AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Ilginc ya doktora görün biran evvel
gitmistim bacagimdakine sirden olmustur dedi ilac verdi kullandim amaa tam tersine buyudu
Ay ay geçmiş olsun tatlim cild doktoruna git başka bir doktora inşallah kötü birsey yoktur
Teşekkür ederm insallah:(
Acele bir sekolde doktora git burada hic birimiz uzman degkliz
cildiye ya da dermotoloki doktoruna girmen gerekiyor :DDD burada soracagına oraya git soylerler sana neyin var die hemde orda sana recetede veriyorlar haberin ola
ya siz ne terbiyesiz insanlarsiniz yahu. allah allah ya.. hastaliktan bahsediyoruz.. tabiki doktora gidicem ama şu an uyuyamiyorum eger sedefsem naparim tedavi var midir acaba diye basian gelen var mıdır diye internetten arastiririyorm biyandan da burdan bakıyorum bilgisi olan var mi diye.. ya bunu alamayacak kadar angut musun afedersinjzde.. saygili olun allah askina biraz
o kadar cok akkılısınki sedef hastalıgını burada arayacak kadar birde gelmis hakaret ediyorsun utanmadan salak simdi ben sana kansersin desem desem sedefte boyle bir sey yok desem sonra sen daha cok uzulecegin kesin birde burada birinin sedef demesi ya da kanser demesi neyi degistirecek allahın aptali diyecem ama allah olsaydı herhalde senin gibi aptallar burada gezmezdi * hadi simxi baska kisilerin yorumlareına bak yarana belki merhem olur :DDD
Hemen doktora git ne bekliyosunn acile git hemen!!
yarnn ilk isim
sedef olabilir doktora git
sedef olmasin:(
bak benim annem de de babamda da cikti farkli zamanlarda sedef annemdeki baya agirdi tedavi ilac falan degil sakin olacaksin hicbiseye kafayi takmicaksin ah bide iste mevsim ters debize gireceksin deniz birebir tedavi
tedavisi yok mu
var canim ama tam sonuc bikac aya olusur tam gecmesi iste yaz olsa denizde 10 gun yetio
Egzamaya benziyor. Bir dr a görünsen iyi olur.
egzama tedavisi olan bisi mi nasil belirtileri biliyomsn
Tedavisi var ama zor ve uzun... Netten bir bak istersen. Kuzenimde de böyle başlamıştı sonra tüm ellerine yayıldı.
gecmedi mi peki
2 yıldır tedavi görüyor ama onun bebeği var. Yani doktor elini suya sürme diyor onun için pek mümkün değil.
Ayrıca sedef böyle başlamaz yanlış biliyor arkadaşlar
nasl baslar cok sordm ama kusura bakma
Şunun gibi :
nedenolur.net/.../...ska-bir-cilt-hastaligidir.jpg
seninki şuna benziyor :
www.sifali.org/.../...nin-belirtileri-nelerdir.jpg
ay inşallah dedigin gibidir cok rahatlattin şu an inanilmaz korkuyodum ağlıyorm yarm saattr allah razı olsn bnde yok boyle bisi
Sedef değil ama egzama da çok kolay bir hastalık değil. Hemen sabah bir doktora görün. İnşallah çabuk geçecek bir şeydir. Geçmiş olsun.
cok tesekkur ederim inşallah
Yuzumde egzama cikmisti bir donem. strestn demisti doktor ama baya zor gecmisti. bunlara benzemiyordu ama
acilen dermatologa gitmelisin
yarnnnn
ins ciddi birsey yoktur, her ne ise de fazla ciddi bir seviyeye gelmemistir de tedavisine başlarsın
of inşallah :(
Az su içiyorsun. Günde en az 3 litre su iç.
su mu nealaka
Su antioksidandır. Vücudundan herşeyi temizler. 1 hafta en az 3 litre su iç günde. birşeyin kalmaz. Psiolojikte olabilir eğlenmene bak afana takkma
Gecti mi canim doktor ne dedi?
egzama olma ihtimali yüksek...
