Bu nedir ya gözlerim bozuk ama kaç? Sonuçtan hicbirsey anlamadım 😕
Bir de lens kullanmak istiyorumdr ısrarla gözlük veriyor batsın bu dunya ! 😟

Bu nedir ya gözlerim bozuk ama kaç? Sonuçtan hicbirsey anlamadım 😕
Bir de lens kullanmak istiyorumdr ısrarla gözlük veriyor batsın bu dunya ! 😟

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
www.hafzullah.com/goz-olcum-degerlerinin-gozluk-numaralarinin-anlami-nedir-299
sağ gözün uzak 1 astigmat 3 falan solda uzak 1.5 astigmat 2.75 falan :D baya yüksekmiş astigmat
Ay gözlük takmam da lensle duzelir mi ya
Cok mu yuksek aglarim 😢
acuve lens kullanabilirsin ama lens için ayrı ölçüm yapılması lazım bende lens kullanıyorum
Pazartesi tekrar gidicem gozluk kullanamayacagimi ileticem
Mecbur lens vericek lens vermem onermem dedi resmen kadin 🙄
al gitsin. lens markete girersin verdiği dereceleri sipariş edersin optikçiden alma
https://www.hizliresim.com/kk6tmih
Bak bu da var bu ne peki?
mmHg basınç birimi. muhtemelen göz tansiyonu ölçüm sonucun
Astigmat miyim miyop mu 😢
miyopun düşük astigmatın yüksek. şöyle diyim miyopun sıfır olsa yine gözlüksüz idare edemezsin ama astiğmatın sıfır olsa miyopun gözlük takmadan da idare edebilir küçük yazıları görmezsin sadece d:
Görme de sorunum yok ki cok uzagi goremiyorum sadece
Ekrandaki yazilari goruyorum bir sorun yok
Gözüm agriyor bazen basınç cok oluyor sağ gozüm sabahlari yaşariyor akiyor ama o bende her kiş olur 😃 sağ gozumu kapattigimda sol gozum resmen kör 😅 tövbe yarabbim ya ne egleniyorum kendimle :) napçam ben soyle doktora bağğyaan bana lens verin sizi vururum mu diyim 😃 israr edicrm lens konusunda alisır miyim lense ya :(
solun miyopu da daha yüksek olduğı için sağ ile daha iyi görmen normal ama lens veya gözlük takıp full hd gördüğün zaman '' ben hiç görmüyormuşum meğer'' dersin. lens yazar illaki biri başka doktora git ben lens kullancam de :D ama kadınlara gözlük de yakışıyor takabilirsin bence
Ay yok dört göz olmam 😃
Nazar değdi ceylan gözlerime😢 lens vermek zorunda yzorunda ya aa hasta haklarına aykırı 😃
Astigmat ilerlemiyor diye biliyorum ama.. gozluk ya da lensle tedavisi yok. liseden beri vardı bende ilginç.
yaş 30 35 arasıysa zaten ilerlemez bu yaştan sonra. yazar elbet biri ya takma kafana
Yani gozluk asla istemiyorum
Alırsın lens bişey olmaz
Doktor oraya göre söyler sana ilaç falan yazar
Sol goz 1.5 sag goz 2.5 miyop
Astigmat diye mırıldandı doktor oyle duydum
Miyop muyum ben yani 😢
Lens takıcam duzelir mi
Lens cozer
Tersi olmasın sol gözüm görmüyor uzaktaki harfleri asla okuyaniyorum 😄
Bilemedim ya emin olamadim simdi.
https://www.hizliresim.com/kk6tmih
Bu da devamı