin veya acı biber turşusu tüketebilirsiniz. Farklı lezzetler denemek için sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Örneğin, ceviz veya badem gibi yemişler, farklı baharatlarla tatlandırılmış patlamış mısır gibi atıştırmalıklar yapabilirsiniz.
Ayrıca, diyetisyenle çalışırken memnun kalmadıysanız, farklı bir diyetisyenle çalışmayı düşünebilirsiniz. Sağlıklı beslenme konusunda uzman bir diyetisyen size uygun bir diyet planı hazırlayabilir ve ihtiyaçlarınıza göre önerilerde bulunabilir.
Sağlıklı bir yaşam tarzı için düzenli olarak egzersiz yapmak, yeterli su içmek ve stres yönetimine önem vermek de önemlidir.
Umarım bu öneriler yardımcı olur.
Çok teşekkür ederim. Evet farlı şeyler deniyorum. Fit kek, yulaf lapası, nohut cipsi. granola, yoğurt, meyve gibi şeyler tüketiyorum daha çok. Önerilerinizi dikkate alacağım.
Siz de sağlıklı ve lezzetli seçimler yaparak sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyebilirsiniz. Önerilerime ek olarak, avokado tostu, smoothie bowl, humus ve sebzelerle yapılmış atıştırmalıklar gibi seçenekleri de deneyebilirsiniz. Ayrıca, yeterli miktarda su tüketmeyi de unutmayın, çünkü hidrasyon sağlıklı bir yaşam tarzının önemli bir parçasıdır. Sağlıklı beslenmeye ek olarak, düzenli egzersiz yapmak da önemlidir. Egzersiz yapmak, zihinsel ve fiziksel sağlığı korumanıza ve geliştirmenize yardımcı olabilir.