Sedef hastalığı olmasın?
ay allah koruusnn
Bacım Allah Şifa versin.
amin teşekkür ederm:(
hastalık ne derecede herhangi bir tedavi alıyor musun.. kontrolaltında mı yokssa ilerliyor mu
ya ben doktora gittim alerji dedi bisiler dedi ama degll oyuzddn ilerliyor surekli
İlaç sürüyorum. Işın tedavisi görüyorum. Daha bugün doktordaydım. Koca yaz uzun kollu gömlekle dolaştım. Kısa kollu gömlek ve tişört giymek istiyorum. İnsanların garip bakışlarına ve sorularına maruz kalmak istemiyorum.
sedef hastasi misn
Evet maalesef
Ama rahat ol sendeki sedef değil.
cok uzuldim yok mu cidden caresi nasıl yayildi az miydi basta
durumunuz iyimiş kontrol altında... şimdi siz de artık öğrenmişsinizdir temel tedavi sizsiniz üzüntü endişe kaygı sters en büyük tetikleyicilerdir bunlardan nasıl yaparsınız bilmem uzak kalmanı gerek... sevgiden yoksun olduğunuzu düşünmeyeceksiniz... gerekirse psikiyatrik destek alın bu oldukça faydalı oluyor... banyodan sonra nemlendirci krem sürün ,, tedavinizi aksatmayın... kontroolerinizi da atlamayın.. geçmiş olsun
Tahin helvası ve Tahin-Pekmez ye. Yaraları iyileştirici özelliği var.
Bence sedef:( tum belirtileri var
Sanal Kahraman görüş, düşünce ve önerilerin için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
amin ecmain :)) bir sıkıntınız olursa mesaj atabilirsiniz... geçmiş olsun
doktora görünsen daha sağlıklı olmaz mı?
Egzama sanki. Geçmiş olsun... :/
Teşekkür ederim:(
en iyisi bir doktor...
gidixem evet
Egzamaya beziyo canım hemen git doktora
Yarın ilk isim
Doktora gitsene manyak
Hahahhhh:))
Bir tarafına birşey girse burdan acaba girdi mi ne diyorsunuz diyecekler diye korkmaya başladım :-S
Hemen cildiyeye git hemen
gidicemmm dua edin bana ya nolur Sedef olmaym
İnşallah önemli birşey yoktur kanka
of umarım
doktora git burdan çözüm bulamazsın
egzama olabilir doktora git
Egzama olabilir direk doktora
egzama kotu bisi mi
Evet bulasici surekli yanar kasinir.
Egzama olabilir hemen müdahale etmelisin
valla egzama olsun istiyorum sedef olmasında:(
Egzama dan sonra Sedef takip edebilir iyileşmezse onun için cilt doktoruna gitmelisin
oyle miii bnim 2 3 senedir varr ayy
Niye doktora gitmiyorsun bile bile kendini ateşe atıyorsun hemen yarın randevu al git
oyle yapicamm
Karıya git kanka elin Nasır tutmuş artık :D
doktora gitmeyi bir düşün bence
Kız dr. gitsene hemen
Doktora git kardeş ihmal etmeeee
erkek olsaydın cevap net ama...
Haha
Soguktandir yinede doktora git sen.
nasır tutmuş elın senın ya bı cıldıyeye gıt
Hafta da en az 100 $ hazirla broo:)))
nasl
acilen bir doktora gorun bence
Cildiyeye gitsene dahada yayilmadan
egzama ya da sedef
Geçmiş olsuun
Teşekkür ederm:(
Egzama gibi :(
egzama cok mu kotu
Arkadasimda vardi kötü bir hastalık
egzamaya benziyor
egzama
Sedefte olabilir:(
keserler o eli
Doktora gitsene malmısın
gidicem zaten
Doktora git.
Egzama arkadaşım
Bez yarabandı ile kapat eğer varsa evde bebanten fucidin veya teramicyin kullan. Bilhassa teramicyin kullan cok cok cok faydasını göreceksin
Egzemaaaaa :(
Egzama olmuşsun
Geçmiş olsun
Cildiye Ye Git
egzama var sende
yaşlanıyorsun.. :D
Geçirmiş olsun
Doktora git ya