Telefon veya internet üzerinden randevu alma, ulaşım, hastane süreci vs. gibi her anlamda kolay mı geliyor zor mu?
Evet alabiliyorum 🤩
Hayır çok zor 🤯
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Telefon veya internet üzerinden randevu alma, ulaşım, hastane süreci vs. gibi her anlamda kolay mı geliyor zor mu?
Sadece randevu alma süreci sıkıntı. Bu gece bile baktım en yakın tarih ayın 28 i neyse bulmak da şükür sebebi olduğu için aldım hemen
E iyi bari 🙃
Arkadaş yazmış cildiye ve göz bölümü diye bende katılıyorum
Evet, cidden en fazla sağlık sorusu bu ikisinde sorulmaya başlandı. Neden sence var mı bir fikrin? 🤔
Doktor mu az ki 🤔
Olabilir, gerçi doktora gitmeden sorulanlar daha fazla sanki 🤔
Sorupta çözüm bulamayanlar da fazla sanki 🤔
Öyle 🤔
Aynen 🤔
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim 🙂
Herkesin gözü var birincisi cinsiyet yas fark etmeksizin her insan grubuna bakılıyor, ikincisi kimsenin gözü iyi görmüyor, ayrıca travmaya da aşırı açık bir organ bu sebeple yaralanması- akut durumları çokça mevcut. Her tür sistemik hastalıktan da etkilendiği için herhangi bir hastalığa sahipseniz göz tutulumu olma ihtimali de var. Sonuç olarak göz boooolca danışma endikasyonu olan hasta ile dolu olduğundan randevu almak aşırı zor
Cevap
4Cevap
Evet alıyorum.
Yine benim dışımda herkesin sorusuna gidiliyor...
😂
Bazen 5-6 gün gecikmeli olsa da randevu bulunuyor.
Cildiye ve göz bölümü hariç alabiliyorum
Buradaki sorularda da cilt ve göz sorularında artış var, neden acaba 🤔
Cilt hastalıkları acil diye görülmüyor o yüzden az doktor var bence
Ama şöyle bir şey yaşadık koronadan önce anneannemin boynunda ufak bir yara çıkmıştı 2 yıl boyunca randevu bulamadık en sonunda özele götürdük cilt kanseriymiş
🙁
Şimdi nasıl?
Ameliyatla aldılar şükür çok iyi şu an
Sevindim, geçmiş gitmiş olsun 😇🙏
Teşekkürlerr
Coğrafya kederdir
Alamıyorum
Abi beğenip geçme :D
Hangisini? 😂
Sorumu :D senin soruna görüş atınca sorularım beğeni alıyor otamatik
Mavi halka sebepli 😂
E öyle birisi yok ki kimi yazayım 🙃