İyi günler herkese benim göğüslerim aşırı büyük oldugundan sırt ağrısı ve bel ağrısı yapıyor ameliyat olucam çok korkuyorum çoğu kişi riskli oldugunu soyluyo bilgisi olan bilgi verebilir mi lütfen tek çözüm ameliyatmı başka çözüm yolu yokmu acaba?🥺
Göğüslerim çok büyük, bel ağrısı yapıyor. Küçültme ameliyatı riskli mi?
herkes büyüteyim derdinde ama sanırım sırt ağrısı ve ileride boyun fıtığı söz konusu fazla riskli mi? Ameliyat sonrasında nadir olarak enfeksiyon ve kanama görülebilir. Meme başı duyusu olumsuz etkilenebilir. Ameliyat sırasında süt kanalları zedelenebileceğinden memenin süt verme potansiyeli düşebilir. Uygun şartlarda yapılmayan operasyonlarda pek çok farklı sağlık sorunu ortaya çıkabilir demiş uzmanlar karar sizin ama doğru operatör ile yapılması taraftarıyım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet hepsini okudum bunlarin göğüs vücuttaki deriye göre farklı yapılara sahip ve nitekim kadınların en hassas bölgesi dıştan iyileşme süreci 1 ayı bulsada içten en az 1 sene iyileşme süreci olduğunu duydum bu süreç içerisinde çok dikkat etmem lazım ki sorumluluk olmasa oluyo ağırlık istenmesede kaldiriliyo aldirmayinca dediğiniz gibi fıtık ve kamburluk söz konusu kafamda gidip geliyor sürekli kararsızım bu yüzden 🥺
Büyük göğüsler sağlığı olumsuz etkiler ameliyatla durum düzeltilebilir hic korkmayin iyi bir doktor gereğini yapar ayrıca zorunluluk hali olduğu ve mecburiyet olunca yapılan bu tip ameliyatlarda sgk karşıladığı için ücret ödemesi almıyorlar diye biliyorum Estetik icin keyfi yaptirirsan para alıyorlar geçmiş olsun
Yapma derim çünkü benim kide büyük ve bende çok bel ağrısı çekiyorum doktora gittim ilk başta spor yap sonra ameliyat ve çok pahalı geldi fiyatı sigorta da karşılamıyor sonra ameliyat olanlarla konuştum tanıştım dediler süt kanallarını kapatmazsa geri tekrardan büyüyor ve daha çok sancılı ağrılı geçiyormuş bekarlar için ama çocuktan sonra yaparsan bir tık daha iyi onun için tavsiyem spor yap özellikle spor sonra pilates yap spor yağ yakarsa pilates de sıkılaştırır.
Ya çok küçük olursa ameliyattan sonra pişman olursan? Geri dönüşü de yok. Kadın için göğüsler önemli. Ne güzel büyükler işte. Fazla kilon varsa zayıfla, sporla sıkılaş ama bıçak altına yatma bence.
Bi arkadaşımın 100 çok çok üzerindeydi emin ol seninkinin 2, 3 katıdır o kadar kötü duruyorduki senin gibi sırt ve belde sıkıntı vardı kamburu çikti m korkuyordu oda ama en son nefes darlığı başladı cigerlere baskı yapınca hemen oldu çok rahat geçti şimdi gayet iyi kendine kızıyor bukadr sene beklediği için ama o iki kere oldu her ameliyatta göğsün her birinden 2 şer kilo yağ alındı toplamda 8 kilo alındı vücudundan seninki fazla büyük değil o iki ameliyatı başarıyla atlattiysa sende rahat bi şekilde atlatırsın inşallah
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teskkur ederim yorumun için benimkide 95 takıyorum hemen hemen o sıkıntılar göğüs kafesime baskı uyguluyo gerçekten zor taşıması eskiden daha riskliydi ameliyat arkadaşınız ne zaman oldu yeni sistemde kaç gün suruyo müsaitseniz özelden yazmak isterim size ihtiycim var bu bilgilere?
Ameliyat ol kesinlikle çocuk doğurunca daha da büyüyecek. Ayrıca yaşın ilerledikçe taşımasıda zor kamburun çıkar. Gençkende kıyafetleri büyük almak zorunda kalırsın hiç bişey oturmaz üstüne. Her yönden zor olunca kilo cermiş gibi rahatlarsın
eğer bel ağrısı gibi bir sağlık sorunu yaşıyorsan küçült tabi ki. riskli falan değil olsa insanlar bu operasyonu yaptırmazlardı. bence doktora git ve ondan al bilgileri ama iz kalıyor söylim
Ol tabiki beklediğin hata.. Kilonda var mı? Sadece kendine iyi dikkat etmen gerek bir süre Oda dış dikişlerin kapanana kadar doktorun söylediği sürece hareket kısıtlaman olacak o kadar Korkulacak bir şey yok
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sitelerde gezdim netten baktın bazı insanlar abartiyomu bilmiyorum korkutuyolar insanı hani derideki dikişler kolay kapaniyo ama icteki dikişler en az 1 seneyi bulduğunu soyluyolar ve çalışmamam gerektigini soyluyolar 1 sene sorumluluk yani mecbur iş yapmak zorundayım yan gelip asla yatamam bana göre değil kafam iyice bozuldu açıkçası...
Benim arkadasim da ayni seyden sikayetciydi ameliyat oldu cok rahat simdi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bende eskiden büyük meme isterdim memelerim hep büyük dursun isterdim ama şimdi düşününce asla ama asla istemiyorum iyi ki küçük göğüslerim evlenince ister istemez büyüyor zaten
Ameliyat çare değil ki. Resmen katliam. O hazinelere o güzelliklere kıyılır mi yaa... şort ve bel egzersizleri var bunun için. Onları yap hiç bir şeyin kalmaz baby.
Laf aramak? :D :D Hee doğru, konuyu sevgilin var mı ya getirecektim, nasıl laf ararım dedim en etkili yol bu diye düşündüm :D (Şu sitede tek zeki insan benmişim gibi geliyor bazen ama yok yok vardır elbet benden zekileri :D)
@B3rry Soruyu soran ameliyat ile ilgili bir şey sormuş, bende doktora sor demişim, oda bana "sen ne lafı ariyosun onu anlamadim?" demiş. Ve burada "Tuhaf" olan benim öyle mi :D :D
Sende akıl var mı ki kaysın Allah'ın ergeni surda bı soru sormusum beni irdeliyosun yok doktora sor yok her bünye aynı değil sanki ben ilgi çekmeye çalışmışım gibi, Ne demeye calismissin yazmışım hemen sevgili ariyorsuna çekmişsin beynin anca bu kadarına çalışır zaten kizada yazıp durma inan tartisacak seviyesine inecek inasan değilsin laf vurmalarindan belli zaten... 🤦
Bence fazla değil. Şöyle üst bölgeden kilo alan bir insan olabilirsin işte üst bölgedeki yağları yakacak şekilde spor yapmalısın. Bence ameliyata girişme yaşın da gençtir.
Bu konu hakkında bilgisi olan banada bilgi vere bilirmi duruş bozukluğuna ve bel ağrısı çok kötü bende aynı durumdayım bide kısa olunca fazla dikkat çekiyor çok kötü bir durum