Selam arkadaşlar ben kırmızı biberi çok seviyorum o yüzden çok yiyorum günde 7-8 tane filan bazen daha fazla bile oluyor. Çok canım çekiyor yemeden duramıyorum. Bu kadar yemek kilo aldırır mı? Kilo da vermek istiyorum biraz bunu etkiler mi o yüzden yemeyi bırakmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O biberler ödem attiriyor ve deri icin cok saglikli bir besin. Ben pahali oldugu icin ayda yilda bir alabiliyorum
Hmm, teşekkürler. Benim babam manav olduğu için ona uyguna geliyor o yüzden almak daha kolay geliyor. İnşallah sizin de maddi durumunuz yakında daha iyi olur da istediğiniz kadar alıp yersiniz🙂
O biberin manavlara gelisi kac, ayrica cok yemede dukkani batirma 😅😅
Önemli olan hareketli olman
Kolay kolay almazsın o zaman
Peki teşekkür ederim, bilgilendirdiğiniz için.
Tabii ki hayır genelde biberlerin kilo aldırdığını söylemek mümkün değil faydalı bile
Peki, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Rica ediyorum
Kalori yokki onda. Çok yersen hormon dengesi bozar, en yakının bile çok seksi görünür gözüne
Nasıl hormon dengesini bozar biber? Bunu bilmiyordum
Bol miktarda d e vitamini var onda. Dozunda ye. Ağaca tırmanırsın sonra
İyi de şuana kadar yiyorum öyle bir etki göstermedi ki bende
Aslında gösteriyor ama anlam veremiyorumsun. Epimedyum ile hemen hemen aynı etkiyi gösterir
Epimedyum nedir ve öyle bir etki gösterdiğini nerden biliyorsunuz çünkü ben öyle hissetmiyorum
Öbür taraftan yzrmısın bana
Neden ki burdan söyleyin ne farkeder
Hem xper seviyem yeterli değil onun için
Teşekkürler
Ne için teşekkür ettiniz? Anlayamadım da
Lakabın kırmızı biber olsun
Şpwqşpğşp
Aldırmaz
Teşekkürler
Aldırmaz
Teşekkürler
Rica ederim ama dozunu fazla aşma yoksa su bile kilo aldırır:)
Anladım teşekkürler ama ne kadardan fazlasını yemek kilo aldırır, biliyor musunuz?😊
Boy kilo endeksin ve yağ oranına göre günlük kalori ihtiyacını hesapla ve o kalorinin üstüne çıkmamaya çalış, çıkarsan kilo alırsın, ideal kilon her zaman boyundan 10 eksiktir. Misal boyun 180 se kilon 70 olmalı
Hmm, anladım. Teşekkürler. Benim boyum 1.56 kilom da 48 ve bacaklarımda belime göre çok kalın o yüzden ordan kilo vermek için ketojenik diyet uyguluyorum. Bu diyette de şeker içeren her şey yasak olduğu için bir tek tatlı tadı olan kırmızı biberi yiyebiliyorum. Yine de diyeti etkiler mi sizce günde 7 tane falan bundan yemek?🙂
Instagram'ım blackcrees yazabilirsin gel
Neden? Burdan söyleseniz olmaz mı?
Can sıkıntısı xjdn
Çok mu canın sıkılıyor şwqğpğşp
İşe ara verdiğimden beri..
Ne iş yapıyorsun ki
Kurumsal bir firmada çalışıyorum 2 haftalık araya çıktım, boş vakitlerimde sihirli annem izlemeye başladım artık xbxbd
Sihirli annem nedir güzel bir şey izleyerek vaktini harca bari şpwqşğo
Takılıyorum xbxbzbx
Her şakanın altında bir gerçek yatarmış şpwqş
Sus len çaktırma xhhd
Şpwqşpğşp hangi tür dizileri seversin belki daha güzel bir şey öneririm sana yabancı sever misin
Breaking bad, prison break tarzı suç:)
Oo suç dizilerini seviyorsan kesinlikle Gotham dizisini izlemelisin bu konuda çok iyi. Bu arada izlersen orjinal İngilizce dublajını Türkçe altyazılı izle, sakın Türkçe dublaj izleme çok kötü. Biraz kanlı manlı bir dizi böyle şeyler seni rahatsız ediyorsa izlemeni önermem tabi. Bir bölümde katil doktor erkek kurbanına kadın bacağı dikmişti sonra da ameliyat bittikten sonra çığlık atmıştı şpwqşpğşp. O derece psikopatça bir dizi yani🙂
Batman kara şövalye tarzıysa severiz:) Dexterı öneririm ben de sana:)
Evet öyle dizi batmanin yani Bruce Wayne'in küçüklüğünde geçiyor zaten. Jim Gordon daha ön planda çok iyi dizi. Teşekkür ederim önerin için🙂
Ben teşekkür ederim 💫 çok iyisin
Ne demek. Sen de
💫
Ben de tek bir emoji mesaj olarak gönderilemiyor. Sen nasıl yaptın onu şpwqşp
Araya boşluk koy:) Kedi besliyor musun sen 4 kedi besliyordum ben öğrenci evimde ndnd
4 kedi mi şpwqşpğş. Umarım hepsi yavrudur:)) Ben kedi besleyemem maalesef yoksa muhabbet kuşuma ihanet etmiş olurum yoksa çok severim şpwqşpğ
Hani sen strawberycattin:( 1. Kattaydı evim, yemek yemeye gelen arkadaşını manitasınıda getiriyordu, lokantaya dönmüştü bahçem dhdhd
Olsun isterdim ama olamayınca ben de bari profilimde olsun dedim: /Neden herkesi alıyordun ki evine çok rahatsın sanırım şpwqşpğş
Bahçeme alıyordum kedileri eve değil cbdbd Rahat değilimde hayırseverim diyelim ya
Ben kedilerden değil de insanlardan bahsediyorsun sandım şpwqşpğş. Kediler alınmaz mı🙂
İnsanları niye evime alıp onlara yemek yapayım, ahahahahhah shshsshhs
Ne bilim:Dd Manita falan dedin öğrenci evlerinde sık yaşanıyormuş bu durumlar o yüzden öyle sandım şpwqşğp
Bu arada emoji yerine bunu yazmıştım yanlış oldu: Dd
Ahahahaha yok yapmam öyle bir şey ndnd
Mart ayında çok zorlanmış mıydın kedileri ağırlarken: Dd şpwqşğp
Mart ayında bahçe kapısını kitleyip yatıyordum dnskahdhd
Ahahahah komikmiş şpwqşpğş
Komik değil korkutucuydu benim için cnx
Evet travma etkisi yaratabilecek bir durum şpwpşp
Maalesef
Ama atlatmışsındır bence sen bu durumu üzerinden zaman geçmiş, zaman çoğu şeyin ilacıdır diyorlar🙂
Acı aldırır 🥰🥰😂
Yok acı değil benim yediğim tatlı olandan da yadı tatlı ya belki kilo aldırır diye düşündüm, emin olamadım 😊
2 kilo yemiyorsan aldırmaz
Peki teşekkür ederim
Aldırmaz c vitamini de bol ama pahalı
aldirmaz herhalde
Peki teşekkürler